2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sevin sevin

@blisss sabaha panda gibi uyanmak da var
Moda deriz imaj deriz

@blisss hahahhahah sana da cevaben " ben seni aldığımda böyle değildin" cümlesi gelebilir

Hahaha @blisss cevabı vermiş zaten
Ay yok verdiğimiz paraya değsin biraz kullanayım diye yıkamadım dersem benimki daha mutlu olur eminim

Direnmeyin bence kuzum saça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim

Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruz Hatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim

Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruz Hatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim

di mi malum gelinlik de oldukça pahalı bi elbise üstelik yıllarca hayalini kurup işte bu dediğimiz gelinliği bulmak için ayaklarımız şişene kadar dolanıyoruz mazallah "buldumcuk" diyecekler ama varsın desinler bi kez gelin oluyoruz sonuçta

Canevinden vurursun adamı ehheheh
Haha evelallah kuzu
Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değil
Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaa

kim ne derse desin önemli değil valla

Haha evelallah kuzu

Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değil

Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaa

Ben içine girene kadar her sene giyicem gelinliğimi

Evet kızlar yıldönümü için tekrar giyilebilir belki :))

Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık ki Ayrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada
Ay değil mi ama Neyse en az 2 kez giyicem zaten
Haha ama ben dışarı çıkmak istiyorum ev kesmez beni
Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilir

Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık ki Ayrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada
Ay ben anlicanı bildiğimden benimkine gitmedim. 2 hafta öncesinde ablamdan nişan tepsisini aldım dönüşte de ona uğradım. Girer girmez hayırdır nişan var heralde dedi. Tepsiyi görmüş meğer poşetten Ay yok X abii arkadaşın o dedim ben de bi an hahaha
Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilir
Hangi çılgın huınime su dökecekmiş? Şaşarım!

Hahaha o zaman kiralık benim için en doğru ve en sağlıklı tercih olacak
Engel olmalısın kendine

Bende 2 kere giyicem en az çekim de düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…