- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Dur bir arayayım bari inşallah vardır
Off bana niye yollamadılar acaba
Madam cocoda numaram yok
Benn beennyine benaranızda yatak araştırması yapan var mı kızlar ?
Yok seni bekliyoruzyine benaranızda yatak araştırması yapan var mı kızlar ?
Benn beennAma karar veremiyorum ben visco düşünüyordum. Ama kimi visco oo çok iyi diyor kimi viscodan uzak dur diyorlar. Neye göre seçiliyor bu anlamış değilim. Tabi baza da lazım bana
Yok seni bekliyoruz
Ayyy ben mutfak masasındayım daha yatak bakmaya gecemedikEvet bende visco yu çok duydum ama emin olamadım..En iyisi olarak Yatsan/ Tempur deniliyor ama fiyatlar çok çok uçuk ..
sen benden önce evleneceksin ortak, yap bir güzellik :)
Off baktım şimdii cidden çok uçuk ben o kadar vermem herhaldeEvet bende visco yu çok duydum ama emin olamadım..En iyisi olarak Yatsan/ Tempur deniliyor ama fiyatlar çok çok uçuk ..
sen benden önce evleneceksin ortak, yap bir güzellik :)
Ya senin düğün ne zamandıAyyy ben mutfak masasındayım daha yatak bakmaya gecemedik
canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyımCanım buzdolabı nofrost önerdi bize herkes lowfrost buzlanma yaptığında kendi temizlemiyor senin temizlemen lazımmış oyüzden fiyatları daha uygun oluyor hatta.
Diğerleri güzel seçimler benim beyaz eşyalarda bosch az çok biliyorum özelliklerini
öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.Çamaşır mak benimkinden heralde yani benziyoda olabilir bilemedimgüzel işte bunlar sadece ocağı öbür ocaklardan baksan mı ?
evvvetttttKızlar bu arada ilk davetiyecurlygirl e yapılıyor değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
mobilyaları halledersem bende o kervana katılacağım :)yine benaranızda yatak araştırması yapan var mı kızlar ?
Cam ocaklar var ya onlar bence, ben de onu demiştimm. Atıyorum bunun gibi bişeyöbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.
Off baktım şimdii cidden çok uçuk ben o kadar vermem herhalde
75 gün var heraldeYa senin düğün ne zamandı
canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyımayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı
anlamadım ben bşişi
öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.
evvvettttt
mobilyaları halledersem bende o kervana katılacağım :)
Ay çok şıklar ama korkuttun beniiiAy kızlar bu cam ocaklar çok patlıyormuş galibagoogledan görsellere yazsanıza bi cam ocak patlaması diye
Ay kızlar bu cam ocaklar çok patlıyormuş galibagoogledan görsellere yazsanıza bi cam ocak patlaması diye
Böyle mesela canım http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C2B10L.html?source=browsecanım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyımayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı
anlamadım ben bşişi
öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.
evvvettttt
mobilyaları halledersem bende o kervana katılacağım :)
Enemm senin davetiye ne oldu yapacak mıydık benim kafa çorba oldu. Sticker yapıcaz sana onu hatırlıyorum.75 gün var heralde
Ay çok şıklar ama korkuttun beniii
Ben de dehşete düştüm. Kesinlikle cam istiyordum ama şimdi bilemedim bakYok artıkk insanın ağzı burnu paramparça olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?