Ne olursa olsun karın olmuş o senin ya nasıl böyle rezil edersin. Orada şakalaşmak istemiş yani.
Ay sorma ya zaten aynı anda pasta yerken yedirmek zor bi eylem, niye level atlatıp bir de kolları dolarsınCidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen
Ay evet bak çok haklısın kızcağız yırtınır durur şimdi idare etmek içinYahu ne rencide olması madem hoşlanmadı bu durumdan ki bi kaç kez geri çekti kız tutu kolunu o hareketi yapacağına yakalayıp elini pastayı yiyip yakaladııım yapardı hem kriz olmazdı böyle hem de eğlenceli birşetiy çıkardı ortaya. Şimdi o kız " ay bütün gün yorulduk çok gergindik normalde öyle değildir ihihh" diye geveleyecek herkese aylarca
Hahah en makbulü. Kızın ki hoş değil ama alması gereken tepki bu değil yaniPastaya gömerdimgerçi hiç sevmem şu kızın yaptığı hareketi de
Bencede düğündesin bi de manyaklık ya kız sabırlıymış ama kafasında bardak parçalanır böyle adamınNe olursa olsun karın olmuş o senin ya nasıl böyle rezil edersin. Orada şakalaşmak istemiş yani.
Ay sorma ya zaten aynı anda pasta yerken yedirmek zor bi eylem, niye level atlatıp bir de kolları dolarsın
Ay evet bak çok haklısın kızcağız yırtınır durur şimdi idare etmek için
Hahah en makbulü. Kızın ki hoş değil ama alması gereken tepki bu değil yani
Ayyyy benimde aklıma geldi hemen buBu geldi aklıma sesli güldüm
İçindeki karetekidi gördüm şu anBencede düğündesin bi de manyaklık ya kız sabırlıymış ama kafasında bardak parçalanır böyle adamın
Ay şunu şöyle içmeseniz nolur acabaBu geldi aklıma sesli güldüm
Arkadakiler zorla içiriyorAy şunu şöyle içmeseniz nolur acaba
Ayy sinirlenince gözüm dönüyo benim bi kere falan oldu da nişanlım şok olmuştu çocukİçindeki karetekidi gördüm şu an
Kendimi şöyle düşünemedimArkadakiler zorla içiriyor
Haha ya bu çok iyideee sonra çıkan heyecanlı damat beni öldürdü burda hahah ayyy bayılabilirim gülmektenBu geldi aklıma sesli güldüm
Ahahah benimde bu geldi direkBu geldi aklıma sesli güldüm
Hemen evet diyenmiHaha ya bu çok iyideee sonra çıkan heyecanlı damat beni öldürdü burda hahah ayyy bayılabilirim gülmekten
Nasılda konsantre olmuş kıyamam yaa
Cidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen
Hatırlıyorum sanki öyle bi olaylarAyy sinirlenince gözüm dönüyo benim bi kere falan oldu da nişanlım şok olmuştu çocuk
Hahaha yapmaya kalksak o hale geleceğimizden eminim belki de o yüzden bu kadar gülüyorumKendimi şöyle düşünemedim
Enemm ben de onu izliyodumHaha ya bu çok iyideee sonra çıkan heyecanlı damat beni öldürdü burda hahah ayyy bayılabilirim gülmekten
Nasılda konsantre olmuş kıyamam yaa
Nasıl akıllara kazınmışlarsaAhahah benimde bu geldi direk
Hahaha biz de 8 sene bekledik bizdende çıkmasın bu olayEnemm ben de onu izliyodumSonra açıklaması var beyazda ama 10 yıl beklemiş adam 10 yıl o ana konsantre olmuş garibim
HangisiiiHahaha biz de 8 sene bekledik bizdende çıkmasın bu olay
Ayyy düğünü mahfeden kadını izledin mi nolur izleee
Ay evet bir de uzun süre anlamadı adamYaa evet o daha komik yazık heyecandan ölecekGelinde çok tatlı gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?