- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
O zaman açık tonunu yapabilirsin mavinin :) ısrarla mavi diyorum yanlızKoyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum
Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım amadaha doğrusu canlandıramadım gözümde
O zaman açık tonunu yapabilirsin mavinin :) ısrarla mavi diyorum yanlız
Hoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)
Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.
Bakalım başarabilecekmiyim bu işi. Başarırsam kendimce atrih yazmış olucam
Heh bize de hep inatçısı denk gelir zaten
Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum
Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım amadaha doğrusu canlandıramadım gözümde
bu bildiğimiz sarıEki Görüntüle 1531524 bunu daha pastel olarak düşün
Hahaha evet bu yabu bildiğimiz sarıbunun gibi bişey söylüyosun diye hayal etmiştim ben http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://images.hepsiburada.net/assets/OK/1500/OK_2479472.jpg&imgrefurl=http://www.hepsiburada.com/liste/notix-pastel-sari-100-yaprak-50x75-yapiskanli-not-kagidi-/productDetails.aspx?productId=ofisnotnps5075ps&categoryId=15547&h=1500&w=1500&tbnid=Ep0TPRpMXkJErM:&zoom=1&docid=SyZeB-IUV8mh_M&ei=M81ZVfjXLeOdygO8pYGQBw&tbm=isch&ved=0CGYQMyg2MDY
Hahaha evet bu yaay iyi değilim bugün elim ayağım tutmuyo rengi de uğraşamadım hayalinde açarsınız diye şeyetmiştim : ama bu da aşırı soluk ya onu biraz daha çok çok hafiften rengini koyultmak lazım. Allahım photoshopu açmak neden bu kadar zor geliyor
Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki deaşk olsun ya alt tarafı ctrl+m ctrl+u ctrl+b falan yapacaksın
Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki deAma şu an sürahiyi kaldırıp su bile dolduramıyorum ellerim titriyor hatta sürahinin kapağını da açamadım ki o kadar zor bi kapak da değil hani. çok güçsüz hissediyorum Buraya nasıl yazıyorum ama değil mi Tipimi görseniz gülerdiniz zaten. Mouse kullanmadan tab yapa yapa geziyorum forumda
Direk rengi seçmek daha rahat olurdu belki deAma şu an sürahiyi kaldırıp su bile dolduramıyorum ellerim titriyor hatta sürahinin kapağını da açamadım ki o kadar zor bi kapak da değil hani. çok güçsüz hissediyorum Buraya nasıl yazıyorum ama değil mi Tipimi görseniz gülerdiniz zaten. Mouse kullanmadan tab yapa yapa geziyorum forumda
evet evettt ikincideki perde işte aradığımız renk buBu renkler canlandı ilk önce benim gözümdeBirebir tonlar uymasa da 3 renk çok yakışmış bence
Eki Görüntüle 1531564 Eki Görüntüle 1531565 Eki Görüntüle 1531566
Ay canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sormaayy şu anda bi canlandırdım gözümde ne güldümm
Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibiAhha bende @Conchiglia 'nın paylaştığı resmi düzenleyeceksin sandım nedense uzun yol düşünüyorumŞeker ye şeker kendine gelirsin
İvittt çok şirinler :)Bu renkler canlandı ilk önce benim gözümdeBirebir tonlar uymasa da 3 renk çok yakışmış bence
evet evettt ikincideki perde işte aradığımız renk budiğer mavili perdenin sarısı da uygun
Ay canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sorma
Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibi
Sana diyecek birşey bulamıyorum yaa hahah. Kelimer kifayetsiz kaldıı...Hahaha evet bu yaay iyi değilim bugün elim ayağım tutmuyo rengi de uğraşamadım hayalinde açarsınız diye şeyetmiştim : ama bu da aşırı soluk ya onu biraz daha çok çok hafiften rengini koyultmak lazım. Allahım photoshopu açmak neden bu kadar zor geliyor
ayyy kıyamam yaa arada cam aç hava al kuzuAy canlandırma vallahi rezil haldeyim insanlar acıyor. Arada odadan çıkıyorum yemek için falan ama zombi gibi yürüyorm ayaklarım kalkmıyor bi de gözlerimin altı mor bir bakışları var ki sorma
Şeker de düzeltemez beni 2 gün böyleyim her ay olduğu gibi
Yaaa o 2. fotodaki renkler süper olmuş.Bu renkler canlandı ilk önce benim gözümdeBirebir tonlar uymasa da 3 renk çok yakışmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?