2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok eğlenceli yaa :KK70::KK70: Yapıcam koydum kafaya. O değil de instagramda bi kırmızı elbise gördümm sırf onu giymek için nikahtan sonra kına yaparım yani :KK70:
Ayy nasıl bişey ben bugün bunu gördüm çok özendim :KK8: $Adsız.webp

yok kız hiç bir yerde yok bakmazmıyız ama ona göre biz salağız ya öyle kandırcak bizi.

demezmiyiz ozamanki savunmasınıda söylim. sitedeki üye adı ortağımın kredi kartıda ortağımın. ama sipariş teslimde benim adım yazıyor. adamdaki savunma iyiki şikayet etmemişsiniz yoksa dolandırıcılıktan içeri girebilirdiniz. :KK11: nasıl bir savunma hangi mantıkla biz anlamadık tabi.
Gitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyo

Pentide sabahlığa koymuşlar ama kına gecelerinde takılıyo ya böyle çapraz asıyosun üstüne . Bride to be yazıyo. Öyle deli deli geziyosun etrafta :KK70: :KK70:
Amaaan bi kere gelin olucaz yazsın her yerde bişey olmaz :KK70:

Bekarlığa veda ya da kuaförde takılmıyor mu işte şekil olsun eğlence olsun :KK70:
güzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahah :D ben birde bunu dersem annem ve nişanlı bey beni napar acep :D
Gitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyo
kesinlikle

Yaa bende çok beğendim ama nette o kadar aramama rağmen bulamadım
Diktir :KK53: Ben aşık oldum bu kırmızı elbiseyi ne yapıp edip edinmem lazım gelinlikten daha çok heyecan yaptım diyebilirim. Zaten kırmızı hastasıydım sarıya sarmadan önceleri, kırmızı sevgimi bana yeniden hatırlattı :D

Vuuu çok güzel. Ama foto da elbiseyi güzelleştirmiş yanii öyle karlar içinde kırmızı kırmzıı :KK70:
Ya herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecek :KK70:Arkaplanı görmüyorum bile :D

Diktir :KK53: Ben aşık oldum bu kırmızı elbiseyi ne yapıp edip edinmem lazım gelinlikten daha çok heyecan yaptım diyebilirim. Zaten kırmızı hastasıydım sarıya sarmadan önceleri, kırmızı sevgimi bana yeniden hatırlattı :KK70:

Bilmiyorum ya kına için elbise diktirirmiyim emin değilim :KK53: Kırmızı bende severimm :KK8:

Ya herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecek :KK70:
Yok canım elbise zaten çok güzel. Ama fotoğrafın ektra bi güzellik kattığını inkar edemeyiz :D
Ben de kına gecesi için başka bir kırmızı elbise bulmuştum. Yıllardır bunu giyicem diyip durdum ama yok anam diktirme olayına giremicem hiç takat de kalmadı bütçede :D

Ay kuşağı almadım ki kuzuu
Beyaz üstüne ışıltılı taşla yazmışlardı
Akşam vakti flaşlardan görünmez o diye düşündüm almadım :KK70:
Onun da başka renklisini bulurum bir yerden elbet
Doğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördüm :D Açık pembe de görünmez cırt olması lazım. Hatta ben direk kuşağı pembe düşünüyorum :D Yazı beyaz olsun :P

Doğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördüm :KK70: Açık pembe de görünmez cırt olması lazım. Hatta ben direk kuşağı pembe düşünüyorum :KK70: Yazı beyaz olsun :p
Ahanda kanıtı :D
Ben de tütü ve büstiyerimle takacağımdan saks mavi istiyim o zaman. Ayakkabılarımı yakalasın :D

Bilmiyorum ya kına için elbise diktirirmiyim emin değilim :KK53: Kırmızı bende severimm :KK8:

Yok canım elbise zaten çok güzel. Ama fotoğrafın ektra bi güzellik kattığını inkar edemeyiz :KK70:
Ben de kına gecesi için başka bir kırmızı elbise bulmuştum. Yıllardır bunu giyicem diyip durdum ama yok anam diktirme olayına giremicem hiç takat de kalmadı bütçede :KK70:
O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadan :D Almam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim

Back
X