İnşallah canım :) Para büyük dert işte, öyle olmasa şu an evleniyor olabilirdik belkiAma nasıl olurherşeyi hallettin mi yani canım? Şimdi senin her gün haldır haldır bir işin peşinden koşman gerekmiyor muydu
:) a aaa demek ki şartlar anca olgunlaştı canım nice altı yıllar aynı yastığa baş koyarak geçsin inşallah
Ev deme ya demeYani bundan sonrası sanırım ev işi çözülünce yoğunlaşacak.
Çünkü beyaz eşyalar mobilyalar diğer ıvır zıvırların büyük bi kısmı tamam. Eksikler var hala ama işte böyle ara ara tamamlamaya çlışıyoruz. Onun dışında kına düğün mekanları zaten tamam. Gelinlik için de anlaşmamı yaptım daha haziran 18de provam var Ağustosda teslim olacak falan filan :)
Şimdi ev işi hallolunca onların oraya yerleşmesi, eşyaların yapılıp teslim olması halısı eprdesi vs si var.
Ama şuan ev olmadan bişey yapamıyoruz haliyle
Geç dalganı sen o çeyizleri evde neyle yıkıcaksın ?CAnım çok teşekkür ederiiiimAllah kabuştursun bi an önce sizi de . Ah bende az beklediiimmm askerliği :)
Hepimiz için öyle olur umarım amiinnn! :)
Ayy pembe severler oalrak pembe aşktır, candır diyoruz
Haha yek ya tipiyle alakası olmadığını biliyorum zaten
Ivır zıvır da ihtiyaç neticede , ıvır zıvır diyip geçmemek gerek.
Mesela benim hala bulaşık makinemin deterjanı yok @Conchiglia canım sen nerden almıştın?
Hepimiz deliyiz
Canım o da meçhul.Evi satın mı alacaksınız kira mı olacak canım? Öyle sanıyorum ki kira olacak ve o yüzden düğünden kısa süre önce belirlemek istiyorsunuz. Umarım eşyalarını istediğin gibi yerleştirebileceğin bir yuvan olur
Off demesem keşkee amaa.. Haftasonu o bahsettiğim tarafa geçtik evlere baktık. Ödeme şekilleri falan çok güzel, öyle olduğunda cidden kiraya gitmeye çok yazık olur diyorum. Ama bi o kadar da uzak işte. Hala belli değil ya bu iş canımı sıkıyo çokEv deme ya deme
İşte ona ben de şaşırıyorum bizde mi bir sıkıntı var diyorum ama kısmet işte ya :)H happy__ evet canım ya ben bakıyorum nice insan evleniyor her yıl bir de kendime bakıyorum aldığım ıvır zıvırlar bile dünyanın parası tutuyor. Bu insanlar bi kaç ay içinde söz nişan kına düğün yapıp çat diye nasıl evleniyor anlamıyorumGerçi biz de sözlüm askerden dönünce çok uzatmayacağız arayı ama her dışarı çıkışımda birşey almasam öyle çat diye evlenebileceğimi hiç sanmıyorum olsun herşey içime sinen şekilde olacak :) sonra da turtamla bir ömür beraber olacağız
Haha kim dalga geçiyo ayollGeç dalganı sen o çeyizleri evde neyle yıkıcaksın ?
Canım o da meçhul.
Ev yok şuan, kira oalcak diye düşündük başta. Ama haftasonu da gidip bakındık nasıl yaparız diye, almak için.
Evet yapabiliriz ama işyerine vs baya uzak yerler. Şuan o konu çok can sıkıcı gerçekten. İşte beden olarak çok çok yoğun koşturmasak da kafa çok dolu tabii
Off demesem keşkee amaa.. Haftasonu o bahsettiğim tarafa geçtik evlere baktık. Ödeme şekilleri falan çok güzel, öyle olduğunda cidden kiraya gitmeye çok yazık olur diyorum. Ama bi o kadar da uzak işte. Hala belli değil ya bu iş canımı sıkıyo çok
Bu kadar dalga konusu oldu ya kesin hepimiz muhtaç kalıcaz o deterjanaGeç dalganı sen o çeyizleri evde neyle yıkıcaksın ?
Ya ben de orada oturmak istemiyorum ama diğer yerlerden işe gitmek kabus gibi geliyorOff demesem keşkee amaa.. Haftasonu o bahsettiğim tarafa geçtik evlere baktık. Ödeme şekilleri falan çok güzel, öyle olduğunda cidden kiraya gitmeye çok yazık olur diyorum. Ama bi o kadar da uzak işte. Hala belli değil ya bu iş canımı sıkıyo çok
Hahahahhahhahah şut ve goool, bir su yarışını dahaHaha kim dalga geçiyo ayoll
Aylar önce çöp kovası almış insanım ben ne dalga geçicekmişim seninle
Hayır kampanyayı paylaş biz de alalım diyoruz ne var yaniii
İstanbuldayım canım. Yani öyle olursa iş ev arası 1,5 saat olacak neredeyse .İstanbulda ya da büyük bir şehirde mi yaşıyorsun canım ? Ulaşım çok mu zor olacak? Öyle olmayacaksa aslında almanız daha iyi olur gibi duvarından parkesine istediğin hale sokarsın
İşte ona ben de şaşırıyorum bizde mi bir sıkıntı var diyorum ama kısmet işte ya :)
Of biz e halt edicez acaba ya?a ben de orada oturmak istemiyorum ama diğer yerlerden işe gitmek kabus gibi geliyorVe daha ucuz işte..
Hahahaa sus kııııııızzHahahahhahhahah şut ve goool, bir su yarışını daha @Mrs Pink kazandı
O belediyeye bağlı olması sıkıntı değil de dediğim yerlerde değilse arıza diyeyim benOf biz e halt edicez acaba ya?
Bir ev bulduk inanılmaz güzeldi. Bahçe katı ama..
Fiyatı falan çok iyi. Bi de müteahhitin kendi dairesiymiş satmak için aldığı.
İçindeki a dan z ye herşeyi yapmış. Evin her tarafında uydu sistemi var. Tv yi fişe tak çalışsın . Kornişi bilmemnesine kadar yani. Cidden tablo hariç çivi çakmazsın o dereceydi.
Kocaman bi bahçesi var mutfaktan açılıyo kappısı falan. Ama ön cephe biraz aşapıda kalıyo.
Bi de o sevmediğim belediyeye bağlıymış bi içime sindirmedim. E uzaktaa
Haha ay belediyeyi de anladın hemen dimi. İsmi bile gıcık ya!O belediyeye bağlı olması sıkıntı değil de dediğim yerlerde değilse arıza diyeyim ben
Sen demeden anlıyorum ben ne diceğini sen dertlenmeHaha ay belediyeyi de anladın hemen dimi. İsmi bile gıcık ya!Dur dicem sana yerini
İstanbuldayım canım. Yani öyle olursa iş ev arası 1,5 saat olacak neredeyse .
Gerçi burada 20 dk lık yolu da 1,5 saatte gidiyoruz biz trafik sayesinde ama :)
Haha ayyy evet bilirsin bilirimSen demeden anlıyorum ben ne diceğini sen dertlenme
Evet canım aynen öyle. Hayır bir de kiralar inanılmaz pahalı. Resmen kiraya vereceğimi her ay krediye vererek kendi evimin sahibi olabiliyorum. Ama işte.. Uzaklık düşündürücü..:) Bir yerden bir yere gitmek çile orada tabiki bir de şu var kiracıyken aynı evde istikrarı kurmak gerekiyor yoksa binbir emekle aldığımız eşyalar taşımaktan harap olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?