2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadan :KK70: Almam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim
Haha valla kuzu külfet oluyo inan.. Böyle başka şeylere dalmadan onu aradan çıkarırsan çıkarırsın yoksa ben de başka bir kırmızı elbisenin hayalini kuruyodum çoook zaman önceden beri
Ama şuan kına için ona ekstra para vermek de istemiyorum uğraşmak da.
Ay gelinlik için de bilemedim. Yani evet para vermeyecek olmaz güzel gelinlik baya masraflı bi iş. Bana da geldi öyle bi teklif ama düşünmedim açıkçası. Yani herkes kendi gelinliğini giyerken ben başkasınınkini giymek istemedim

Haha valla kuzu külfet oluyo inan.. Böyle başka şeylere dalmadan onu aradan çıkarırsan çıkarırsın yoksa ben de başka bir kırmızı elbisenin hayalini kuruyodum çoook zaman önceden beri
Ama şuan kına için ona ekstra para vermek de istemiyorum uğraşmak da.
Ay gelinlik için de bilemedim. Yani evet para vermeyecek olmaz güzel gelinlik baya masraflı bi iş. Bana da geldi öyle bi teklif ama düşünmedim açıkçası. Yani herkes kendi gelinliğini giyerken ben başkasınınkini giymek istemedim
Ben de o konuda takılıyorum. Bir de giydiğimde aynı hissi vermeyecek gibi geliyor. Yoksa modeli çok hoş. Öyle hayal ediyrum ki gidip denediğimde kafamda bile olmayan bir model beğenip alıcam. O bana özel olacak sonuçta. Ama diğeri de masraf olmayacak. Kafamda deli sorular :D Fotoğraf ister misin :D
hoşbuldum :) bu topicte herkes nişanlı mı :)
Öyleyiz galiba :KK53:

O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadan :KK70: Almam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim

Malesef oluyor maddi manevi :KK43: Bana da öyle bir teklif geldi ama benimde hayalimde bir gelinlik vardı oyüzden istemedim.
Birde ben ban ait olsun istedim kiralamayıda hiç düşünmedim evde dursun sıcak tutsun :confused:
Ama ciddi bir bütçe tabi

Ben de o konuda takılıyorum. Bir de giydiğimde aynı hissi vermeyecek gibi geliyor. Yoksa modeli çok hoş. Öyle hayal ediyrum ki gidip denediğimde kafamda bile olmayan bir model beğenip alıcam. O bana özel olacak sonuçta. Ama diğeri de masraf olmayacak. Kafamda deli sorular :KK70: Fotoğraf ister misin :KK70:
Ayy varsaa çok isterim :D

Malesef oluyor maddi manevi :KK43: Bana da öyle bir teklif geldi ama benimde hayalimde bir gelinlik vardı oyüzden istemedim.
Birde ben ban ait olsun istedim kiralamayıda hiç düşünmedim evde dursun sıcak tutsun :confused:
Ama ciddi bir bütçe tabi
Kendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsün :D Bak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur :D

Kendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsün :KK70: Bak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur :KK70:
Haha onu ben de düşünmüştüm de vazgeçtim.
O gün heyecandan panikten doğru düzgün bakamaz ki bana. Bi kuaförde görürse görür o kadar :KK70:
Foto bekliyorum burda yiaaa :D

Kendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsün :KK70: Bak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur :KK70:
Ahahah çok merak ediyorum bende yabancı filmlerde ki gibi olacakmı diye :KK70:Bende fotoğraf bekliyorummm

Ne fotosu buu bizde görmeliyiz diye düşünüyorum :cool:

Cnm gelinlik güzel ama bana çok düz gibi geldi elbise havasında sen böylemi istiyorsun
Bilmem ki nasıl istiyorum :KK53: Deneyip karar vericem sanırım ama düz olması sıkıntı değil benim için, dediğim gibi ilk diktirdiğinde de beğenmiştim ben :) Ama yok ya ben kendi gelinliğimi istiyorum tamam karar verdim şu an. Neler neler var çünküü :)

Bilmem ki nasıl istiyorum :KK53: Deneyip karar vericem sanırım ama düz olması sıkıntı değil benim için, dediğim gibi ilk diktirdiğinde de beğenmiştim ben :) Ama yok ya ben kendi gelinliğimi istiyorum tamam karar verdim şu an. Neler neler var çünküü :)
Ayyynen öyle! :D Doğru bi karar verdin . Senin olsun misler gibi ilk sen giy :)

Kesinlikle öyle olmalıııı kendi zevkine göre all :KK36:

Back
X