2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay çok korkunç bi soru sordun hesaplayasım gelmedi ya korkuyorum
Ama merakda ettim dur kaba bi hesap yapmaya çalışayım

Ben şahsen hesaplamak istemiyorum

Evet canım dikkat et bunlara artık bir çok yer koyuyo zaten mesela dolap içinde arkalık var ya onada dikkat et bazıları o kadar dandik koyuyoki ellediğinde o inceliği hissediyosun
bunu söylediğinde iyi oldu şimdiye kadar baktıklarıma hiç bakmamıştım bunu :)
Ay çok korkunç bi soru sordun hesaplayasım gelmedi ya korkuyorum
Ama merakda ettim dur kaba bi hesap yapmaya çalışayım
evet kötü bir soru oldu ama en azından aşağı yukarı hepimiz aynımıyız merak ettim

Ortalama 25 falan canım ekstralar çıkacaktır elbet

Evet vade uzun olunca baya fark ediyor gerçi, biz mümkün mertebe kısa tutucaz ama bakalım
Allah yardımcımız olsun yaa para muhabbetlerinden yorulduk yani
Vallahi ya hesapla hesapla dur yoruldum

evet kötü bir soru oldu ama en azından aşağı yukarı hepimiz aynımıyız merak ettim
Ayyy ben mobilya bakınca zırtına pırtına bakıyodum adamlar anlıyodu işten anladığımı hemen ne iş yapıyosunuz diyolardı.. çekmecelere kapaklara bak mesele artık frenli oluyo hepsi çat diye kapanmasın kapak yani

Ortalama 25 falan canım ekstralar çıkacaktır elbet

Vallahi ya hesapla hesapla dur yoruldum
bu 25 içinde düğün masrafları dahilmi canım sadece evin içimi
o frenleri biliyom arkadaşa bakarken öğrenmiştik onu çekmecelere bakıyorum haha

Şu ana kadar çok detaya girmeden 30000 lira falan sanırım neredeyse . Ama daaha harcanacaklar da var

Ayy benim krediyi hesaba katarsak çok büyüyo o yüzden düşünmüyorum sırf halı perde 5000 tutuyo sanırım
Heh benim hesabın içinde daha halı perde ekstra bi köşe koltuk tv ünitesi de yok yani. Hatta daha neler neler yokk!
Ben öleyim en iyisiii

kızlar ben düğün yapmış biri olarak sadece düğüne 10bin civarı harcadık. Ama salonlar çok uygundu o yüzden bu kadar az tuttu. Tabi eşyalara şimdi bakmaya başladık:) bakalım kısmet gerisi:)

Düğünde içinde canım
çok iyyimiş seninki :) seninkini benim nişanlı bey duymasın haha
Şu ana kadar çok detaya girmeden 30000 lira falan sanırım neredeyse . Ama daaha harcanacaklar da var

Ayy benim krediyi hesaba katarsak çok büyüyo o yüzden düşünmüyorum sırf halı perde 5000 tutuyo sanırım
sen ev aldın tatlım onu düşünme.
benim nişanlı ilk evlenelim dediğinde nasıl yapıcaz 50 bin civarı bir düğün masrafı dedim yok be napıyorsun falan dedi. şimdi para miktarı arttıkça diyorum nasılmış oda bana sen lükse gidiyorsun diyor
bizimde iki düğün ve kına yeri mekanları sadece 10 bin. 5 bin beyaz eşya 10 binde mobilyaları almayı hedefliyorum. ufak tefekleri zaten daha önce almıştım ama toplamda 5-6 falan vermişimdir. halı perde falan yok tabi.düğün anındaki masraflarda gelinlik kına foto vesaire bi 5 bini bulacak sanırım. of offf ben netmişim.
kapaklardada var o canım yavaşca kapanıyo :) baya deşiniyoruz haa
iyi oluyor iyi

Canım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor

Canım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor
Ohooo onları da katarsam benimki şuan çoştuu
Hatırlatmayın daha yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…