2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkür ederim canım :)

Canum sürgülü mü yoksa kapılı mı alacağıma henüz karar vermedim. mağazada baktım ama sadece model olarak baktım. hiç kapılarına falan bakmadım:*

Canum sürgülü mü yoksa kapılı mı alacağıma henüz karar vermedim. mağazada baktım ama sadece model olarak baktım. hiç kapılarına falan bakmadım:*
sürgülerine dikkat et canım. kendi evine kuracaksan sürgülü al daha rahat. ben kirada olmama rağmen sürgülü bakıyorum. ama baktıklarımın arasında iki kapılı olup sürgülülerde sorun yok ama 3lü olunca beğenmedim ben

Aslında 3lü olması daha mantıklı canım 2li zamanla sarkma yapsada 3lü de olmaz öyle gerçi ölçüde önemli bir kapak 70in altında olmamalı :)

Olsun kuzu çok büyük fark yoksa yine iş görecektir. Ödeme şekli önemli yani.
Diğer türlü de rezil olurdu neticede. Hangi bankadan çektin. Biz de çekicez ya daha off
İş görüyoru şimdilik bakalım.
Garantiden çektim canım maaş hesabım orada diye

Hadi gözünüz aydın Allah ödeme kolaylığı versin :)

Bu arada oranlar nasıl ? ben takip ediyorum hep ama bi düşüş yok heralde hala
Sağol canım amiinn. 1,15le çektik biz maaş müşterisiyiz ama normalde 1,39 garantinin oranı
rabbim ödeme kolaylığı versin bizde 1ay sonra ev için çekecez inşallah:)
Amin teşekkür ederim hepimizin allah yardımcısı olsun

İhtiyaç kredisi daha yüksek oluyodu doğru benim kafam ev kredisine gitti bi an :) oranlar aynı o zaman bi düşüş yok

Aslında 3lü olması daha mantıklı canım 2li zamanla sarkma yapsada 3lü de olmaz öyle gerçi ölçüde önemli bir kapak 70in altında olmamalı :)
sürgülüde sarkma nasıl oluyor canım. benim baktığımda 3 sürgülü kapakta üst üste geliyor arada boşluk var yandan bakınca.

sürgülüde sarkma nasıl oluyor canım. benim baktığımda 3 sürgülü kapakta üst üste geliyor arada boşluk var yandan bakınca.
Çok sağlıklı olmuyo canım kapagı sürerken sorun çıkarıyo yani canım ayrıca ikilidede baktığında biri altta biri üstte olduğu içinde arada çok az boşluk görülür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…