Canımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara inşallah sevdiklerinle beraberBen sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
kuzu senin doğum gününmmü.. iyik doğmuşsun ozmaantakma kafana belki bir sürpriz hazrılığıdır oyüzden msj atmamıştır ben öyle yaparım genelde
günaydın kızlar :)
aa doğum günün mü bugün.nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun canım :)
Aaa bugünmü doğum günüüün .
Doğum günün kutlu olsun kuzuu, nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşların olsuuun
Baya baya atmamış yani. Bir planı olabilirmi ki acabaaa
Teşekkür ederimmCanımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara inşallah sevdiklerinle beraber
Bende kızlar gibi düşünüyorum belki bir planı vardır
Aaa bugünmüydü iyiki doğdun canım :) nice senelere :)Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
O zaman akşamı bekle ve bişey çıkmazsa ondan önce davranıp sen trip yap madem :)Teşekkür ederimmPlanı yok çok eminim. Olmasın da zaten, artık beni bu şekilde aramadığı sürece hiçbir şey istemiyorum. Sürprizin de olsa rutindeki gibi sabahtan konuşmaya başlarsın, inadına uzak duruyor ya iyice sinirleniyorum. Böyle yaptıktan sonra yemişim sürprizini ki yok diyorum ya her sene böyle. Sonunda sürpriz çıkan tek şey onun bana tribe girmesi ! Ben de onsun plan yapıyorum o yüzden :)
Ayrıca canım babacım video hazırlamış yollamış bana ya sabah sabah bir duygulandım anlatamam
Teşekkür ederimmPlanı yok çok eminim. Olmasın da zaten, artık beni bu şekilde aramadığı sürece hiçbir şey istemiyorum. Sürprizin de olsa rutindeki gibi sabahtan konuşmaya başlarsın, inadına uzak duruyor ya iyice sinirleniyorum. Böyle yaptıktan sonra yemişim sürprizini ki yok diyorum ya her sene böyle. Sonunda sürpriz çıkan tek şey onun bana tribe girmesi ! Ben de onsun plan yapıyorum o yüzden :)
Ayrıca canım babacım video hazırlamış yollamış bana ya sabah sabah bir duygulandım anlatamam
Teşekkür ederim canım benimAaa bugünmüydü iyiki doğdun canım :) nice senelere :)
Yapmaz bir şey ki ben zaten tribe giriyorum ama zeytinyağı işte.... Her neyse ya sinirimi bozmak istemiyorum bugün benim günüm. Babam canım benim ya küçüklükten beri bütün fotoğraflarımızı toparlamış, en sona da nişan fotoğrafımızı koymuş hep beraber, yeni ailemiz dercesine. (Utansın işte benimki ! Her neyseO zaman akşamı bekle ve bişey çıkmazsa ondan önce davranıp sen trip yap madem :)
Ayy baban ne tatlı yaaa video mu hazırlamıııışş :)
Ben şaşırmıyorum artık sinir oluyorumNe güzel ne kadar düşünceli bir baban var çok şanslısın
Nişanlına çok şaşırdım ama neden böyle yapıyor ki sen nasıl davranıyorsun onun d.gününde
Yaaa çok güzel olmuuuş bayıldımmm. Bundan güzeli olamazdı zaten , ay duygulandım şuracıktaa bakYapmaz bir şey ki ben zaten tribe giriyorum ama zeytinyağı işte.... Her neyse ya sinirimi bozmak istemiyorum bugün benim günüm. Babam canım benim ya küçüklükten beri bütün fotoğraflarımızı toparlamış, en sona da nişan fotoğrafımızı koymuş hep beraber, yeni ailemiz dercesine. (Utansın işte benimki ! Her neyse)Bir de arkadan "kayahan e bebeğim" çalıyor. Duygusal mesajlar yazmış. Şarkının çıkış yılı da benim doğum yılım tabi :)) Öyle hoş bir şey olmuş ve aldığım en güzel hediye sanırım :)
Çok düşünceli ya :) Yanıma gelecekmiş ama iş çıkmış gelememişYaaa çok güzel olmuuuş bayıldımmm. Bundan güzeli olamazdı zaten , ay duygulandım şuracıktaa bak
Öyle gerçekten yaa :)Çok düşünceli ya :) Yanıma gelecekmiş ama iş çıkmış gelememişBen de diyorum haftasonu annem gidecekti zaten, onunla beraber giderim.
