- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım haha
Evet ya bunu sonradan hatırladım resmenSevindim bak şimdi
E o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadımMakyajımı da ablam yapmıştı zaten
Moda deriz imaj deriz@blissssabaha panda gibi uyanmak da var
Hahaha @blisss cevabı vermiş zaten
Canevinden vurursun adamı ehhehehHahaha @blisss cevabı vermiş zaten
Ay yok verdiğimiz paraya değsin biraz kullanayım diye yıkamadım dersem benimki daha mutlu olur eminim
Hahaha @blisss cevabı vermiş zaten
Ay yok verdiğimiz paraya değsin biraz kullanayım diye yıkamadım dersem benimki daha mutlu olur eminim
Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruzDirenmeyin bence kuzumsaça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim
Aa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruzHatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim
Haha evelallah kuzuCanevinden vurursun adamı ehheheh
Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değilDirenmeyin bence kuzumsaça da sprey sıkıcaklar düğün gecesi mutlaka duş alıcaz e duşu alınca makyaj da gidicek ha derseniz ki inat değil mi saçı da bozmayacağım... Önünüzde saygıyla eğilirim efenim
Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaaAa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruzHatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim
di mi malum gelinlik de oldukça pahalı bi elbise üstelik yıllarca hayalini kurup işte bu dediğimiz gelinliği bulmak için ayaklarımız şişene kadar dolanıyoruz mazallah "buldumcuk" diyecekler ama varsın desinler bi kez gelin oluyoruz sonuçta
Haha evelallah kuzu
Ayy bozmam bozmam yani yapmayacağım iş değil
Ayy gelinlik demeyeydin iyiydi. O kadar para verdik bi kere giyip çıkaramam içimde kalır napıcam yaaa
Haha ama ben dışarı çıkmak istiyorum ev kesmez beniBen içine girene kadar her sene giyicem gelinliğimi
Olmaz hasteneye kapatırlar vallaHaha ama ben dışarı çıkmak istiyorum ev kesmez beni
Hahaha o zaman kiralık benim için en doğru ve en sağlıklı tercih olacakOlmaz hasteneye kapatırlar valla
Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık kiE o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadımMakyajımı da ablam yapmıştı zaten
Ay değil mi amaAa tabi bozmucaz ona da çok para veriyoruzHatta bir kaç gün gelinlikle gezebilirim
Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilirHaha ama ben dışarı çıkmak istiyorum ev kesmez beni
Ay ben anlicanı bildiğimden benimkine gitmedim. 2 hafta öncesinde ablamdan nişan tepsisini aldım dönüşte de ona uğradım. Girer girmez hayırdır nişan var heralde dedi. Tepsiyi görmüş meğer poşettenAy iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık kiAyrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada
Hangi çılgın huınime su dökecekmiş? Şaşarım!Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilir
Ay bu arada evet hevesini alırsın belkiAy değil mi amaNeyse en az 2 kez giyicem zaten
Engel olmalısın kendineHahaha o zaman kiralık benim için en doğru ve en sağlıklı tercih olacak
Ay iyi fiyatmış. Ama düğünde bunu yediremeyiz ne yazık kiAyrıca benim kuaför sanki anladı ama bozuntuya vermedi bana ayrı bi özen gösterdiler orada
Ay değil mi amaNeyse en az 2 kez giyicem zaten
Hunini takmayı unutma su dökmeye çalışanlar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?