2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seni

Haha hayır yaşadıklarından ders de almamışsın o yüzden bi daha kınayabilirim seni
Ama ondan sonra hiç doğumgünüm kutlanmadı bence haklıyım Ayrıca bugün doğumgünü çocuğu benim o yüzden ekstra haklıyım

Haha hadi senin doğum günün bana ne oldu acabaa ben de öyleyim Bi de bidaha diyince baya baya açtım yani 2. kez
Hahahah gaffur değil telletubbie olduk galiba gerçekten Ama çok eğlenceli ki Oynayasımız varmış bizim

Kuzu valla bişey beklemiyorum ya, ama en azından bir şey yokmuş gibi konuşabilirdi aksine yok şu saat oldu aramıyor bile. Ve şimdi aramadım diye o tribe girer üstüne iyice sinir olurum

Kızlar bakın ne geldi
ay bencede utanmalısın tamda düşündüğüm gibi :) busefer sürpriz geliyor oyüzden aramadı hhiç benimkide sağolsun bana pasta almıştı ama onun doğumgününde ona hediye almamı bekliyordu ee dedim sen ne aldın pasta aldımya diyor haha ee bende sana pasta yaptım diyorum. almadınki yapın diyor gelde boğma odun bunlar ama yapcak bişi yok

Haha sabah karalar bağlayan başkasıydı sanki bana bak hele
Ne kadar dengesiz bir ruh haline sahip olduğumu hala öğrenemedin galiba Neyse artık öğrenmişsindir Dakika başı ruh halim değişiyo kızım benim

El emeğinin kıymetini bilmiyorlar anacım hiç Eskiden bilmezken yaptığımız pastalar kıymetliydi de şimdi yapsak ee ne var bunda olacak kesin

Ayrıca da utanmıyorum utanmamak hakkım. Bana böyle düşündüren utansın

Ne kadar dengesiz bir ruh haline sahip olduğumu hala öğrenemedin galiba Neyse artık öğrenmişsindir Dakika başı ruh halim değişiyo kızım benim
Haha nasıl öğrenmem bunu zaten kendim için demiştim Ama sana da çok uygun oldu.
Ben de sabah karalar bağlamıştım ya, şimdi çakkıdı çakkıdı oynuyorum
Biarz denge sıkıntısı yaşıyor olabiliriz

Hehehe hakkaten hee Ne dengesiziz arkadaş huni lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…