2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha dimi amaa , fotopraflı kanıtlar var göndereyim mi? :KK70: :KK70: :KK70:

Ayyy pastaa mı hahaha :KK70: E bekletmeseydin ayıp olur :KK70:

1500 müüü olamaz ya ciddi mi? :KK70:
Fotoğraf mıı ciddi olamazsın :D
Kızım heralde daha biz bişey yapmadık ki, üç beş mutfak eşyası aldım sadece.

Fotoğraf mıı ciddi olamazsın :KK70:
Kızım heralde daha biz bişey yapmadık ki, üç beş mutfak eşyası aldım sadece.
Ay yine de aldıkların daha fazla tutmuştur diye düşünmüştüm. Ne kadan mikembelmiş :D
Haha evet ciddiyim ayrıca ama tabii benim değil eniştemin eseri. Whatsapp a gelen mesajla kısa süreli bi şok yaşamıştım :D

Ayy gerçekten sen şanslıymışın:) ben modalife ın bi modelini beğendim yaptırmayı düşündüm işte. Sonra da vazgeçtim:)
yaptırmak daha pahalıya geliyo zaten canım bide uzun sürüyo cidden ben koltuklarımı ve sandalyelerimide yaptırıyorum onu başka bi yere yaptırıyoruz 1 ayı geçti hala bitmedi :KK43:

yaptırmak daha pahalıya geliyo zaten canım bide uzun sürüyo cidden ben koltuklarımı ve sandalyelerimide yaptırıyorum onu başka bi yere yaptırıyoruz 1 ayı geçti hala bitmedi :KK43:
Ayy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)

Eklentiler

• IMG-20150526-WA0000.webp
    IMG-20150526-WA0000.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 81
Ayy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)
Canım bunlardan satılıyo set halinde :) ama bana çok rahat gelmiyo

kızlar hiç parayı dert etmeyin. bi şekilde ödenip gidiyo:) tek diyeceğim küçük şeyleri kredi kartıyla değilde peşin alın:) kart kullanmamaya özen gösterin o zaman paranızın bereketini de görceksiniz:)

Ben geçen hafta bakmıştım bana çok rahat gelmedi uzun süre oturmak için ama belki sen beğenebilirsin mutfak masa sandalyesi satılan yerlerin hemen hemen hepsinde gördüm
Bende bi bakayım ona göre bakacam :) aslında sabah paylaştığım takımıda beğendim güzelde duruyodu ama bakalım:)

Back
X