amin canımHayırlısı olsun hakkında inşallahh kuzucummm ...
süper habermiş bu :) hayırlısı olsun. hayırlı bol kazançlı olsun inşbir ay canım ama önceside tatsızlık oldu
aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
Hayırlısıı. Bak ne güzel haberler bunlar çok sevindim tebrik ederimbir ay canım ama önceside tatsızlık oldu
aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
Hayırlısı olsun canım. Sen kafanda tamamen bitirdiysen huzurluysan önemli değil gerisi.yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı
ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya
geldim artık hehe
Ohh süper bi haber buuu , tebrik ederim kuzuu :)aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
Wuu dönüşüm muhteşem oldu diyorsunaynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey
Çok cici olucak o zamaaaan.Teşekkür ederim canımmYatak odası için aldım 100x160 boyunu. Renkleri falan çok uyuyor benim konsepte
süper habermiş bu :) hayırlısı olsun. hayırlı bol kazançlı olsun inş
Hayırlısıı. Bak ne güzel haberler bunlar çok sevindim tebrik ederim
Hayırlısı olsun canım. Sen kafanda tamamen bitirdiysen huzurluysan önemli değil gerisi.
Ama bir dahaya böyle kaçacaksan haber ver de kaç bari meraklı arkadaşlarımız var burada
@blisss Enemm kavuşmuş halısına hadi gözün aydın
aminn hepinize teşekkür ederim kızlar @blisss beni de takip eder misin görmek istiyorum meraklıkları unutmayalım değilmi H happy__Ohh süper bi haber buuu , tebrik ederim kuzuu :)
Başarın daim olsun :)
evett olacak inşallah biraz daha ilerlersem :) sana o donut factoryıWuu dönüşüm muhteşem oldu diyorsunHaydi bakalım inşallah daha da iyileri olur zamanla
Ay unutmamış yaa kıyamamevett olacak inşallah biraz daha ilerlersem :) sana o donut factoryıMrs Pink e de o şamdanları alacağım
Hayırlısı olsun canım. Sen kafanda tamamen bitirdiysen huzurluysan önemli değil gerisi.
Ama bir dahaya böyle kaçacaksan haber ver de kaç bari meraklı arkadaşlarımız var burada
@blisss Enemm kavuşmuş halısına hadi gözün aydın
Çok cici olucak o zamaaaan.
Ben de emrak bitmez şimdide bütün halini emrak edicem hahaNeyse dizilince görüveririz artık
Ettim canımm bakabilirsin :)
Vuhuuu unutmam bunlarıııİnşallah o günler gelsinde video bile çekerim sana ehehhe
Biliyorummm bilmemmiiVuhuuu unutmam bunlarııı
Dönüşü muhteşem oldu valla
Başına bela aldınGerçi unutmam diyor da unutuyor benden söylemesi sen çaktırma
Hahaha ortalık karıştıranBaşına bela aldınGerçi unutmam diyor da unutuyor benden söylemesi sen çaktırma
Anaam sen de mi brütüsBir kaç sn.likler le kandırırız olmadı
Unutur muyum hiç her sarı gördüğümde andım diyebilirimAy unutmamış yaa kıyamamDüşünmen bile yetti vallahi
canım herseyin çom güzel ben isteme fotolarınıda gördüm ne kadar güzelsin ne kadar güzel olmuş hepsi Allah tamamına erdirsinEhehh sağol kuzucum amacıma ulaştım
İnşallah o günler gelsinde video bile çekerim sana ehehhe
Ettim canımm bakabilirsin :)
unuturmuyum pembe herseydede sen geldin aklıma:):)
Mixiebell olurum ben de ne olacakHahaha ortalık karıştıran
Adını mikser koymama az kaldı biliyomusun haha
Anaam sen de mi brütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?