annemlerinkide 2 kapaklı sürgülü hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. arada dediğin gibi boşluk var ama bir parmaktan bilr daha küçük. ama bu 3 dediğim varya ondaki boşluk 3 parmak kadar falan vardı.Çok sağlıklı olmuyo canım kapagı sürerken sorun çıkarıyo yani canım ayrıca ikilidede baktığında biri altta biri üstte olduğu içinde arada çok az boşluk görülür ki
Sorma ya içimi kararttı resmennn.Aynen dengesi bir hava var
tabi meraklıgiller bunuda merak ediyor dimiAy merak ettim ne kadar çektiniz ve geri ödemesi ne kadar sorması ayıp
Kapak genişliğide önemli işte mesela o ikili dediğin kapak kaç cm ? o üçlüde sıkıntı vardır o kadar boşluk olmaz çünkü bizde yapıyoruz hepannemlerinkide 2 kapaklı sürgülü hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. arada dediğin gibi boşluk var ama bir parmaktan bilr daha küçük. ama bu 3 dediğim varya ondaki boşluk 3 parmak kadar falan vardı.
benim nişanlım mobilyacıEvet canım :) ceviz rengide güzel olur evet :) ama ben hep beyaza gittim şimdiye kadar:) aslında yaptırmayı bende düşündüm ama sonradan vazgeçtim çünkü bildiğim bi mobilyacı yok o yüzden markalara baktım
Haha ay bi de ilgi alanım olunca merak kaçınılmaz oldu tabiitabi meraklıgiller bunuda merak ediyor dimi
aynen öyle kapak kalınlığından olabilir. birde birşey sorucam. bu üçlü olunca ortadaki kapak orada nasıl duruyor nasıl kaymıyor. yani benim baktığımda kayıyordu. benimki çok kalitesiz birşeyde olabilir tabi oyüzden öyledir.Kapak genişliğide önemli işte mesela o ikili dediğin kapak kaç cm ? o üçlüde sıkıntı vardır o kadar boşluk olmaz çünkü bizde yapıyoruz hep
sorduğum arkadaşlarda aynısını dedi. teşekkür ederim canım onada dikkat ederim:)sürgülerine dikkat et canım. kendi evine kuracaksan sürgülü al daha rahat. ben kirada olmama rağmen sürgülü bakıyorum. ama baktıklarımın arasında iki kapılı olup sürgülülerde sorun yok ama 3lü olunca beğenmedim ben
zaten ev alıp sonra eşya alacaz canım. Ben şimdiden araştırıyorum:) ikeanın sitesine baktım çok güzel şeyler var ya:) küçük dekorlarımı ordan alacam sanırım:)Evini alıp ona göre mobilya seç canım bence daha sağlıklı olur :)
Ay biz de o akdar çekicez de çokmuş geri ödemesi yaa, sinir oldum şimdi bak
Normalde biz yapınca fren takıyoruz canım kaymıyo o yüzdenaynen öyle kapak kalınlığından olabilir. birde birşey sorucam. bu üçlü olunca ortadaki kapak orada nasıl duruyor nasıl kaymıyor. yani benim baktığımda kayıyordu. benimki çok kalitesiz birşeyde olabilir tabi oyüzden öyledir.
Kapak genişliğide önemli işte mesela o ikili dediğin kapak kaç cm ? o üçlüde sıkıntı vardır o kadar boşluk olmaz çünkü bizde yapıyoruz hep
Kızlar ben incelemedim ama arkadaşım dedi bana da mantıklı geldi. Taşınma olunca sürgülü de denge olmayabiliyomuş. O sıkıntı çıkarıyomuş. bende zaten alırken daha dikkatli inceleyip alacam.aynen öyle kapak kalınlığından olabilir. birde birşey sorucam. bu üçlü olunca ortadaki kapak orada nasıl duruyor nasıl kaymıyor. yani benim baktığımda kayıyordu. benimki çok kalitesiz birşeyde olabilir tabi oyüzden öyledir.
Ayy gerçekten sen şanslıymışın:) ben modalife ın bi modelini beğendim yaptırmayı düşündüm işte. Sonra da vazgeçtim:)benim nişanlım mobilyacıotel mobilyaları yapıyolar kendi aile şirketleri var onlara yaptırdım ben şanslıyım oyüzden
1500 tl havaya ödeniyor ne sinir bozucu
hım ozaman gayet iyi durur.Normalde biz yapınca fren takıyoruz canım kaymıyo o yüzden
Ama bizim vade uzun 36 ay, ekstra bir kredi daha olduğu için.. Ondandır kuzumAy biz de o akdar çekicez de çokmuş geri ödemesi yaa, sinir oldum şimdi bak
Malesef öyle vade parası gibi işte1500 tl havaya ödeniyor ne sinir bozucuAllah yardımcımız olsun
hım ozaman gayet iyi durur.
Evet vade uzun olunca baya fark ediyor gerçi, biz mümkün mertebe kısa tutucaz ama bakalımAma bizim vade uzun 36 ay, ekstra bir kredi daha olduğu için.. Ondandır kuzum
Evet canım dikkat et bunlara artık bir çok yer koyuyo zaten mesela dolap içinde arkalık var ya onada dikkat et bazıları o kadar dandik koyuyoki ellediğinde o inceliği hissediyosun1500 tl havaya ödeniyor ne sinir bozucuAllah yardımcımız olsun
hım ozaman gayet iyi durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?