Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinlerEveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım
Hahaha ayyy valla doğruKoskoca evi Evi 400 liraya boyuyolar
Haha kız siz beni öldürcekmisinizveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım
HahahPolonya mantısı ama parmesanlı tortelenniyle arada kaldımYa ben neye oy versem hep az oy alan çıkıyor üzülüyorum
Bu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummm
Hayııır en çok oy bunun Türk Kardeşliği Piliçli Azeri Pilavı-Seba PiliçHahah
Ayy en çok oy alan benimkiydi şimdilik. Bilemiceemm..
Ay yok değilmişşş.Polonya mantısı ama parmesanlı tortelenniyle arada kaldımYa ben neye oy versem hep az oy alan çıkıyor üzülüyorum
Evet gördümmHayııır en çok oy bunun Türk Kardeşliği Piliçli Azeri Pilavı-Seba Piliç
Eveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım
Bu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummm
Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinler
Hahaha ayyy valla doğru
Haha kız siz beni öldürcekmisiniz
Ama haklısın yani benim de küçük suratım hiç değmeyecek parasına. Kolumu bacağımı da boyatayım madem
Mac kullanıyo kuzu. Sormadım şimdi ama biliyorum hep gittiğim için.
Seninki?
1500 müüüüü yok artıkkk o parayla neler neler alınırr
olmassa bide öyle söyleyip teklif al
aynen ya bende 1500-2000 arası isteyen bile gördüm.
Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diyeMac kullanıyorlarmış canım asıl kryolan markası çok iyiymiş gelin makyajında.
Tabi o kadar para vericez madem kol bacak boyasınlar paranın hakkını versinler. Cücük gözlerime el kadar suratıma makyaj yapacaklar 5 dk da bitecek işleri
Aaa ama benimkinde kına saçı ve makyajı vaar. Yani prova o şekilde değerlendirilecek.Abartıyorlar işte yolunacak kazmıyız biz yahuuu
Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diye
Aaa ama benimkinde kına saçı ve makyajı vaar. Yani prova o şekilde değerlendirilecek.
Balayına eklersin daha iyi yere gidersin ya daŞaka gibi dimi 1500 liraya azcık daha ekle tv al
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di miAa çok iyi ozaman düğün saçıda içindemi ?
Evet evet öyle vallaBalayına eklersin daha iyi yere gidersin ya da
Ahh neden hatırlatıyorsun yaa silmesekmi acaba balayına kadar para verioruz sonuçta o kadarAy düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.
İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demiştiEvet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.
Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım hahaAy düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...
Evet ya bunu sonradan hatırladım resmenOzaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım
E o zaman iyi fiyat almışım.İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?