2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşbuldum canım :) teşekkür ederimm

İşte bunu hepsi yapıyo canım biliyosun daha geçenlerde konuştuk bunu hatta burda..
Onlara göre hepimiz gereksiz para harcayan , hep lüks şeyler almak isteyen, para israfına bayılan insanlarız :)
Yapıyorsanda gizli yap yani iş arkadaşlarımızın yanında değil ama sonra gel söyle bana böyle düşündüysen

bu konuda katılıyorum ucuz görünce hemen tamam o olsun moduna giriyorlar

Yok yok kendine haksızlık etmeee

canım sen masraf yapan biri olsan ben yapıyım demezsin o kadar yorgunluğa rağmen

Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyo
bu konuda haklısın hadi anlarım maddi bütçeeyi düsünmesi ama herkesin yanında olmaz

Yapıyorsanda gizli yap yani iş arkadaşlarımızın yanında değil ama sonra gel söyle bana böyle düşündüysen
Canım düz düşünüyorlar ya biraz mesela sen şurası şöyle burası böyle diye bakarsın o aman ikisi de nikah şekeri işte diye düşünür

bunların hepsi aynı model diyorum ben herzaman :) benimkide aynı kafadan nerde ucuz şey varsa ona gidiyor. kızıncada diyor ben cebimizi düşünüyorum birinin düşünmesi lazım

Bu konularla ilgili nişanlı yok zaten , takılma canım..benimki daha garip ben yapayım diyorum nikah şekerini..beraber gidip malzemeleri alalım sende yardım et diyorum, üşendiğinden arada fark yok sipariş verelim diyor..sırf gezmemek için :)

tabi birde böyle kaçış yolu var :) ilk başta öyle derler. sipairş vermeye kalkıncada en ucuzuna giderler :)

Ah onu bi düşünebilseler zaten neler yapacaklar daaaaaaa :)

Canım düz düşünüyorlar ya biraz mesela sen şurası şöyle burası böyle diye bakarsın o aman ikisi de nikah şekeri işte diye düşünür

bunların hepsi aynı model diyorum ben herzaman :) benimkide aynı kafadan nerde ucuz şey varsa ona gidiyor. kızıncada diyor ben cebimizi düşünüyorum birinin düşünmesi lazım

Aman değişik işte şimdide beğendiğini yapalım birlikte gidip alalım diyor anladı tabi yaptığını ama olan oldu
Gelin arabası tospikler varya onlardan yolluyor beğendinmi kiralayalıımmı diye

Aman değişik işte şimdide beğendiğini yapalım birlikte gidip alalım diyor anladı tabi yaptığını ama olan oldu
Gelin arabası tospikler varya onlardan yolluyor beğendinmi kiralayalıımmı diye
Onlardan mı istiyodun sen? Hemen değerlendir hemen fazla naz yapma
yaaa sorma üşengeç insan ya..Ama kurtuluşu yok, eminönü ne gidip , isyan bayrağını çektiricem kendisine
HAha evet evet bence de en güzeli o olur, gitsin bi solusun hem oranın havasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…