2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Niye bana geçmiyor Hazırlıkların tamamı bitti mi ne durumdasınız ?
valla hiç bişey tam değil şuanda canım evi biraz yerleştirdik ama koltuklarım ve sandalyelerim daha yapılıyo bitmedi halıları daha alamadık koltuklar gelmediği için .. klima alınmadı daha televizyonu nişanlımın kuzeni alcak onun yurt dışından gelmesini bekliyoruz.. gelinlik bugün son prova var onu da daha alamadım kına alışverişine daha çıkmadık bohça alışverişine daha çıkmadık davetiyeleri daha yeni dağıtmaya başladık daha birsürü iş var valla oyüzden zamanın çabuk geçmesini hiç istemiyorum

senin ne zamandı düğün canım ?

canım ben renkli sandalyelere bayıldım sandalyelerde içindeyse bence o daha güzel :)

ben renkli olnaı beğendim :)
düşününce ne çok iş var biizmde zaman çok var diyoruz ama sonumuz böyle olacak heralde

Renkli olan çok güzel canım

Selamm hoşgeldinn

Ben renkli olanı beğendim tam mutfaklık :)
Son ana sıkışır ya hep her şey allahın emri o :/ Benim düğün seneye mayısa inşallah
Selamm

Allah yardımcınız olsun canım :)

@Conchiglia He bu arada o masaya bence renkli sandalyelerden sadece bi renk seçiliyorsa öyle daha güzel olabilir gibi geldi :) Mesela ben sarı yapardım Ya da iki renk de olabilir ama 4 renk çok karıştırmasın dedim zaten mutfağa renkli renkli bir sürü şey alınıyor.

canım ben renkli sandalyelere bayıldım sandalyelerde içindeyse bence o daha güzel :)

ben renkli olnaı beğendim :)

düşününce ne çok iş var biizmde zaman çok var diyoruz ama sonumuz böyle olacak heralde

Renkli olan çok güzel canım

Selamm hoşgeldinn

Son ana sıkışır ya hep her şey allahın emri o :/ Benim düğün seneye mayısa inşallah

Selamm
Evet renkli olanı bende beğendim aslında ama sandalyeleri tek renk diye düşündüm hep pembesi olabilir diye ama mutfakla alakasız olurmu ki :) mutfagıda atıyorum

Ayyy çok geride kaldımm ! :
Evet renkli olanı bende beğendim aslında ama sandalyeleri tek renk diye düşündüm hep pembesi olabilir diye ama mutfakla alakasız olurmu ki :) mutfagıda atıyorum
Ay ben de renki olanı sevdim. Dediğin gibi sandalyeleri tek renk yapsan daha güzel olurç Mutfağa göre bi renk ayarlanır.
Mutfağıda göriciğiz yihu

canım cidden en iyisi ya ben nişanladım 7 ay sonra düğün olcak işte az zamanda herşeyi yetiştirmeye çalışmak çok zor oluyo sen şimdiden başla rahat rahat halledersin herşeyini :)
Allah yardımcınız olsun canım :)
amin canım hepimizin inşallah :)

Ne güzelmiş mutfakk. Al pembeyi al renk katar
Aa son dakikaya bırakmazsak içimiz rahat etmez

Ne güzelmiş mutfakk. Al pembeyi al renk katar

Aa son dakikaya bırakmazsak içimiz rahat etmez
zaten son dakikaya okadar çok şey kalıyoki canım anlatamam sürekli bişey çıkıyo artık takmıyorum valla çok yoruldum balayına odaklandım kafamı dinlemek istiyorum

Ben pek fiyat araştırmasına girmedim ama buzdolabı iyi gibi görünüyor. Ocak konusunda kaldım sadece, artık cam daha yaygın ya o yüzden daha uygun fiyata yok mudur öyle ?

zaten son dakikaya okadar çok şey kalıyoki canım anlatamam sürekli bişey çıkıyo artık takmıyorum valla çok yoruldum balayına odaklandım kafamı dinlemek istiyorum
En güzeli valla ya off bi tatil yapabilsek ne iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…