İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacakTabii ki canını sıkma kuzum. Ama bu gün olmasa da başka zaman bunu neden yaptığını sor yani. Çok manasız gerçekten .
Neyse sen bu gün için canını sıkma zaten huyunu biliyodun, az çok bugünün farkındaydın yani. O yüzden onsuz yap yine planını başka vakit hesabını sorarsın
Çok haklısın canım ama üzülme , senin de dediğin gibi bugün senin günün. Onu bir kenara bırak madem.İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacak
Annem bile geçemedi onuÇok haklısın canım ama üzülme , senin de dediğin gibi bugün senin günün. Onu bir kenara bırak madem.
Hem babanın sürprizi üzerine sürpriz olamazdı zaten :)
HahaAnnem bile geçemedi onu
HAhah bence şu anki durumumdan trip atacak yerleri seçmek yerine ne kadar şanslıyım diyerek trip atmayacak şeyler bulmalısınız kızlarHahaGeçilecek gibi değil ki valla.
Babama trip atıcam resmen bu yüzden
Haha yek yaa ben triplik malzeme toplayıcısıyımHAhah bence şu anki durumumdan trip atacak yerleri seçmek yerine ne kadar şanslıyım diyerek trip atmayacak şeyler bulmalısınız kızlar
Doğru dedin bak şimdi ben hep unutuveriyorum bunuHaha yek yaa ben triplik malzeme toplayıcısıyım
Lüks düşkünü olduğum gibi her zaman gözüm bir adım yüksektedir!
HahaDoğru dedin bak şimdi ben hep unutuveriyorum bunu
Haha gaffur muuu :d Ay ben de benim gaffura savaş açtım ahan da bununla@Conchiglia Bugün leblebi ve kuru üzümü karıştırıp getirdimAcıktıkça aklıma sen geliyorsun Benim göbek kendi cumhuriyetini kurmuş ben de ona gaffur adını verdim takılıyoruz.
HAydi bakalım İnşallah kurtuluruz onlardanAhaha bende savaş açtım dün yarım yağlı sütüm ve galetalarım ile
Akıma uyayım o zamanHaha
Haha gaffur muuu :d Ay ben de benim gaffura savaş açtım ahan da bununla
Bu gün itibariyle öğle yemeğim budur!
YaaaaaaaaaaaaKızlar bakın ne geldi
Hiç utanmadım tribimi de yaptımYaaaaaaaaaaaa
Utandın mı ??? Yüzün kzıardı mı hiç acaba söyle bakim. Ay nasıl da atıp tuttu yaaaaa
Yaaa benec utanmalısın bilerek aramamış işte yine kız diyeHiç utanmadım tribimi de yaptımSabah aramadığı gerçeği hala değişmiyor
Tamam işte amacına ulaştı kızdımYaaa benec utanmalısın bilerek aramamış işte yine kız diye
O da senin utanmazlığın o zaman hahahHiç utanmadım tribimi de yaptımSabah aramadığı gerçeği hala değişmiyor
Beni değil nişanlımı kınayın lütfenO da senin utanmazlığın o zaman hahahSebebi ortaya çıktı neticede. Seni kınıyoruz
Ahaha ama bu çok komik olmuş çiçekmi aradın kapı kapıTamam işte amacına ulaştı kızdımHayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?