Aaayy deme yaa yok olmazz!Bıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımda
Bu gidişle o da olurKayınvalidemi kilolu olduğuma bir türlü inandıramıyorum mesela ona göre ben çok zayıfım çırpı gibiyim Bol giyiniyorum tabi Açtım tişörtü al dedim bak zayıf değilim, göbeğimi görünce daha da zayıfsın demedi, diyemedi
Aaa bayılırım waffle üstünde özellikle bak ağzım sulandı canım waffle çektiiiiKaramel sos da koyalım mıBen o sosutan aldım canım sıkıldıkça sıkıp sıkıp yiyorum
Selamm nasılsın :)
İnşallah
Hoşgeldinnnn :)
Hahah ama bi insanı zayıf olmadığıma ikna ettiğime bu kadar sevineceğimi düşünmezdimBencede içme başka yollar dene sen
Ahaha aynı taktiği bende yapıyorum açıyorum göbeğimi. Hıı evet göbeğin varmış diyorlar sonra
Tabağımdaki yemekleri yavaşça önümden almaya başladı zatenAaayy deme yaa yok olmazz!
Hahaha ölücemNe desin daha zaten Allah aşkına ne desiin?
Bırak zayıfsın demeyi daha ağzını açmaz bence sana
Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorumAaa bayılırım waffle üstünde özellikle bak ağzım sulandı canım waffle çektiiii
Yaaa yapmazmısınız lütfen dostlarAyy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorumAma gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi
Ahahahhashhahds DYaaa yapmazmısınız lütfen dostlarHayır benim öyle bir waffle sevgim de yok. Ama şuan ağzım sulandı inanılmazz
Ne biçim anlatıyosunuz yaaa.
Herkes göbeğine baksın ve bi daha yemek anlatmasın
Hahaha çok etkili oldu di mi. Ben de sen baktım diyince baktım. İçim bi fena olduAhahahhashhahds D:SD: Tamam herkes "göbeğine baksın" cidden ben baktım sustum
Leblebi yeHahaha çok etkili oldu di mi. Ben de sen baktım diyince baktım. İçim bi fena oldu
Ama bir yandan da karnım acıkttı sanki.. Tansiyonlarım şekerlerim düştü
Leblebi yek ya, nostalji yapıp çokomel almıştım bak ondan varmış çekmecede . O olur mu kiLeblebi ye
Ohoo sen göbeğine bakmadın anlaşılanLeblebi yek ya, nostalji yapıp çokomel almıştım bak ondan varmış çekmecede . O olur mu ki
Şeyy.. Güneş vuruyo göremedim bişeyOhoo sen göbeğine bakmadın anlaşılan
Tabi tabiiŞeyy.. Güneş vuruyo göremedim bişey
Ayy bunu görmeden önce çokomeli hüpletmiştimTabi tabiiAz kaldı yemeğe dayan bence
yatmadan öncede deniyim ozman hihiAaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)
hoşgeldin :)Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
fit gelinleri sevdim inş oluruzHoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin
Haha ay gaza geldim hadi İnşalah!
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı
Hahah ama bi insanı zayıf olmadığıma ikna ettiğime bu kadar sevineceğimi düşünmezdimNapalım sonra zorla yemek yediriyorlar.
Tabağımdaki yemekleri yavaşça önümden almaya başladı zaten
Ayy her hafta da misafir geliyor yapıyorum ben de ne yazık ki. Yerken tabi ki üzgün olmuyorumAma gerçekten karamel sos üstüne fındık, böğürtlen sos çikolata çilek muz kivi ay ben dayanamıyorum yazmayayım en iyisi
Ben olsam koltuktaki mavinin bi kaç ton koyusundan fon yaptırırdım :)Kızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?
Canım bence mor değil de pudra daha uyumlu olabilir. Pastel renkler düşün bence, kreme çok çok yakın bir sarı tonu vardır ya hatta anlatabildim mi bilemedim tam ama o da uyabilir. Mobilya kapaklarıyla da tamamlar diye düşündüm. Ama pudra da olur, sadece seçenek o geldi aklımaKızlar salonumu gördünüz şimdi bana fon perde ve aksesuarlar vs için bir öneride bulunurmusunuzz renk katmak istiyorum salona mor ya da pudramı olur siz ne diyorsuz ?
Koyu renk düşünmüyorum canım açık renkler istiyorumBen olsam koltuktaki mavinin bi kaç ton koyusundan fon yaptırırdım :)
Canım bence mor değil de pudra daha uyumlu olabilir. Pastel renkler düşün bence, kreme çok çok yakın bir sarı tonu vardır ya hatta anlatabildim mi bilemedim tam ama o da uyabilir. Mobilya kapaklarıyla da tamamlar diye düşündüm. Ama pudra da olur, sadece seçenek o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?