Yaaa o 2. fotodaki renkler süper olmuş.
Anca okuyabildim. Senin sunduğun seçenekler arasında pudra güzel olabilir diye düşünüyorum. Ama bu sarı da daha bi açar mı açar1 Sarı da H happy__ den sorulduğuna göreee..
Ayrıca sevgili H happy__ ciiim senin sarı şu 2. fotodakinin biraz daha canlısı ama aynı zamanda yine pasteli dimiBen öyle canlandırdım sen anlatınca.
Sarı uzmanımısın ayooolevet evettt ikincideki perde işte aradığımız renk budiğer mavili perdenin sarısı da uygun
Haha aynen kuzu. Kumaş örneklerinin renklerini çekip göstermeyi de ihmal edecek değilsin herhalde di miSarı ve pudra şuan seçenekler arasında canım perde seçmeye gittiğimde bakarım artık aralarında
Ayy neler aldın ben göremiyorum takip etmedin mi beni halaaaburdayım canım telefondaki sorunu halletim.aldıklarımı göstericem birazdan size
Tabikiii çekerim ancak benim nişanlım sabırsız hemen o an karar vermemi isteyebilirHaha aynen kuzu. Kumaş örneklerinin renklerini çekip göstermeyi de ihmal edecek değilsin herhalde di mi
Haha ama biz de meraklıyız. Nişanlının sabırsızlığıyla yarışırız benceTabikiii çekerim ancak benim nişanlım sabırsız hemen o an karar vermemi isteyebilir
Ayy neler aldın ben göremiyorum takip etmedin mi beni halaaa
Çok güzeller güle güle kullan canım :)Eki Görüntüle 1531570 Eki Görüntüle 1531571 Eki Görüntüle 1531573 misafir için yemek takımı
bernardoda beğenmiştim kızlar aynı desenli hisarda da vardı 1800 lira.yanında da 1000 liralık yemek takımı hediyeli.bunu aldım.meşrubat bardaklarıyla kadehleri de ayrı aldık takımın deseninden.
Eki Görüntüle 1531582 Eki Görüntüle 1531585 12 kişilik günlük kullanıcam ama misafir takımı gibi.kahve fincanları çorba kasesi salata kasesi vs. herşeyi var.
Eki Görüntüle 1531575 bunuda hediye aldık
Eki Görüntüle 1531580 kahve fincanı 15 liraydı alıyım dedim
Eki Görüntüle 1531576 Eki Görüntüle 1531579 bunlarda bim ve a101den kaptıklarım
Ooh birsürü şey almışsın. Yemek takımı hisar mı. Bernardonun aynısı cidden.Eki Görüntüle 1531570 Eki Görüntüle 1531571 Eki Görüntüle 1531573 misafir için yemek takımı
bernardoda beğenmiştim kızlar aynı desenli hisarda da vardı 1800 lira.yanında da 1000 liralık yemek takımı hediyeli.bunu aldım.meşrubat bardaklarıyla kadehleri de ayrı aldık takımın deseninden.
Eki Görüntüle 1531582 Eki Görüntüle 1531585 12 kişilik günlük kullanıcam ama misafir takımı gibi.kahve fincanları çorba kasesi salata kasesi vs. herşeyi var.
Ay yaşasın o zamann vallahi işimi kolaylaştırdın açıyordum photoshopuAradığımız renkbulundu ozaman
Aah malum dönemmi ozaman yapacak birşey yokk
Geçmiş olsun de mademSana diyecek birşey bulamıyorum yaa hahah. Kelimer kifayetsiz kaldıı...
Alayım değil mi ya, gerçi fabrika dumanı kokuyor klima havası daha temizayyy kıyamam yaa arada cam aç hava al kuzu
GalibaSarı uzmanımısın ayoool
Ben de anlamamış seni demek ki ama baya yaklaşmışım.
Ben 2. fotodaki renkleri çok sevdim sanırııım
Ay deli mi ne yaHaha ama biz de meraklıyız. Nişanlının sabırsızlığıyla yarışırız benceOlsun seçtikten sonra da olur yeterki görelim
Bir sürü almışsın güle güle kullan :) O tabakları canlı gördüğümde aklıma sen gelmiştin direk, almışsın zaten :) Kaliteli duruyor canım güle güle kullanEki Görüntüle 1531570 Eki Görüntüle 1531571 Eki Görüntüle 1531573 misafir için yemek takımı
Ooh birsürü şey almışsın. Yemek takımı hisar mı. Bernardonun aynısı cidden.
Güle güle kullan kuzucuumm hepsi çok güzeel :)
Geçmiş olsun yetmez. Acil şifalar dilerimGeçmiş olsun de madem
Haha kesinlikleeeGalibaO değil de bi sarı anlatıcam diye bu kadar kıvranabilirdim
Hislerinize terrcüman oldum işte fena mııııAy deli mi ne ya
Fark da az değil ki yanii. Çok iyi yapmışsın bunu almakla bence. Bunun da gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca şık da duruyo daha ne olsun :)hisardan aldım ama güral porseleninmiş.deseni aynı sadece pasta tabakları farklı.bernardonun porseleni de daha kaliteliymiş sanırkm bu takımda ama 3000 lira +1000lira çek vardı.yani 1200 lira daha pahalıydı.
Ay deli mi ne ya
Bir sürü almışsın güle güle kullan :) O tabakları canlı gördüğümde aklıma sen gelmiştin direk, almışsın zaten :) Kaliteli duruyor canım güle güle kullan
Fark da az değil ki yanii. Çok iyi yapmışsın bunu almakla bence. Bunun da gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca şık da duruyo daha ne olsun :)
Haha ama biz de meraklıyız. Nişanlının sabırsızlığıyla yarışırız benceOlsun seçtikten sonra da olur yeterki görelim
Eki Görüntüle 1531570 Eki Görüntüle 1531571 Eki Görüntüle 1531573 misafir için yemek takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?