2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım buzdolabı nofrost önerdi bize herkes lowfrost buzlanma yaptığında kendi temizlemiyor senin temizlemen lazımmış oyüzden fiyatları daha uygun oluyor hatta.
Diğerleri güzel seçimler benim beyaz eşyalarda bosch az çok biliyorum özelliklerini

Huhuu ben de dün sınav çıkışı boş durmadım. Eve elim dolu geldim, yeni ciciler albümde

Merhabalar :) bana da yer var mı 2016 gelini olacağım inşallah

Onuda düşünmedim değil kafamda deli sorular
Renkli diyorum hala ama tek renk sandalyede ısrarcıyım :)
Huhuu ben de dün sınav çıkışı boş durmadım. Eve elim dolu geldim, yeni ciciler albümde
Bakıyorum hemenn. Ben de haftasonu 1 adet gereksiz bir şey daha aldım
Merhabalar :) bana da yer var mı 2016 gelini olacağım inşallah
Merhaba hoşgeldin :)

Mrs Pink Ay dayanamamış almış ya Hadi güle güle kullan. Servis şeysilerini nereden aldın pekii?

Renkli diyorum hala ama tek renk sandalyede ısrarcıyım :)

Bakıyorum hemenn. Ben de haftasonu 1 adet gereksiz bir şey daha aldım

Merhaba hoşgeldin :)

Merhabalar herkes çeyiz telaşında galiba :) ben de küçük küçğk başladım evimde nasıl kullanacağımı hayal edip mutlu oluyorum...peki evlerinizi ne tarz dekore edeceksiniz kızlar??

Tabii kii , hoşgledin :)
O zaman tanıyalım seniii

Hoşbuldum :) adım nur 22 yaşındayım sözlüm 26 yaşında ve tazecik asker:) askerlik engelini önümüzden kaldırıp koşar adım evliliğe gidiyoruuz :) onu beklerken de zamanımın çoğunu çeyiz alarak geçiriyorum evet 2016 ya çok var ama alınacak birsürü ayrıntı var değil mi :))

Çamaşır mak benimkinden heralde yani benziyoda olabilir bilemedim güzel işte bunlar sadece ocağı öbür ocaklardan baksan mı ?

Merhabalar herkes çeyiz telaşında galiba :) ben de küçük küçğk başladım evimde nasıl kullanacağımı hayal edip mutlu oluyorum...peki evlerinizi ne tarz dekore edeceksiniz kızlar??

Ben modern dekore ederim gibi geliyor henüz emin değilim son dakika bile karar değiştirebilirim :) Evet bakınca çok zaman var ama yavaş yavaş alırsak daha az külfeti olur. Ben de 2016da evlenicem kısmetse :) Hangi ay düşünüyorsunuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…