2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.

Günaydınn artık haftasonları daha çok yoruluyorum
Katılıyorumm ne zaman dinlenicez biz
Canım isteme olacak inşallah da nişanı aileler biraraya gelince konuşur, olur da nişana karar verilirse benim yaz tatilim iki ay hemen yetiştirmek gerekecek. Yani nerde olacağı da belli değil.

Hayırlı olsun çok rahat yetişirsiniz 2 ayda önemli olan ne istediğini bilmen gerisi kolay

Sağol canım :)

Yalnız aile tanışması, isteme derken 1 ay öyle geçer, kalır 1 ay.. Zaten bohça falan düşünmüyoruz.
Çok teferruat yoksa halledilir ya. Bir tek dert yer bulmak olabilir onun dışında zaten çok fazla telaş olmaz :)

Sağol canım :)

Yalnız aile tanışması, isteme derken 1 ay öyle geçer, kalır 1 ay.. Zaten bohça falan düşünmüyoruz.
Çok iyi düşünmşsünüz bohça falan çok uğraştıran işler geriye kalan zaman da da mekanı bulursanız halledebilirsiniz. Mekan bakmaya başlayın şimdiden.

Bilmiyorum çok sıkıldım ama

Bedenen idare edebiliyorum da sürekli bir şeyler düşünmek beyni çok yoruyor
katılıyorum haftasonu evi ölçtük eşya baktık ama yok salonu büyük odayı yapmaya karar verik daha ferah olucak isteidğimiz ibi koltuk takımı alabileceğiz. ama buseferde yatak odası küçük odaya kalıyor böyle oluncada oraya yatak odası takımı sığdıramıyorum
hayırlısı olsun tatlım :)
Haftasonu ne çabuk geçti ya
kesinlikle

Peki gardıropu nereye koyacaksınız ?

Yatak odaları daha büyük oluyor canım dolaplar yataklar vs. nasıl sığacak hepsi

Ölçüler ne canım yardımcı olurum istersen yerleştirme konusunda

Çok teferruat yoksa halledilir ya. Bir tek dert yer bulmak olabilir onun dışında zaten çok fazla telaş olmaz :)
Canım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.
Çok iyi düşünmşsünüz bohça falan çok uğraştıran işler geriye kalan zaman da da mekanı bulursanız halledebilirsiniz. Mekan bakmaya başlayın şimdiden.
Canım nişan olacağı belli değil ki işte, kesin bir şey yok, yazın belli olacak çünkü ben uzak bir yerde öğretmenim, her şey yaza kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…