Anladım erkekler böyle oluyor önemsemiyor ya çoğu. Takma ozaman huyu böyleyse hiç sıkma canını.Teşekkür ederim canım benim
Yapmaz bir şey ki ben zaten tribe giriyorum ama zeytinyağı işte.... Her neyse ya sinirimi bozmak istemiyorum bugün benim günüm. Babam canım benim ya küçüklükten beri bütün fotoğraflarımızı toparlamış, en sona da nişan fotoğrafımızı koymuş hep beraber, yeni ailemiz dercesine. (Utansın işte benimki ! Her neyse)Bir de arkadan "kayahan e bebeğim" çalıyor. Duygusal mesajlar yazmış. Şarkının çıkış yılı da benim doğum yılım tabi :)) Öyle hoş bir şey olmuş ve aldığım en güzel hediye sanırım :)
Ben şaşırmıyorum artık sinir oluyorumOnun doğumgünlerinde hep özel bir şeyler yaptım, o kutlamasa bile yaptım. Daha yemek yapmayı bilmezken oturdum pasta yaptım, özel mesajlar hazırladım, romantik ortamlar yarattım... Ama artık yok ya gerçekten yok yani boşa bekler gitsin facebook mesajlarıyla yetinsin.
Kuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurumAnladım erkekler böyle oluyor önemsemiyor ya çoğu. Takma ozaman huyu böyleyse hiç sıkma canını.
Babanın hediyesine bayıldım yanlız ne kadar güzel
Çok ilginç günaydın msjı falan atmıyor musunuz sabahları falan en azından onu yapsaydıKuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurum
Allah Allaah. Ne için giriyo tribe durduk yere kii var mı sebebiKuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurum
Normalde her sabah konuşmaya başlarız. Sabahın 6sında kalkıyoruz en kötü 8de konuşmaya başlarız işe gelince. Şu an durum bu işte. Özellikle bugünlerde yapıyor sebebini bilmiyorum.Çok ilginç günaydın msjı falan atmıyor musunuz sabahları falan en azından onu yapsaydı
Anlamıyorum artık. Açıkçası şu anda bişeyleri anlaması gerekenin de ben olduğunu düşünmüyorum. Üzmesine izin vermiycem bugün benim günüm. 40 yılın başında bir kere de ben şımarayım. Eğer ki şımaracağım kişi o değilse de ben bugünümü onunla geçirmem olur biter. Bak şu an bile yine gündemin merkezine oturmuş durumda beni sinir etmesiyle. Her şeyde o ya.Allah Allaah. Ne için giriyo tribe durduk yere kii var mı sebebi
Bende anlayamadım gerçekten konuşmadınızmı bu durumu hiç ne diyorkiNormalde her sabah konuşmaya başlarız. Sabahın 6sında kalkıyoruz en kötü 8de konuşmaya başlarız işe gelince. Şu an durum bu işte. Özellikle bugünlerde yapıyor sebebini bilmiyorum.
Anlamıyorum artık. Açıkçası şu anda bişeyleri anlaması gerekenin de ben olduğunu düşünmüyorum. Üzmesine izin vermiycem bugün benim günüm. 40 yılın başında bir kere de ben şımarayım. Eğer ki şımaracağım kişi o değilse de ben bugünümü onunla geçirmem olur biter. Bak şu an bile yine gündemin merkezine oturmuş durumda beni sinir etmesiyle. Her şeyde o ya.
Neyse yazmayayım buraya ya...Bende anlayamadım gerçekten konuşmadınızmı bu durumu hiç ne diyorki
Tabii ki canını sıkma kuzum. Ama bu gün olmasa da başka zaman bunu neden yaptığını sor yani. Çok manasız gerçekten .Anlamıyorum artık. Açıkçası şu anda bişeyleri anlaması gerekenin de ben olduğunu düşünmüyorum. Üzmesine izin vermiycem bugün benim günüm. 40 yılın başında bir kere de ben şımarayım. Eğer ki şımaracağım kişi o değilse de ben bugünümü onunla geçirmem olur biter. Bak şu an bile yine gündemin merkezine oturmuş durumda beni sinir etmesiyle. Her şeyde o ya.
Boşver canım üzme kendini biliyormuşssun zaten huyunu yapacak birşey yok sen bak keyfine bugün senin gününAma benim de bi cevap alabilmişliğim yok bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?