2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sarı ve pudra şuan seçenekler arasında canım perde seçmeye gittiğimde bakarım artık aralarında

misafir için yemek takımı
bernardoda beğenmiştim kızlar aynı desenli hisarda da vardı 1800 lira.yanında da 1000 liralık yemek takımı hediyeli.bunu aldım.meşrubat bardaklarıyla kadehleri de ayrı aldık takımın deseninden.
12 kişilik günlük kullanıcam ama misafir takımı gibi.kahve fincanları çorba kasesi salata kasesi vs. herşeyi var.

bunuda hediye aldık

kahve fincanı 15 liraydı alıyım dedim
bunlarda bim ve a101den kaptıklarım

Çok güzeller güle güle kullan canım :)

Ooh birsürü şey almışsın. Yemek takımı hisar mı. Bernardonun aynısı cidden.
Güle güle kullan kuzucuumm hepsi çok güzeel :)

kahvaltı takımını unutmuşum.anneler gününde alcaktım ama yoruldum diye geri dönüp almadım.%50 indirim o güne özelmiş 100 lira fazla ödedim. diğer parçaları kargoyla gelicek.

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 66
Aradığımız renkbulundu ozaman

Aah malum dönemmi ozaman yapacak birşey yokk
Ay yaşasın o zamann vallahi işimi kolaylaştırdın açıyordum photoshopu
Sana diyecek birşey bulamıyorum yaa hahah. Kelimer kifayetsiz kaldıı...
Geçmiş olsun de madem
ayyy kıyamam yaa arada cam aç hava al kuzu
Alayım değil mi ya, gerçi fabrika dumanı kokuyor klima havası daha temiz
Sarı uzmanımısın ayoool
Ben de anlamamış seni demek ki ama baya yaklaşmışım.
Ben 2. fotodaki renkleri çok sevdim sanırııım
Galiba O değil de bi sarı anlatıcam diye bu kadar kıvranabilirdim

Haha ama biz de meraklıyız. Nişanlının sabırsızlığıyla yarışırız bence Olsun seçtikten sonra da olur yeterki görelim
Ay deli mi ne ya
Bir sürü almışsın güle güle kullan :) O tabakları canlı gördüğümde aklıma sen gelmiştin direk, almışsın zaten :) Kaliteli duruyor canım güle güle kullan

Ooh birsürü şey almışsın. Yemek takımı hisar mı. Bernardonun aynısı cidden.
Güle güle kullan kuzucuumm hepsi çok güzeel :)

hisardan aldım ama güral porseleninmiş.deseni aynı sadece pasta tabakları farklı.bernardonun porseleni de daha kaliteliymiş sanırkm bu takımda ama 3000 lira +1000lira çek vardı.yani 1200 lira daha pahalıydı.

hisardan aldım ama güral porseleninmiş.deseni aynı sadece pasta tabakları farklı.bernardonun porseleni de daha kaliteliymiş sanırkm bu takımda ama 3000 lira +1000lira çek vardı.yani 1200 lira daha pahalıydı.
Fark da az değil ki yanii. Çok iyi yapmışsın bunu almakla bence. Bunun da gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca şık da duruyo daha ne olsun :)

Fark da az değil ki yanii. Çok iyi yapmışsın bunu almakla bence. Bunun da gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca şık da duruyo daha ne olsun :)

evet canım sadce bernardoda bu takımda porselen daha kaliteliymiş zaten.aynı modelin üçgeni benim aldığımla aynı kalitede.desende aynı olunca bunu almak istedim.bi de hediyesi cezbetti misafir takımı kadar parçası var.uygun geldi fiyatı onunla birlikte.teşekkür ederim canım :)

Haha ama biz de meraklıyız. Nişanlının sabırsızlığıyla yarışırız bence Olsun seçtikten sonra da olur yeterki görelim

Tabi tabii mutlaka çekerim zaten size göstermeden olmaz

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…