- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
benimkine her şekilde fazla gelecektir ne gerek varki böyle bir şeeyearada 0,75 fark var dediğin doğru 50 lik daha ele gelir :) gerçi iki katı kolonya yer haberiniz olsun
Evet ya tanesi 2.5 muş :)Senin düğün daha da yakınn birde al tabi hemen
Katılıyorum gerçi ben hazır alırsak 750 civarında hatta daha fazla tutacağını söyledim ben yapıcam ucuza gelecek dedim hoşuna gitti
kesinliklebilemedim bana öbürü çok küçük geldi tıpası falanda varya çok küçük geldi bana :) üzerindeki etiket için yardım edicek arkadaşlarımız var dimii :)
kesinlikledavetiyeyi hazırlayacak arkadaşlar birde bunlar için ufağıını yaparlar heralde hihihihi
beğendim bu fikriYaparız yaparız tabiiiKendime yaparken sizi de aradan çıkarırım işte
Tamam şişeleri alalım bari biz hemenYaparız yaparız tabiiiKendime yaparken sizi de aradan çıkarırım işte
beğendim bu fikri
Tamam şişeleri alalım bari biz hemen
Siz yeter ki nasıl birşey istediğinizi söyleyin
Bilmekle bilmemek arasındayımSiz yeter ki nasıl birşey istediğinizi söyleyin
İdare eder canım simdilik bi sıkıntı yokBilmekle bilmemek arasındayımrenkleri fuşyayla mor yapıiciim ama :)
Hayırlısı olsun canım, nasıl telaştasındır şimdi, başka bi şehire yerleşme, yeni iş :)Yogunum canim . Bu hafta calismiyorum hatta 2 hafta boyunca. Atama islemlermi yapiyorum haftaya istanbula gidicem. Cuma felanda baslarim heralde bakalim
Lütfen fotoğrafları görelim bayaaannn :)Günaydınlar :)
Eveett fotoğrafLütfen fotoğrafları görelim bayaaannn :)
Benim dün akşam bitti bir yanım eksikEveett fotoğrafBu aradaa bugün yanımda leblebi var
Hahaha deme ya ölünmüyor hayatına devam edersinBenim dün akşam bitti bir yanım eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?