2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilemedim vallaha olur mu olur
Haha töbe de töbee
Haha hepimiz aynıyız. Allahtan birbirimizi bulduk
Nasılll yaptırmıcakmısın yani Hepsine baktım en ucuzu tanesi 2,5tan başlıyor 300-350 tane yaptırsak hesap et
Ay nikahı ayrı kıyarsam zaten ailem olacak gerek yok. Düğünde yaparsam da bişey dağıtmaya gerek duymadım açıkçası.
Önceden hoşuıma giderdi de ne bileyim artık pek önemli değil gibi geliyo sanırım . Bilemedim. Belki küçük bişi yaparmıyım bilmiyorum ama o da kına için

Heyy hatunlar kız kaçıran geldi
Hoşgeldiiin

Hmmm anladım canım bende ıvır zıvır illa uğraşıcam para kaçacak

Hmmm anladım canım bende ıvır zıvır illa uğraşıcam para kaçacak
Ben de öyleydim işteee. Ama sonra millet söyleye söyleye kafama dank etti sanırım. Heryerde dağıtılıyor şimdi ama biriktiremiyoruz atıyoruz mecbur. Artık değişik de gelmiyo sanki millete ne biliym. Mecburi gibi sıradan oldu
Kına da rahat durabilirmiyim bimliyorum ama durmaya çalışıcam. Mantığını kavradım çünkü ona göre davransam iyi olucak

Heyy hatunlar kız kaçıran geldi
Hahahyt o ne demek yahu Ay çok güldüm
Bak ben de senin gibi düşünüyorum İlle de bir şey saklayacaklarsa da davetiyeyi saklayıversin herkes nolur ki

Kendimiz yaparız ya onu bence :)

Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off

Kendimiz yaparız ya onu bence :)

Bencede hatta araştırdım ben 50cc şişe 170 liraya buldumm 300 tanesini

Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off

Bende araştıriim konusuruz haber veririz :) 300 çok değilmi bilemedim

canım o renkli kolanyalardan ben yaptım, çok basit bence sende yapabilirsin.50 cc büyük değil mi ki?

Bak ben de senin gibi düşünüyorum İlle de bir şey saklayacaklarsa da davetiyeyi saklayıversin herkes nolur ki
Haha Hayır saklayacak olsalar masraf da yapayım da yok. İlgi çekiciliği de kalmadı . Annem çok kızıyo biri bişey verdikçe görmen lazım. Bi de artık hırs yaptı kadın. Alıyo eve getiriyo atıcam işte napim nereye koyim ben bunca şeyi diye hahah

İşte o gönül yok mu o gönüüüll

Genelde ben buraya geldiğimde herkes kaçıyor ya
Bu defa kaçmadık
Hoşbuldum canım, yarın gidicem provaya kısmetse..
Ooo yarın fotoğraf geliyor o zaman
Bari atmasın biriktirin de ismini değiştirip senin nikahta dağıtırsınız

Sizin düğün kaç kişilik olacak canım 350 falan olacak bizim bir aile bir tane almıyorki 2'ser 3'er alanlar oluyor ondan 300 diye düşünmüştüm çokmu ki
bizim 600 falan olur heralde bende her aile 1 tane diye düşünmüştüm 250 falan yaparım diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…