2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok artik yaa o ne oyle. Ben bi kira aliyo saniyodummm. Sizinki mi ekstra bi cinsmis acaba anlamadim
Geneli böyle ama biraz pazarlıkla düşürebiliyorsun. Bizimkilere şimdi bir laflar derim de alenen küfretmeyeyim. Zaten kardeşimin benim maaş bordromuzu istedi, yok efendim neymiş daha emlakçı ücretini ödeyemiyorsak kirayı ödeyeceğimizi garantileyemezmişiz ev sahibi için kötü izlenim olurmuş. Saçmalığa bak, ne alakası var bununla onun ! Ben bekliyorum ki ev sahibi domuzun teki çıkacak, şeker gibi kadın çıktı. Bunlar da hep emlakçının işiymiş kadının haberi yok. Ay bak yine sinirlendim zaten her gün emlakçının önünden geçiyorum.

Ne kadarmış canım bu çok iyi bi ürün değil komple gürgen olsaydı daha iyi olurdu
2300 tl canım o köşe takımı.

Geneli böyle ama biraz pazarlıkla düşürebiliyorsun. Bizimkilere şimdi bir laflar derim de alenen küfretmeyeyim. Zaten kardeşimin benim maaş bordromuzu istedi, yok efendim neymiş daha emlakçı ücretini ödeyemiyorsak kirayı ödeyeceğimizi garantileyemezmişiz ev sahibi için kötü izlenim olurmuş. Saçmalığa bak, ne alakası var bununla onun ! Ben bekliyorum ki ev sahibi domuzun teki çıkacak, şeker gibi kadın çıktı. Bunlar da hep emlakçının işiymiş kadının haberi yok. Ay bak yine sinirlendim zaten her gün emlakçının önünden geçiyorum.
bu emlakçılar çok uyuzlar ya sinir bozucu şeyler.

hihihih inşallah iyi anmışsındır canım :KK70: Allah senin tüm yollarını kapattı tanışma yıl dönümünde olsun istiyor bu bir işaret bence :KK37:
Ben başka türlü düşünmüştüm :)
Yani yine kınada yapıcam. Bir gün sonra olacak. Artık tanışma bir gün sonra evlilik gibi olur :)

Ben başka türlü düşünmüştüm :)
Yani yine kınada yapıcam. Bir gün sonra olacak. Artık tanışma bir gün sonra evlilik gibi olur :)

Boyutları neydi peki canım ? dediğim gibi daha iyilerini bulabilirsin
boyutlarını bilmiyorum canım ya en güzeli evi ölçüp ona göre bakmak sanırım.
Ben gülemedim valla yaa, keşke gülseydim
Hatta ağladım dün resmen... :KK43:
üzülme canım, ağlamada hiç vardır bundada bir hayır

Ya deme niye üzüyorsun kendini bunun için ki? Evleniyorsunuz sonuçta, sıkma tatlı canını
Kıyamamm ya ağlama hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır merak etme böyle daha güzel olcaktır
boyutlarını bilmiyorum canım ya en güzeli evi ölçüp ona göre bakmak sanırım.

üzülme canım, ağlamada hiç vardır bundada bir hayır
Herkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.
Anlamıyorum bi iş nasıl olur da bu kadar ters gider. Sinirlerim bozuldu gerçektken.
Ben mi abartıyorum acaba..
O tarihi istiyosam nikah salonunda yapabilirim evet ama o ambians olmicak bunu istemiyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuldu ve çok üzüldüm

Günaydın kızlarr
Mrs Pink Mrs Pink şansa bak ya ama üzme kendini her işte bir hayır vardır nikah salonunda olsun yine o tarz bir kıyafet giyersin sonrasında fotoğraftan anlayan biri varsa çevrende dış mekanda çekim yaparsınız anı kalması için sonra ailece gidip yemekte kutlarsınız arkadaşım öyle yapmıştı çokta güzel olmuştu. Ne bileyim üzme ama kendini bu kadar

Back
X