2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinler

Mantıklı ben bir söyleyeyim ölçsünler yüzümü eminim 100'e bırakırlar
Hahaha ayyy valla doğru

Haha kız siz beni öldürcekmisiniz
Ama haklısın yani benim de küçük suratım hiç değmeyecek parasına. Kolumu bacağımı da boyatayım madem

Mac kullanıyo kuzu. Sormadım şimdi ama biliyorum hep gittiğim için.
Seninki?

Mac kullanıyorlarmış canım asıl kryolan markası çok iyiymiş gelin makyajında.
Tabi o kadar para vericez madem kol bacak boyasınlar paranın hakkını versinler. Cücük gözlerime el kadar suratıma makyaj yapacaklar 5 dk da bitecek işleri

1500 müüüüü yok artıkkk o parayla neler neler alınırr

Şaka gibi dimi 1500 liraya azcık daha ekle tv al

olmassa bide öyle söyleyip teklif al

Alıcam alıcam fiyat teklifi isterken not: yüzüm aşırı küçük az malzeme gider yazayım

Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diye

Ay düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...

Aa çok iyi ozaman düğün saçıda içindemi ?
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.

Balayına eklersin daha iyi yere gidersin ya da
Evet evet öyle valla
Ay düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...
Ahh neden hatırlatıyorsun yaa silmesekmi acaba balayına kadar para verioruz sonuçta o kadar
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.

Ozaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım

İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti

Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım haha
Ozaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım
Evet ya bunu sonradan hatırladım resmen Sevindim bak şimdi
İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti
E o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadım Makyajımı da ablam yapmıştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…