2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacak

İnsanı değersiz hissettiriyor sadece. Ama dediğin gibi işte onla olmuyorsa onsuz olacak
Çok haklısın canım ama üzülme , senin de dediğin gibi bugün senin günün. Onu bir kenara bırak madem.
Hem babanın sürprizi üzerine sürpriz olamazdı zaten :)

Haha Geçilecek gibi değil ki valla.
Babama trip atıcam resmen bu yüzden
HAhah bence şu anki durumumdan trip atacak yerleri seçmek yerine ne kadar şanslıyım diyerek trip atmayacak şeyler bulmalısınız kızlar

@Conchiglia Bugün leblebi ve kuru üzümü karıştırıp getirdim Acıktıkça aklıma sen geliyorsun Benim göbek kendi cumhuriyetini kurmuş ben de ona gaffur adını verdim takılıyoruz.

Eklentiler

• IMG_20150521_120037.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 55
Ahaha bende savaş açtım dün yarım yağlı sütüm ve galetalarım ile

Yaaa benec utanmalısın bilerek aramamış işte yine kız diye
Tamam işte amacına ulaştı kızdım Hayır bir doğumgünümde daha aynısını yaptı. Kurye safı adresi de bulamamış taa akşam saati geldi o çiçek, ve çiçeği gitmiş yan bloktaki benim daire numaramdaki kapıya bırakmış. Benimki adresi yanlış hatırlamış. Gittim oradan aldım Baya da geç olunca sinir olmuştum ondan sonra da kutlamamıştı zaten.

Ahaha ama bu çok komik olmuş çiçekmi aradın kapı kapı Neyse en azından şimdi doğru adrese gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…