2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah canım :) Para büyük dert işte, öyle olmasa şu an evleniyor olabilirdik belki
Ev deme ya deme

H happy__ evet canım ya ben bakıyorum nice insan evleniyor her yıl bir de kendime bakıyorum aldığım ıvır zıvırlar bile dünyanın parası tutuyor. Bu insanlar bi kaç ay içinde söz nişan kına düğün yapıp çat diye nasıl evleniyor anlamıyorum Gerçi biz de sözlüm askerden dönünce çok uzatmayacağız arayı ama her dışarı çıkışımda birşey almasam öyle çat diye evlenebileceğimi hiç sanmıyorum olsun herşey içime sinen şekilde olacak :) sonra da turtamla bir ömür beraber olacağız

Geç dalganı sen o çeyizleri evde neyle yıkıcaksın ?

Canım o da meçhul.
Ev yok şuan, kira oalcak diye düşündük başta. Ama haftasonu da gidip bakındık nasıl yaparız diye, almak için.
Evet yapabiliriz ama işyerine vs baya uzak yerler. Şuan o konu çok can sıkıcı gerçekten. İşte beden olarak çok çok yoğun koşturmasak da kafa çok dolu tabii
Off demesem keşkee amaa.. Haftasonu o bahsettiğim tarafa geçtik evlere baktık. Ödeme şekilleri falan çok güzel, öyle olduğunda cidden kiraya gitmeye çok yazık olur diyorum. Ama bi o kadar da uzak işte. Hala belli değil ya bu iş canımı sıkıyo çok

İşte ona ben de şaşırıyorum bizde mi bir sıkıntı var diyorum ama kısmet işte ya :)

İstanbulda ya da büyük bir şehirde mi yaşıyorsun canım ? Ulaşım çok mu zor olacak? Öyle olmayacaksa aslında almanız daha iyi olur gibi duvarından parkesine istediğin hale sokarsın

Geç dalganı sen o çeyizleri evde neyle yıkıcaksın ?
Bu kadar dalga konusu oldu ya kesin hepimiz muhtaç kalıcaz o deterjana
Ya ben de orada oturmak istemiyorum ama diğer yerlerden işe gitmek kabus gibi geliyor Ve daha ucuz işte..

İstanbulda ya da büyük bir şehirde mi yaşıyorsun canım ? Ulaşım çok mu zor olacak? Öyle olmayacaksa aslında almanız daha iyi olur gibi duvarından parkesine istediğin hale sokarsın
İstanbuldayım canım. Yani öyle olursa iş ev arası 1,5 saat olacak neredeyse .
Gerçi burada 20 dk lık yolu da 1,5 saatte gidiyoruz biz trafik sayesinde ama :)

a ben de orada oturmak istemiyorum ama diğer yerlerden işe gitmek kabus gibi geliyor Ve daha ucuz işte..
Of biz e halt edicez acaba ya?
Bir ev bulduk inanılmaz güzeldi. Bahçe katı ama..
Fiyatı falan çok iyi. Bi de müteahhitin kendi dairesiymiş satmak için aldığı.
İçindeki a dan z ye herşeyi yapmış. Evin her tarafında uydu sistemi var. Tv yi fişe tak çalışsın . Kornişi bilmemnesine kadar yani. Cidden tablo hariç çivi çakmazsın o dereceydi.
Kocaman bi bahçesi var mutfaktan açılıyo kappısı falan. Ama ön cephe biraz aşapıda kalıyo.
Bi de o sevmediğim belediyeye bağlıymış bi içime sindirmedim. E uzaktaa

O belediyeye bağlı olması sıkıntı değil de dediğim yerlerde değilse arıza diyeyim ben

İstanbuldayım canım. Yani öyle olursa iş ev arası 1,5 saat olacak neredeyse .
Gerçi burada 20 dk lık yolu da 1,5 saatte gidiyoruz biz trafik sayesinde ama :)

:) Bir yerden bir yere gitmek çile orada tabiki bir de şu var kiracıyken aynı evde istikrarı kurmak gerekiyor yoksa binbir emekle aldığımız eşyalar taşımaktan harap olur ya

:) Bir yerden bir yere gitmek çile orada tabiki bir de şu var kiracıyken aynı evde istikrarı kurmak gerekiyor yoksa binbir emekle aldığımız eşyalar taşımaktan harap olur ya
Evet canım aynen öyle. Hayır bir de kiralar inanılmaz pahalı. Resmen kiraya vereceğimi her ay krediye vererek kendi evimin sahibi olabiliyorum. Ama işte.. Uzaklık düşündürücü..
Bi yandan da insanlar evlenip şehir, ülke değiştiriyo ne abartıyosun diyorum kendime amaa işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…