Olma ihtimali var ama sonuçta senin yerine mekan bakacak kimse yokmu erkek arkadaşının ve ailenin yaşadığı yerde olmayacakmı nişan. Önceden fikir edinmek için bakabilir sen olmadan da benceCanım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.
Canım nişan olacağı belli değil ki işte, kesin bir şey yok, yazın belli olacak çünkü ben uzak bir yerde öğretmenim, her şey yaza kalıyor.
Peki gardıropu nereye koyacaksınız ?
Yatak odaları daha büyük oluyor canım dolaplar yataklar vs. nasıl sığacak hepsi
şöyle kızlar şimdi bhaçe kısmında bir oda var geniş yatak odasını otaraf yaparım diye düşüüyordum. ama herkes burası ön taraf daha çok güneş alıyor ve bahçeye bakıyor çocuklar oynuyor akşam otruan olur rahat uyuyamazsın falan dediler. ki benim için uyku çok önemli.oyüzden arka odayı yatak odaıs yap diyorlar. orasıda daha ufak. dolap ve yatak sığıyor ama kenarlarında az bi mesafe kalıyor ve komidinleri yatağın kenarına koyamıyorum.Ölçüler ne canım yardımcı olurum istersen yerleştirme konusunda
Eğer öyleyse hiç salonla falan uğraşmayın o zaman hem daha rahat olursunuz hem de salona boşuna para harcamazsınız, sonuçta nereden kısarsanız evinize katkı olur. Hem de yetişir 1 ayda tatilde olacaksın çok rahat yaparsınız :)Canım yer bulamazsak da bahçemiz var, ablamin nişanını öyle yapmıştık, daha güzel olmuştu.
çok aazzzzzkızlar selamm düğünüme son 20 gün kaldı
sanki daha çok varmış gibi hissediyorum kendimi alıştıramadım bu duruma
Perde baktık bi kaç yerden bu akşam birine daha sorucam :) mutfak için masa sandalye baktık ama almadım internette daha uyguna buldum aynısını bir iki tane de halı baktık öyle fikir içinNe yaptınnn haftasonu varmı yeni şeyler ?
Ne kadar az kalmışşşkızlar selamm düğünüme son 20 gün kaldı
sanki daha çok varmış gibi hissediyorum kendimi alıştıramadım bu duruma
Ay cidden karmaşık bir durum bilemedim ki ben de baya takılırdım herhaldeşöyle kızlar şimdi bhaçe kısmında bir oda var geniş yatak odasını otaraf yaparım diye düşüüyordum. ama herkes burası ön taraf daha çok güneş alıyor ve bahçeye bakıyor çocuklar oynuyor akşam otruan olur rahat uyuyamazsın falan dediler. ki benim için uyku çok önemli.oyüzden arka odayı yatak odaıs yap diyorlar. orasıda daha ufak. dolap ve yatak sığıyor ama kenarlarında az bi mesafe kalıyor ve komidinleri yatağın kenarına koyamıyorum.
Daha aileler bile tanışmadı, nişan için yer bakmak çok abes olur.Olma ihtimali var ama sonuçta senin yerine mekan bakacak kimse yokmu erkek arkadaşının ve ailenin yaşadığı yerde olmayacakmı nişan. Önceden fikir edinmek için bakabilir sen olmadan da bence
İnşallah canım..Eğer öyleyse hiç salonla falan uğraşmayın o zaman hem daha rahat olursunuz hem de salona boşuna para harcamazsınız, sonuçta nereden kısarsanız evinize katkı olur. Hem de yetişir 1 ayda tatilde olacaksın çok rahat yaparsınız :)
canım sen fikir olması açısından bakabilirisn yer. kimsenin bilmesine gerek yok :) enazından fikir olur kafandaDaha aileler bile tanışmadı, nişan için yer bakmak çok abes olur.
çok aazzzzz
sayılı gün gerçekten çabuk geçiyomuş kızlar zaman nasıl geçiyo anlamadımNe kadar az kalmışşş
Ay cidden karmaşık bir durum bilemedim ki ben de baya takılırdım herhalde
Niye bana geçmiyorsayılı gün gerçekten çabuk geçiyomuş kızlar zaman nasıl geçiyo anlamadım
şöyle kızlar şimdi bhaçe kısmında bir oda var geniş yatak odasını otaraf yaparım diye düşüüyordum. ama herkes burası ön taraf daha çok güneş alıyor ve bahçeye bakıyor çocuklar oynuyor akşam otruan olur rahat uyuyamazsın falan dediler. ki benim için uyku çok önemli.oyüzden arka odayı yatak odaıs yap diyorlar. orasıda daha ufak. dolap ve yatak sığıyor ama kenarlarında az bi mesafe kalıyor ve komidinleri yatağın kenarına koyamıyorum.
Perde baktık bi kaç yerden bu akşam birine daha sorucam :) mutfak için masa sandalye baktık ama almadım internette daha uyguna buldum aynısını bir iki tane de halı baktık öyle fikir için
Daha aileler bile tanışmadı, nişan için yer bakmak çok abes olur.
Siz baya değişik gidiyorsunuz yaAnladım canım.. Biz aileler tanışmadan balayı yerimize kadar ayarlamıştıkbahçeniz varmış ama ne güzel mekana hiç gerek bile yok.
Fiyatlar fenaUyku önemliyse senin için ozaman dikkate alman gerekiyor söylenenleri. Komidinleri de yatağın yanına değil başka yere koyarsınız ne olacak ki
Nasıl fiyatlar canım perde halı falan zor iş dimi seçmesi bile
Anladım canım.. Biz aileler tanışmadan balayı yerimize kadar ayarlamıştıkbahçeniz varmış ama ne güzel mekana hiç gerek bile yok.
zaten bir tercih yapmak gerekecekse uyku olacak sanırım buUyku önemliyse senin için ozaman dikkate alman gerekiyor söylenenleri. Komidinleri de yatağın yanına değil başka yere koyarsınız ne olacak ki
Nasıl fiyatlar canım perde halı falan zor iş dimi seçmesi bile
Anladım canım.. Biz aileler tanışmadan balayı yerimize kadar ayarlamıştıkbahçeniz varmış ama ne güzel mekana hiç gerek bile yok.
Siz baya değişik gidiyorsunuz ya
En akıllıcası olmuş aslında :)Değişik değil aslında her iki ailede evlenme teklifi aldığımda herşeyden haberdardı.
Biz nişanlımla oturup tarih seçtik herşeyi biz yapacağımz için kimsenin karışmasına izin vermedik kendi programımızı yaptık. Aileleride işin içine en son karıştırdık.
Kafamız daha rahat kimse onu yapın şu olsun vs demiyor. Bizim işlerimizde aynı planladığımız gibi gidiyor.
Bizde çok rahat ettikEn akıllıcası olmuş aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?