2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

siz ne çok konuşuyorsunuz öyle, yetişemiyorum

Trpst hakkında hayırlısı olsun inşallah..Bu durumda söylenecek pek bir şeyde yok aslında..Terfi almışsın tebrik ederim daimi olsun inşallah.

@blisss güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

olive_bluto hoşgeldin , biraz geç oldu ama hızınıza yetişemiyorum

Teşekkür ederim canım sağoll

Öyle canım zaten hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor herşey nazar dedim bende
Süpersin kuzu çimlerdeki foto cok iyi

Enemm ne düşüncelisin ya utandım valla
Çok oynak ama ya valla bak işte aklın yolu bir
canımm utanma :) aynen ya oynamak gerek o şarkıya

Düşünmüyor olabiliriz diye mi düşünüyosun yani?
bu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))

sağol canım aminn aynen bende zor yetişiyorum paslanmısım zaten

Süpersin kuzu çimlerdeki foto cok iyi

canımm utanma :) aynen ya oynamak gerek o şarkıya

bu nedir arkadaş ya bu nasıl cümle:))

sağol canım aminn aynen bende zor yetişiyorum paslanmısım zaten
Ayy o foto çok hit aldı ya ehehhe teşekkür ederim ne güzel iltifatlar bunlar çok sinirliydim iyi geldi valla

Ay neye sinirliydin noldu

Hüşş çaktırma
Benimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.
Bir kız var şirkette o da evlenecek o bulmuş bir site 250 liraya 350 tanesi ama benim seçtiklerimle alakası yok ve kötü gerçekten.
Sen 900'leri nerden çıkardın bak 250 liraymış dedi.
Bende benim seçtiklerimi yolladım bak bakalım dedim arada ki farka.
Sonra ucuz olanlardan hangisini beğendiysen sipariş ver ben yapmıcam nikah şekeri falan dedim.
Sonra benim yolladıklarımdan beğenmiş birlikte yaparız diyo

Kabul etmiş işte bak ama. Söylemeden anlamaz farkı ne bilsin o da :)

Haha bebişim ara verdin ya sana ondan değişik geldi 1 saate kalmaz senden de bekliyoruz bu cümleleri
hah bilemedim ki senin performansı yaklayamam töbe

Sen fazla kurcalama daha dün huni takıyordu o
ben anladım zaten çaktırma

Ayy o foto çok hit aldı ya ehehhe teşekkür ederim ne güzel iltifatlar bunlar çok sinirliydim iyi geldi valla
sevindim iyi gelmesine arada sonradan gelmekte iyiymiş unutulan hisleri yaşatmak bakımından:):)

bunlar böyle yani hepsini bir görüyorlar otursun yapsın hıhhh

Canım öyle uygun fiyatlı seçenekleri görünce hepsinin tepkisi o oluyo zaten ya. Tamam biz de biliyoruz daha ucuzu olduğunu ama bi işe yaramayan dandik dundik şeyler oluyo genelde onlar. E zaten sana hak da vermiş baksana daha ne olsun :)

Kabul etmiş işte bak ama. Söylemeden anlamaz farkı ne bilsin o da :)

Yaa biliyor gösterdim daha önce bir de sinir oldum benim gereksiz masraf yapan biri konumuna düşürdü şimdi

Evet kendi yapsın düşünmüyor bu kız bütün gün pc başında birde bunu yapıcak acaba neden ben yapayım dedi diye

Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyo

Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyo
İşte bunu hepsi yapıyo canım biliyosun daha geçenlerde konuştuk bunu hatta burda..
Onlara göre hepimiz gereksiz para harcayan , hep lüks şeyler almak isteyen, para israfına bayılan insanlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…