Düşünmüyor olabiliriz diye mi düşünüyosun yani?Ya da biz düşündüğümüzü sanıyoruz
Düşünüyorum öyleyse varım diyorumDüşünmüyor olabiliriz diye mi düşünüyosun yani?
Hahaha en güzeli canım, hayırlısı diyorum ben deDüşünüyorum öyleyse varım diyorum
Teşekkür ederim canım sağollsiz ne çok konuşuyorsunuz öyle, yetişemiyorum
Trpst hakkında hayırlısı olsun inşallah..Bu durumda söylenecek pek bir şeyde yok aslında..Terfi almışsın tebrik ederim daimi olsun inşallah.
@blisss güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
olive_bluto hoşgeldin , biraz geç oldu ama hızınıza yetişemiyorum
Süpersin kuzu çimlerdeki foto cok iyiÖyle canım zaten hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor herşey nazar dedim bende
canımm utanma :) aynen ya oynamak gerek o şarkıyaEnemm ne düşüncelisin ya utandım valla
Çok oynak ama ya valla bak işte aklın yolu bir
bu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))Düşünmüyor olabiliriz diye mi düşünüyosun yani?
sağol canım aminn aynen bende zor yetişiyorum paslanmısım zatensiz ne çok konuşuyorsunuz öyle, yetişemiyorum
Trpst hakkında hayırlısı olsun inşallah..Bu durumda söylenecek pek bir şeyde yok aslında..Terfi almışsın tebrik ederim daimi olsun inşallah.
@blisss güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
olive_bluto hoşgeldin , biraz geç oldu ama hızınıza yetişemiyorum
Haha bebişim ara verdin ya sana ondan değişik geldi 1 saate kalmaz senden de bekliyoruz bu cümleleribu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))
Sen fazla kurcalama daha dün huni takıyordu obu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))
Ayy o foto çok hit aldı ya ehehhe teşekkür ederim ne güzel iltifatlar bunlar çok sinirliydim iyi geldi vallaSüpersin kuzu çimlerdeki foto cok iyi
canımm utanma :) aynen ya oynamak gerek o şarkıya
bu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))
sağol canım aminn aynen bende zor yetişiyorum paslanmısım zaten
Heh bana diyene de bakınSen fazla kurcalama daha dün huni takıyordu o
Ay neye sinirliydin nolduAyy o foto çok hit aldı ya ehehhe teşekkür ederim ne güzel iltifatlar bunlar çok sinirliydim iyi geldi valla
Hüşş çaktırmaHeh bana diyene de bakın
Benimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.Ay neye sinirliydin noldu
Hüşş çaktırma
Benimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.
Bir kız var şirkette o da evlenecek o bulmuş bir site 250 liraya 350 tanesi ama benim seçtiklerimle alakası yok ve kötü gerçekten.
Sen 900'leri nerden çıkardın bak 250 liraymış dedi.
Bende benim seçtiklerimi yolladım bak bakalım dedim arada ki farka.
Sonra ucuz olanlardan hangisini beğendiysen sipariş ver ben yapmıcam nikah şekeri falan dedim.
Sonra benim yolladıklarımdan beğenmiş birlikte yaparız diyo
hah bilemedim ki senin performansı yaklayamam töbeHaha bebişim ara verdin ya sana ondan değişik geldi 1 saate kalmaz senden de bekliyoruz bu cümleleri
ben anladım zaten çaktırmaSen fazla kurcalama daha dün huni takıyordu o
sevindim iyi gelmesine arada sonradan gelmekte iyiymiş unutulan hisleri yaşatmak bakımından:):)Ayy o foto çok hit aldı ya ehehhe teşekkür ederim ne güzel iltifatlar bunlar çok sinirliydim iyi geldi valla
bunlar böyle yani hepsini bir görüyorlar otursun yapsın hıhhhBenimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.
Bir kız var şirkette o da evlenecek o bulmuş bir site 250 liraya 350 tanesi ama benim seçtiklerimle alakası yok ve kötü gerçekten.
Sonra ucuz olanlardan hangisini beğendiysen sipariş ver ben yapmıcam nikah şekeri falan dedim.
Canım öyle uygun fiyatlı seçenekleri görünce hepsinin tepkisi o oluyo zaten ya. Tamam biz de biliyoruz daha ucuzu olduğunu ama bi işe yaramayan dandik dundik şeyler oluyo genelde onlar. E zaten sana hak da vermiş baksana daha ne olsun :)Benimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.
herkese günaydın :)
canım dün sana hoşgeldin diyemedim bir türlü :) hangi şehirdensin düğün ne zman
nerelerdesn kaçak :)
Yok yok kendine haksızlık etmeeehah bilemedim ki senin performansı yaklayamam töbe
Kabul etmiş işte bak ama. Söylemeden anlamaz farkı ne bilsin o da :)
hah bilemedim ki senin performansı yaklayamam töbe
ben anladım zaten çaktırma
sevindim iyi gelmesine arada sonradan gelmekte iyiymiş unutulan hisleri yaşatmak bakımından:):)
bunlar böyle yani hepsini bir görüyorlar otursun yapsın hıhhh
Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyoCanım öyle uygun fiyatlı seçenekleri görünce hepsinin tepkisi o oluyo zaten ya. Tamam biz de biliyoruz daha ucuzu olduğunu ama bi işe yaramayan dandik dundik şeyler oluyo genelde onlar. E zaten sana hak da vermiş baksana daha ne olsun :)
İşte bunu hepsi yapıyo canım biliyosun daha geçenlerde konuştuk bunu hatta burda..Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?