- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Evet canım aynen öyle. Hayır bir de kiralar inanılmaz pahalı. Resmen kiraya vereceğimi her ay krediye vererek kendi evimin sahibi olabiliyorum. Ama işte.. Uzaklık düşündürücü..
Bi yandan da insanlar evlenip şehir, ülke değiştiriyo ne abartıyosun diyorum kendime amaa işte :)
Tamam bidahakine söylerim :)Haha kim dalga geçiyo ayoll
Aylar önce çöp kovası almış insanım ben ne dalga geçicekmişim seninle
Hayır kampanyayı paylaş biz de alalım diyoruz ne var yaniii
Kesinn lütfen deterjan alan fiyatını yazsın dalga geçiciiim bendeBu kadar dalga konusu oldu ya kesin hepimiz muhtaç kalıcaz o deterjana
Ya ben de orada oturmak istemiyorum ama diğer yerlerden işe gitmek kabus gibi geliyorVe daha ucuz işte..
Amin canım İnşallah hepimizin :):) umarım içine sinen bir yerde içine sinen fiyata bulursun yuvanı canım gerçekten bazen öyle şanslı oluyorum ki ben ihtiyacım olan şey çat diye karşıma çıkıyor. Senin de karşına çıksa fena mı olur :) rabbim işini rast getirsin
I ıh söylememKesinn lütfen deterjan alan fiyatını yazsın dalga geçiciiim bende
Ben dinlenmeye çekildim almıyorum bir şeyEnglish home halı ve klimlerde %50 indirim var kızlar bakın istiyorsanız.
Benim istediğim halı kalmamış
Ne güzel öyle bir şansın varI ıh söylemem
Ben dinlenmeye çekildim almıyorum bir şey
Çok akıllıcaaBen dinlenmeye çekildim almıyorum bir şey
SöyliceksinnI ıh söylemem
Ben dinlenmeye çekildim almıyorum bir şey
Yok o kadar delirme sen yine deÇok akıllıcaa
Ben de kartı tarumar ettim. Ay sonu köprüye çıkabilirim
Fiş fatura ibrazı hangisini istersinSöyliceksinn
Bir öğle yemeğine gittim iyi kaynatmışsınız valla
olive_bluto hoşgeldinn. Elini korkar alıştırma alabildiğin kadar çeyiz al çünkü bitmek bilmiyor
Ne güzel öyle bir şansın varBenim beklediğim kampanyaydı ama sağolsun english home ne mail ne msj atmış kaçırdım istediğim halıyı
Yok o kadar delirme sen yine de
Farketmez hepsi olurYok o kadar delirme sen yine de
Fiş fatura ibrazı hangisini istersin
Hoşbuldum canım :) geçen gün porlanda gittim bi bakınayım diye kupa filan aldımne alakaysa bi de şunu Eki Görüntüle 1538390
Görüp de eneee ne güzelmiş dediğim herrşeyi topluyorum galiba
Haha mesaj atsalar suuç atmalasar suç.
Hiçbi yerdemi kalmamış ki mağazaları araştırsaan
E mağazaya sor bakalım diğer şubelerin stoklarını görüyolar mı?Yaa ben özellikle numaramı mailimi verdim yahu msj atsınlar diye
Netten baktım canım ben mağaza gezme şansım yok ki şuan evime yakın olan da küçük kalmamıştır eminim
E mağazaya sor bakalım diğer şubelerin stoklarını görüyolar mı?
Varsa bekletirsin ya da bazı mağazalar oradan oraya getiriyolar ürünü.
Ay bende çare tükenmiyor
@blisss ben de verdim numaramla mailimi dün mail geldi fakat mesaj gelmedi. Bunun aksi gibi madame cocoysa durmaksızın mesaj atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?