Var fotoğraftan anlayan birileri ama mesele benim için nikah anıydı zaten. Sonrasında zaten düğün var o kısmını hiç düşünmedim o yüzden.Günaydın kızlarr
Mrs Pink şansa bak ya ama üzme kendini her işte bir hayır vardır nikah salonunda olsun yine o tarz bir kıyafet giyersin sonrasında fotoğraftan anlayan biri varsa çevrende dış mekanda çekim yaparsınız anı kalması için sonra ailece gidip yemekte kutlarsınız arkadaşım öyle yapmıştı çokta güzel olmuştu. Ne bileyim üzme ama kendini bu kadar
Abartmıyorsun aslında tamam üzülmüşsün ama kendini bu kadar yıpratma diye söylüyorumHerkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.
Anlamıyorum bi iş nasıl olur da bu kadar ters gider. Sinirlerim bozuldu gerçektken.
Ben mi abartıyorum acaba..
O tarihi istiyosam nikah salonunda yapabilirim evet ama o ambians olmicak bunu istemiyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuldu ve çok üzüldüm
Var fotoğraftan anlayan birileri ama mesele benim için nikah anıydı zaten. Sonrasında zaten düğün var o kısmını hiç düşünmedim o yüzden.
Hani hem istediğim gibi, hem istediğim tarihte olacaktı.
Ben mi büyütüyorum acaba bilmiyorum. Ama mesela nikahı kına gününe almamız gerek bugün, hiç gidesim yok.. Kılımı kıpırdatmak istemiyorum
Bencede canım ölçülere görede yapabiliyolar hemboyutlarını bilmiyorum canım ya en güzeli evi ölçüp ona göre bakmak sanırım.
üzülme canım, ağlamada hiç vardır bundada bir hayır
2si değilde 3ü olacak artık. Bir gün için bu kadar üzüldüm ya kendime de kızıyorum bayaa bayaa..Abartmıyorsun aslında tamam üzülmüşsün ama kendini bu kadar yıpratma diye söylüyorumİşler bazen ters gidebiliyor işte ben de hiç hoşlanmam planladığım bir şeyin olmamasından ama her şeyin bi yolu bulunur, düne kadar bu fikir de yoktu ortada birden çıkıverdi, yine içine sinecek bir şey bulabilirsin.
İnşallah canım, amin..Hayırlısı böyleymiş canım benim . Tek sorununuz bu olur inşallah
Boşver sen takılma kimseye ya eminim ben çok güzel olucak kınada :)Herkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.
Anlamıyorum bi iş nasıl olur da bu kadar ters gider. Sinirlerim bozuldu gerçektken.
Ben mi abartıyorum acaba..
O tarihi istiyosam nikah salonunda yapabilirim evet ama o ambians olmicak bunu istemiyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuldu ve çok üzüldüm
Of kuzu inşallah yaa, akşam yavaş yavaş kabullendirdiler bana da işte hala aklım orada kalmış demek :)Boşver sen takılma kimseye ya eminim ben çok güzel olucak kınada :)
Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırımGünaydın kızlar
Mrs Pink canım her yolu denedin, üzme artık kendini..Hayırlısı böyleymiş ..en azından elinden geleni yaptın
Of kuzu inşallah yaa, akşam yavaş yavaş kabullendirdiler bana da işte hala aklım orada kalmış demek :)
Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırım
Her işte bir hayır vardır diyorum o zaman. 1 gün sonra oluverecek
haha eylüller bizim diyelim kısacaİstediğimiz gibi olsun da , varsın bir gün sonra olsun :) Sizde 2,3,5 eylül diye kutlama yaparsınız , fena mı
sakin ol canımss güzel olucak :)Of kuzu inşallah yaa, akşam yavaş yavaş kabullendirdiler bana da işte hala aklım orada kalmış demek :)
Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırım
Her işte bir hayır vardır diyorum o zaman. 1 gün sonra oluverecek
İnşallah canıım :)sakin ol canımss güzel olucak :)
Bugün herkes çok yoğun herhalde :)kızlar nerdesiniz :)
galiba bir anda herkes sustu :)Bugün herkes çok yoğun herhalde :)
Ben buradayıııımkızlar nerdesiniz :)
Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..kızlar nerdesiniz :)
kuzu senin doğum gününmmü.. iyik doğmuşsun ozmaanBen sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
Aaa bugünmü doğum günüüün .Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?