Ay çok korkunç bi soru sordun hesaplayasım gelmedi ya korkuyorumkızlar ya bu düğün arefesinde maddi olarak ne kadar harcadınız ve daha ne kadar harcayacak gibi görünüyorsunuz :) bende bir meraklıgil olarak şimdi buna takıldımhani nişanlı bey hep lükse gidiyorsun diyor ya gerçekten öylemi acaba ne kadara mal oluyor merak ettim
Ben şahsen hesaplamak istemiyorumkızlar ya bu düğün arefesinde maddi olarak ne kadar harcadınız ve daha ne kadar harcayacak gibi görünüyorsunuz :) bende bir meraklıgil olarak şimdi buna takıldımhani nişanlı bey hep lükse gidiyorsun diyor ya gerçekten öylemi acaba ne kadara mal oluyor merak ettim
bunu söylediğinde iyi oldu şimdiye kadar baktıklarıma hiç bakmamıştım bunu :)Evet canım dikkat et bunlara artık bir çok yer koyuyo zaten mesela dolap içinde arkalık var ya onada dikkat et bazıları o kadar dandik koyuyoki ellediğinde o inceliği hissediyosun
evet kötü bir soru oldu amaAy çok korkunç bi soru sordun hesaplayasım gelmedi ya korkuyorum
Ama merakda ettim dur kaba bi hesap yapmaya çalışayım
kızlar ya bu düğün arefesinde maddi olarak ne kadar harcadınız ve daha ne kadar harcayacak gibi görünüyorsunuz :) bende bir meraklıgil olarak şimdi buna takıldımhani nişanlı bey hep lükse gidiyorsun diyor ya gerçekten öylemi acaba ne kadara mal oluyor merak ettim
Vallahi ya hesapla hesapla dur yoruldumEvet vade uzun olunca baya fark ediyor gerçi, biz mümkün mertebe kısa tutucaz ama bakalım
Allah yardımcımız olsun yaa para muhabbetlerinden yorulduk yani
Ayyy ben mobilya bakınca zırtına pırtına bakıyodumbunu söylediğinde iyi oldu şimdiye kadar baktıklarıma hiç bakmamıştım bunu :)
evet kötü bir soru oldu amaen azından aşağı yukarı hepimiz aynımıyız merak ettim
bu 25 içinde düğün masrafları dahilmi canım sadece evin içimiOrtalama 25 falan canım ekstralar çıkacaktır elbet
Vallahi ya hesapla hesapla dur yoruldum
o frenleri biliyomAyyy ben mobilya bakınca zırtına pırtına bakıyodumadamlar anlıyodu işten anladığımı hemen ne iş yapıyosunuz diyolardı.. çekmecelere kapaklara bak mesele artık frenli oluyo hepsi çat diye kapanmasın kapak yani
Düğünde içinde canımbu 25 içinde düğün masrafları dahilmi canım sadece evin içimi
o frenleri biliyomarkadaşa bakarken öğrenmiştik onu çekmecelere bakıyorum haha
Şu ana kadar çok detaya girmeden 30000 lira falan sanırım neredeyse . Ama daaha harcanacaklar da varbunu söylediğinde iyi oldu şimdiye kadar baktıklarıma hiç bakmamıştım bunu :)
evet kötü bir soru oldu amaen azından aşağı yukarı hepimiz aynımıyız merak ettim
bu 25 içinde düğün masrafları dahilmi canım sadece evin içimi
o frenleri biliyomarkadaşa bakarken öğrenmiştik onu çekmecelere bakıyorum haha
Heh benim hesabın içinde daha halı perde ekstra bi köşe koltuk tv ünitesi de yok yani. Hatta daha neler neler yokk!Ayy benim krediyi hesaba katarsak çok büyüyo o yüzden düşünmüyorumsırf halı perde 5000 tutuyo sanırım
Deme öyle kuzu sıkıntı yok oluyo nasılsa bi şekildeHeh benim hesabın içinde daha halı perde ekstra bi köşe koltuk tv ünitesi de yok yani. Hatta daha neler neler yokk!
Ben öleyim en iyisiii
Kalan 3 ay içinde kafayı sıyırmamış olarak kurtulmak en büyük temennim kuzuDeme öyle kuzu sıkıntı yok oluyo nasılsa bi şekilde
Kalan 3 ay içinde kafayı sıyırmamış olarak kurtulmak en büyük temennim kuzu
Yani bu şekilde çıakrsam sıkıntı yok :)
Haha al işte baksana hiç umut yokbi şekilde sıyırıcaz ama
çok iyyimiş seninki :) seninkini benim nişanlı bey duymasın hahaDüğünde içinde canım
Şu ana kadar çok detaya girmeden 30000 lira falan sanırım neredeyse . Ama daaha harcanacaklar da var
sen ev aldın tatlım onu düşünme.Ayy benim krediyi hesaba katarsak çok büyüyo o yüzden düşünmüyorumsırf halı perde 5000 tutuyo sanırım
iyi oluyor iyikapaklardada var o canım yavaşca kapanıyo :) baya deşiniyoruz haa
Canım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyorçok iyyimiş seninki :) seninkini benim nişanlı bey duymasın haha
sen ev aldın tatlım onu düşünme.
benim nişanlı ilk evlenelim dediğinde nasıl yapıcaz 50 bin civarı bir düğün masrafı dedim yok be napıyorsun falan dedi. şimdi para miktarı arttıkça diyorum nasılmışoda bana sen lükse gidiyorsun diyor
bizimde iki düğün ve kına yeri mekanları sadece 10 bin. 5 bin beyaz eşya 10 binde mobilyaları almayı hedefliyorum. ufak tefekleri zaten daha önce almıştım ama toplamda 5-6 falan vermişimdir. halı perde falan yok tabi.düğün anındaki masraflarda gelinlik kına foto vesaire bi 5 bini bulacak sanırım. of offf ben netmişim.
iyi oluyor iyi
Ohooo onları da katarsam benimki şuan çoştuuCanım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor
Haha al işte baksana hiç umut yok
Allaaam zaten çok sağlıklı sayılmazdım neden ben nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?