- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
teşekkür ederim canım :)sandalyenin rengi çok tatlı canım hayırlı olsun.
hoşgeldin tekrra canım :) bu mobilyaları mağazada baktınmı bilmiyorum ama dün ben bir takım baktım yatak odası böyle 3 kapı sürgülü. çok kötüydü. 3 tane üst üste geldiği içn arada boşluk vardı ve hiç kullanışlı gibi durmuyordu. birde onun ayarını yapamaya bilirler kapı hep kayıyordu ordata durmuyordu o baktığımda. sende mağazada mutlaka bak
Hadi gözünüz aydın Allah ödeme kolaylığı versin :)İstediğimiz miktarı çekemedik ödemelerde sıkıntı çekmeyelim diye kısmen hallettik yani canım
Bu arada oranlar nasıl ? ben takip ediyorum hep ama bi düşüş yok heralde halaİstediğimiz miktarı çekemedik ödemelerde sıkıntı çekmeyelim diye kısmen hallettik yani canım
Canum sürgülü mü yoksa kapılı mı alacağıma henüz karar vermedim. mağazada baktım ama sadece model olarak baktım. hiç kapılarına falan bakmadım:*sandalyenin rengi çok tatlı canım hayırlı olsun.
hoşgeldin tekrra canım :) bu mobilyaları mağazada baktınmı bilmiyorum ama dün ben bir takım baktım yatak odası böyle 3 kapı sürgülü. çok kötüydü. 3 tane üst üste geldiği içn arada boşluk vardı ve hiç kullanışlı gibi durmuyordu. birde onun ayarını yapamaya bilirler kapı hep kayıyordu ordata durmuyordu o baktığımda. sende mağazada mutlaka bak
rabbim ödeme kolaylığı versin bizde 1ay sonra ev için çekecez inşallah:)İstediğimiz miktarı çekemedik ödemelerde sıkıntı çekmeyelim diye kısmen hallettik yani canım
sürgülerine dikkat et canım. kendi evine kuracaksan sürgülü al daha rahat. ben kirada olmama rağmen sürgülü bakıyorum. ama baktıklarımın arasında iki kapılı olup sürgülülerde sorun yok ama 3lü olunca beğenmedim benCanum sürgülü mü yoksa kapılı mı alacağıma henüz karar vermedim. mağazada baktım ama sadece model olarak baktım. hiç kapılarına falan bakmadım:*
Aslında 3lü olması daha mantıklı canım 2li zamanla sarkma yapsada 3lü de olmaz öyle gerçi ölçüde önemli bir kapak 70in altında olmamalı :)sürgülerine dikkat et canım. kendi evine kuracaksan sürgülü al daha rahat. ben kirada olmama rağmen sürgülü bakıyorum. ama baktıklarımın arasında iki kapılı olup sürgülülerde sorun yok ama 3lü olunca beğenmedim ben
Evini alıp ona göre mobilya seç canım bence daha sağlıklı olur :)Canum sürgülü mü yoksa kapılı mı alacağıma henüz karar vermedim. mağazada baktım ama sadece model olarak baktım. hiç kapılarına falan bakmadım:*
İş görüyoru şimdilik bakalım.Olsun kuzu çok büyük fark yoksa yine iş görecektir. Ödeme şekli önemli yani.
Diğer türlü de rezil olurdu neticede. Hangi bankadan çektin. Biz de çekicez ya daha off
Hadi gözünüz aydın Allah ödeme kolaylığı versin :)
Sağol canım amiinn. 1,15le çektik biz maaş müşterisiyiz ama normalde 1,39 garantinin oranıBu arada oranlar nasıl ? ben takip ediyorum hep ama bi düşüş yok heralde hala
Amin teşekkür ederim hepimizin allah yardımcısı olsunrabbim ödeme kolaylığı versin bizde 1ay sonra ev için çekecez inşallah:)
İhtiyaç kredisi daha yüksek oluyodu doğru benim kafam ev kredisine gitti bi an :) oranlar aynı o zaman bi düşüş yokİş görüyoru şimdilik bakalım.
Garantiden çektim canım maaş hesabım orada diye
Sağol canım amiinn. 1,15le çektik biz maaş müşterisiyiz ama normalde 1,39 garantinin oranı
Amin teşekkür ederim hepimizin allah yardımcısı olsun
Ev kredisini bilmiyorum hiç canım. Ama evet oranlarda bir düşüş yok olsaydı iyiydiİhtiyaç kredisi daha yüksek oluyodu doğru benim kafam ev kredisine gitti bi an :) oranlar aynı o zaman bi düşüş yok
Ev kredisini bilmiyorum hiç canım. Ama evet oranlarda bir düşüş yok olsaydı iyiydi
Birde vade artınca faizde artıyor haliyle geri ödemesi yüksek oluyor bayaaynen zalımlar bi düşürmedi
sürgülüde sarkma nasıl oluyor canım. benim baktığımda 3 sürgülü kapakta üst üste geliyor arada boşluk var yandan bakınca.Aslında 3lü olması daha mantıklı canım 2li zamanla sarkma yapsada 3lü de olmaz öyle gerçi ölçüde önemli bir kapak 70in altında olmamalı :)
Aynen yaaa sinir bozucuBirde vade artınca faizde artıyor haliyle geri ödemesi yüksek oluyor baya
Çok sağlıklı olmuyo canım kapagı sürerken sorun çıkarıyo yani canım ayrıca ikilidede baktığında biri altta biri üstte olduğu içinde arada çok az boşluk görülür kisürgülüde sarkma nasıl oluyor canım. benim baktığımda 3 sürgülü kapakta üst üste geliyor arada boşluk var yandan bakınca.
Ay merak ettim ne kadar çektiniz ve geri ödemesi ne kadar sorması ayıpBirde vade artınca faizde artıyor haliyle geri ödemesi yüksek oluyor baya
Aynen dengesi bir hava varAyyy nasıl canım sıkıldı yahuuu. Ne biçim gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?