2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımda
Aaayy deme yaa yok olmazz!

Hahaha ölücem Ne desin daha zaten Allah aşkına ne desiin?
Bırak zayıfsın demeyi daha ağzını açmaz bence sana

Bencede içme başka yollar dene sen

Ahaha aynı taktiği bende yapıyorum açıyorum göbeğimi. Hıı evet göbeğin varmış diyorlar sonra
Hahah ama bi insanı zayıf olmadığıma ikna ettiğime bu kadar sevineceğimi düşünmezdim Napalım sonra zorla yemek yediriyorlar.
Aaayy deme yaa yok olmazz!

Hahaha ölücem Ne desin daha zaten Allah aşkına ne desiin?
Bırak zayıfsın demeyi daha ağzını açmaz bence sana
Tabağımdaki yemekleri yavaşça önümden almaya başladı zaten
Aaa bayılırım waffle üstünde özellikle bak ağzım sulandı canım waffle çektiiii
Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorum Ama gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi

Yaaa yapmazmısınız lütfen dostlar Hayır benim öyle bir waffle sevgim de yok. Ama şuan ağzım sulandı inanılmazz
Ne biçim anlatıyosunuz yaaa.
Herkes göbeğine baksın ve bi daha yemek anlatmasın

Yaaa yapmazmısınız lütfen dostlar Hayır benim öyle bir waffle sevgim de yok. Ama şuan ağzım sulandı inanılmazz
Ne biçim anlatıyosunuz yaaa.
Herkes göbeğine baksın ve bi daha yemek anlatmasın
Ahahahhashhahds D:SD: Tamam herkes "göbeğine baksın" cidden ben baktım sustum

Aaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)
yatmadan öncede deniyim ozman hihi
Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
hoşgeldin :)
Hoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin

Haha ay gaza geldim hadi İnşalah!
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı
fit gelinleri sevdim inş oluruz

Ne güzel anlattın ya valla

Kızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?

Kızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?
Ben olsam koltuktaki mavinin bi kaç ton koyusundan fon yaptırırdım :)

Canım bence mor değil de pudra daha uyumlu olabilir. Pastel renkler düşün bence, kreme çok çok yakın bir sarı tonu vardır ya hatta anlatabildim mi bilemedim tam ama o da uyabilir. Mobilya kapaklarıyla da tamamlar diye düşündüm. Ama pudra da olur, sadece seçenek o geldi aklıma

Ben olsam koltuktaki mavinin bi kaç ton koyusundan fon yaptırırdım :)
Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorum

Bende pastel düşünüyorum canım pudra daha iyi olur gibi düşündüm o rengi anlayamadım ama daha doğrusu canlandıramadım gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…