2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay ne güzel hayırlı olsun :)

Gözün aydıın :) Eviniz de hazırr çook mutlu olun inşallah

içine kuru üzümde koydurunca mis oluyo

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim :) yakında ev fotosu da istiyebiliriz demekki :)

Güüünaaaydııııın! :)
Ayy kuzu gerçekten bomba gibi bi başlangıç olmuş yaaa, çok sevindim senin adına. İki önemli işi halletmişsin :)
Hayırlı olsun kuzucum, güle güle oturun inşallah!

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim :) yakında ev fotosu da istiyebiliriz demekki :)

Aynen ölçüsünü alıp neler sığar bakılmalı herşey hazır halde gidersen daha çabuk karar verirsin mobilyaya canım :)
saolun kızlar :) darısı belli olmayanların başına inş :) haziran başında anahtarı teslim alıcaz kirayı verip. o yöndende süper oldu boşuna bir kira daha vermeyeceğiz. anahtarı aldığımda hemen ölçücem zaten aslında evin fotosu var ama arkadaşım otururken oyüzden boşken çekip koyarım. salon küçük sadece oturma grubu sığar oyüzden güzel bir köşe takımımı alsak diyorum. hiç sevmem ama kullanışlı güzel model gören duyan olursa haber versin bana böyle bir tarafı sandıklı bir taraflı yataklı falan oluyormuş :)
kına geçesi içinde bin tlden fazla vermek hiç içime sinmiyordu süper oldu böyle :)

Çok heycanlıı :) haziran başınada az kaldı ama hallet mobilyayı bilmiyorum istanbulda nasılda burda bir ay sonra teslimat yapıyolar

Günaydın kızlar tatilciler dönmüüş
curlygirl canımm hayırlısı olsun ne güzel haberler anahtarı alınca fotoğrafları bekliyoruzz
saol canım inş hemen koyucam :)
Çok heycanlıı :) haziran başınada az kaldı ama hallet mobilyayı bilmiyorum istanbulda nasılda burda bir ay sonra teslimat yapıyolar
haklısın canım. bazı yerler bekletiyor bazıları hemen teslim ediyormuş bakalım artık ne beğenirsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…