2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben de oturma odasına düşünüyorum öyle renkli salon ağır olsun biraz diyorum ama yok beyefendi olmaz diyo:) ama biliyo ki yine benim dediğim olacak:)
aynen canım tatlı tatlı kendi dediğimizi yaptırcaz artık başka çaresi yok :KK45:

Evet canım

Ya adam bize sonradan konuluyor içine dedi bizimde hiç bilgimiz olmadığı için bişey demedik tabi :KK34:
Yani adam başlıkları yollayıp orta kısmı getirmicekmi ki sonradan nasıl yaparsın yatağın içinde bi parça var onu ikiye bölüp yanlara makas takarlarsa olur

bu model rapsodide canım ordakiler hep böyle fiyatlarda uygundu olmazsa yatak odanı başka yerden alırsın diğer eşyların güzel zaten onlarıda konuştuğun yerden alırsın
rapsodiyede bakmak istiyorduk aslında ama bize yakın mağazası yok. tekrar bakayım bi ayarlıyımda gidelim

Yani adam başlıkları yollayıp orta kısmı getirmicekmi ki sonradan nasıl yaparsın yatağın içinde bi parça var onu ikiye bölüp yanlara makas takarlarsa olur
Bize direk yatağı sattı birde ekstra baza gösterdi bende onu anlamıyordum zaten sonradan nasıl girecek diye

canım @blisss in yatak odaıs takımını öyle yapabilyormı? yatağın ayak ucundada hareketlilik varya hani ondan merak ettim
Ona baktım bende öndeki parça çok yüksek değil gibi zaten o ayrı monte ediliyodur kullanımı zor olabilir ama yapılır çünkü onun iç tarafındaki malzemeyle o bazayı kullanıcak

biz resimlerden şu takımı beğenmiştik ama gidemedik bi bakmaya. yatak odlarının ölçülerine baktım şimdi biraz fazla oluyro sanırım bi hesap yapmam lazım sığdırma konusunda
http://www.rapsodi.com.tr/tr-TR/Pro...k-odasi-takimlari/victoria-yemek-odasi-takimi
bende orda victoria ve suit yatak odası takımına bayılmıştım suit in dolabı çok hoş ve 2 parça sığmazsa parçanın birini başka tarafada koyabiliyosun.. victorıa nında makyaj masasını çok beğendim çekiyosun sandalye çıkıyo altından :))

bende orda victoria ve suit yatak odası takımına bayılmıştım suit in dolabı çok hoş ve 2 parça sığmazsa parçanın birini başka tarafada koyabiliyosun.. victorıa nında makyaj masasını çok beğendim çekiyosun sandalye çıkıyo altından :))
evet ya iki modelde çok güzel.

kızlar almayanlar için alfemodada ikinci ürüne %50 indirim varmış orayada bakıcam bakalım neler çıkıcak :)

Back
X