2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeye arada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun
bilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)

bilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)
kesinlikle davetiyeyi hazırlayacak arkadaşlar birde bunlar için ufağıını yaparlar heralde hihihihi

Yaparız yaparız tabiii Kendime yaparken sizi de aradan çıkarırım işte

Benim dün akşam bitti bir yanım eksik
Hahaha deme ya ölünmüyor hayatına devam edersin Ama şaka bir yana annemi de çok fena alıştırdım, dün yolda baya bi yedik, kaldır şunu artık çekirdek gibi bağımlılık yaptı iyice diyor Ben çifte kavrulmuşunu çok seviyorum bir de ya diğerleri o kadar çekmiyor

Kızlarrrrr günaydın :) haftaya çok güzel başladım inş böylede devam eder :) hemen haberleri verim size. bahsettiğim evi kirası 600tl olarak anlaştık. dünde kına gecesi için istediğim mekanı 1000tl ye tuttuk :) çok şirin güzel bir yer sanırım çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…