Onu da yanlış yazmasına rağmen buluyorlarAhaha ama bu çok komik olmuş çiçekmi aradın kapı kapıNeyse en azından şimdi doğru adrese gelmiş
Haha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seniTamam işte amacına ulaştı kızdımHayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.
Ama ondan sonra hiç doğumgünüm kutlanmadı bence haklıyımHaha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seni
Haha aman tamam yiaaa al o zaman bunuAma ondan sonra hiç doğumgünüm kutlanmadı bence haklıyımAyrıca bugün doğumgünü çocuğu benim o yüzden ekstra haklıyım
Hahaha geleneksel doğumgünü şarkımHaha aman tamam yiaaa al o zaman bunu
Haha karşılıklı göbek attık o zaman ben de sandalyemde şıkıdım şıkıdım oynadımHahaha geleneksel doğumgünü şarkımAy çok eğlendim ya Oynuyorum şu an
Hahahah çok eğlendim hadi bi dahaHaha karşılıklı göbek attık o zaman ben de sandalyemde şıkıdım şıkıdım oynadım
Hahah deli yaa teletubbieler gibi olduk yineHahahah çok eğlendim hadi bi daha
Hepi de börtdey tuu yu amaninHahah deli yaa teletubbieler gibi olduk yine
Hobaaaa
Haha hadi senin doğum günün bana ne oldu acabaa ben de öyleyimHepi de börtdey tuu yu amaninAha da aynı böyleyim
Hahahah gaffur değil telletubbie olduk galiba gerçektenHaha hadi senin doğum günün bana ne oldu acabaa ben de öyleyimBi de bidaha diyince baya baya açtım yani 2. kez
Haha sabah karalar bağlayan başkasıydı sanki bana bak heleHahahah gaffur değil telletubbie olduk galiba gerçektenAma çok eğlenceli ki Oynayasımız varmış bizim
Kuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurum
ay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiçKızlar bakın ne geldi
Ne kadar dengesiz bir ruh haline sahip olduğumu hala öğrenemedin galibaHaha sabah karalar bağlayan başkasıydı sanki bana bak hele
El emeğinin kıymetini bilmiyorlar anacım hiçay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiçbenimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok
Ayrıca da utanmıyorum utanmamak hakkım. Bana böyle düşündüren utansınay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiçbenimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok
Haha nasıl öğrenmem bunu zaten kendim için demiştimNe kadar dengesiz bir ruh haline sahip olduğumu hala öğrenemedin galibaNeyse artık öğrenmişsindir Dakika başı ruh halim değişiyo kızım benim
Hehehe hakkaten heeHaha nasıl öğrenmem bunu zaten kendim için demiştimAma sana da çok uygun oldu.
Ben de sabah karalar bağlamıştım ya, şimdi çakkıdı çakkıdı oynuyorum
Biarz denge sıkıntısı yaşıyor olabiliriz
hahah bencede bir hunimiz eksikHehehe hakkaten heeNe dengesiziz arkadaş huni lazım bize
HAhaha hale bak yahahah bencede bir hunimiz eksikEki Görüntüle 1534974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?