2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım aynen öyle. Hayır bir de kiralar inanılmaz pahalı. Resmen kiraya vereceğimi her ay krediye vererek kendi evimin sahibi olabiliyorum. Ama işte.. Uzaklık düşündürücü..
Bi yandan da insanlar evlenip şehir, ülke değiştiriyo ne abartıyosun diyorum kendime amaa işte :)

:) umarım içine sinen bir yerde içine sinen fiyata bulursun yuvanı canım gerçekten bazen öyle şanslı oluyorum ki ben ihtiyacım olan şey çat diye karşıma çıkıyor. Senin de karşına çıksa fena mı olur :) rabbim işini rast getirsin

Bir öğle yemeğine gittim iyi kaynatmışsınız valla :-)
olive_bluto olive_bluto hoşgeldinn. Elini korkar alıştırma alabildiğin kadar çeyiz al çünkü bitmek bilmiyor:-)
:-)

:) umarım içine sinen bir yerde içine sinen fiyata bulursun yuvanı canım gerçekten bazen öyle şanslı oluyorum ki ben ihtiyacım olan şey çat diye karşıma çıkıyor. Senin de karşına çıksa fena mı olur :) rabbim işini rast getirsin
Amin canım İnşallah hepimizin :)

English home halı ve klimlerde %50 indirim var kızlar bakın istiyorsanız.
Benim istediğim halı kalmamış :KK42:

Bir öğle yemeğine gittim iyi kaynatmışsınız valla :-)
olive_bluto olive_bluto hoşgeldinn. Elini korkar alıştırma alabildiğin kadar çeyiz al çünkü bitmek bilmiyor:-)
:-)

Hoşbuldum canım :) geçen gün porlanda gittim bi bakınayım diye kupa filan aldım :D ne alakaysa bi de şunu :D image.webp
Görüp de eneee ne güzelmiş dediğim herrşeyi topluyorum galiba :D

Hoşbuldum canım :) geçen gün porlanda gittim bi bakınayım diye kupa filan aldım :KK70: ne alakaysa bi de şunu :KK70: Eki Görüntüle 1538390
Görüp de eneee ne güzelmiş dediğim herrşeyi topluyorum galiba :KK70:

Topla topla sonra aa oda eksik buda eksik koşturuyorsun :-)

Haha mesaj atsalar suuç atmalasar suç.
Hiçbi yerdemi kalmamış ki mağazaları araştırsaan

Yaa ben özellikle numaramı mailimi verdim yahu msj atsınlar diye:KK34:
Netten baktım canım ben mağaza gezme şansım yok ki şuan evime yakın olan da küçük kalmamıştır eminim:KK42:

Yaa ben özellikle numaramı mailimi verdim yahu msj atsınlar diye:KK34:
Netten baktım canım ben mağaza gezme şansım yok ki şuan evime yakın olan da küçük kalmamıştır eminim:KK42:
E mağazaya sor bakalım diğer şubelerin stoklarını görüyolar mı?
Varsa bekletirsin ya da bazı mağazalar oradan oraya getiriyolar ürünü.
Ay bende çare tükenmiyor :D

@blisss ben de verdim numaramla mailimi dün mail geldi fakat mesaj gelmedi. Bunun aksi gibi madame cocoysa durmaksızın mesaj atıyor

E mağazaya sor bakalım diğer şubelerin stoklarını görüyolar mı?
Varsa bekletirsin ya da bazı mağazalar oradan oraya getiriyolar ürünü.
Ay bende çare tükenmiyor :KK70:

Dur bir arayayım bari inşallah vardır :KK51:

@blisss ben de verdim numaramla mailimi dün mail geldi fakat mesaj gelmedi. Bunun aksi gibi madame cocoysa durmaksızın mesaj atıyor

Off bana niye yollamadılar acaba :KK34:
Madam cocoda numaram yok :-)

Back
X