Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.Hadi hayırlı olsunnn :)
Ne boyutta bi nişan yapacağınıza da bağlı o biraz. Evde mi olacak? Öyleyse hallolur 1 ayda ama diğer türlü yer bulmak vs sıkıntılı olabilir. Hayırdır sizin bi netlik yoktu çözdünüz galiba durumları :)
Bence yetişir :) hayırlı olsun canım :)Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.
Katılıyorumm ne zaman dinlenicez bizGünaydınn artık haftasonları daha çok yoruluyorum
Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.
Bilmiyorum çok sıkıldım amaKatılıyorumm ne zaman dinlenicez biz
Hayırlı olsun çok rahat yetişirsiniz 2 ayda önemli olan ne istediğini bilmen gerisi kolay
Bedenen idare edebiliyorum da sürekli bir şeyler düşünmek beyni çok yoruyorBilmiyorum çok sıkıldım ama
Sağol canım :)Bence yetişir :) hayırlı olsun canım :)
Yalnız aile tanışması, isteme derken 1 ay öyle geçer, kalır 1 ay.. Zaten bohça falan düşünmüyoruz.Katılıyorumm ne zaman dinlenicez biz
Hayırlı olsun çok rahat yetişirsiniz 2 ayda önemli olan ne istediğini bilmen gerisi kolay
Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.
Çok teferruat yoksa halledilir ya. Bir tek dert yer bulmak olabilir onun dışında zaten çok fazla telaş olmaz :)Sağol canım :)
Yalnız aile tanışması, isteme derken 1 ay öyle geçer, kalır 1 ay.. Zaten bohça falan düşünmüyoruz.
Çok iyi düşünmşsünüz bohça falan çok uğraştıran işler geriye kalan zaman da da mekanı bulursanız halledebilirsiniz. Mekan bakmaya başlayın şimdiden.Sağol canım :)
Yalnız aile tanışması, isteme derken 1 ay öyle geçer, kalır 1 ay.. Zaten bohça falan düşünmüyoruz.
Bilmiyorum çok sıkıldım ama
katılıyorumBedenen idare edebiliyorum da sürekli bir şeyler düşünmek beyni çok yoruyor
hayırlısı olsun tatlım :)Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.
kesinlikleHaftasonu ne çabuk geçti ya
Peki gardıropu nereye koyacaksınız ?katılıyorumhaftasonu evi ölçtük eşya baktık ama yok salonu büyük odayı yapmaya karar verik daha ferah olucak isteidğimiz ibi koltuk takımı alabileceğiz. ama buseferde yatak odası küçük odaya kalıyor böyle oluncada oraya yatak odası takımı sığdıramıyorum
katılıyorumhaftasonu evi ölçtük eşya baktık ama yok salonu büyük odayı yapmaya karar verik daha ferah olucak isteidğimiz ibi koltuk takımı alabileceğiz. ama buseferde yatak odası küçük odaya kalıyor böyle oluncada oraya yatak odası takımı sığdıramıyorum
hayırlısı olsun tatlım :)
kesinlikle
Yani ben artık şöyle uzanıp hiç bişey düşünmeden dinlenmek istiyorumBedenen idare edebiliyorum da sürekli bir şeyler düşünmek beyni çok yoruyor
Ölçüler ne canım yardımcı olurum istersen yerleştirme konusundakatılıyorumhaftasonu evi ölçtük eşya baktık ama yok salonu büyük odayı yapmaya karar verik daha ferah olucak isteidğimiz ibi koltuk takımı alabileceğiz. ama buseferde yatak odası küçük odaya kalıyor böyle oluncada oraya yatak odası takımı sığdıramıyorum
hayırlısı olsun tatlım :)
kesinlikle
Evet ya yine dinlenemedimHaftasonu ne çabuk geçti ya
Ne yaptınnn haftasonu varmı yeni şeyler ?Yani ben artık şöyle uzanıp hiç bişey düşünmeden dinlenmek istiyorum
Yol yordu resmenEvet ya yine dinlenemedim
Canım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.Çok teferruat yoksa halledilir ya. Bir tek dert yer bulmak olabilir onun dışında zaten çok fazla telaş olmaz :)
Canım nişan olacağı belli değil ki işte, kesin bir şey yok, yazın belli olacak çünkü ben uzak bir yerde öğretmenim, her şey yaza kalıyor.Çok iyi düşünmşsünüz bohça falan çok uğraştıran işler geriye kalan zaman da da mekanı bulursanız halledebilirsiniz. Mekan bakmaya başlayın şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?