2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

H happy__ ayy ne biçim adam o ya daha düğünde böyleyse sonra neler yapar kıza sinir oldum
Ne olursa olsun karın olmuş o senin ya nasıl böyle rezil edersin. Orada şakalaşmak istemiş yani.
Cidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen
Ay sorma ya zaten aynı anda pasta yerken yedirmek zor bi eylem, niye level atlatıp bir de kolları dolarsın
Ay evet bak çok haklısın kızcağız yırtınır durur şimdi idare etmek için
Pastaya gömerdim gerçi hiç sevmem şu kızın yaptığı hareketi de
Hahah en makbulü. Kızın ki hoş değil ama alması gereken tepki bu değil yani

Bencede düğündesin bi de manyaklık ya kız sabırlıymış ama kafasında bardak parçalanır böyle adamın

Cidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen

bir de yapamadıkça, şekilden şekile girenlere ne demeli ?
Acaba bu durum salon düğünlerinde mecburi mi? yani çok merak ediyorum..her gelin , damat bu durumu yaşıyor..ben istemezsem zorla yaptırmazlar sanırım

Ayy sinirlenince gözüm dönüyo benim bi kere falan oldu da nişanlım şok olmuştu çocuk
Hatırlıyorum sanki öyle bi olaylar
Kendimi şöyle düşünemedim
Hahaha yapmaya kalksak o hale geleceğimizden eminim belki de o yüzden bu kadar gülüyorum
Haha ya bu çok iyideee sonra çıkan heyecanlı damat beni öldürdü burda hahah ayyy bayılabilirim gülmekten
Nasılda konsantre olmuş kıyamam yaa
Enemm ben de onu izliyodum Sonra açıklaması var beyazda ama 10 yıl beklemiş adam 10 yıl o ana konsantre olmuş garibim
Ahahah benimde bu geldi direk
Nasıl akıllara kazınmışlarsa

Yaa evet o daha komik yazık heyecandan ölecek Gelinde çok tatlı gülüyor

İzlemez olaydım Birinin de içecek içtiği kadehe dişleri düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…