2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@Conchiglia Az önce salonide bi koltuk takımı beğendim ona fiyat istedim 5870 dediler o_O İyi midir ki acaba bilemedim malzeme bilgisi de istemiştim ama yazmadılar. Sadece ben oranın mobilyalarına güveniyorum sanki kaliteli malzeme kullanırlar gibi geliyor

Çok güzelmiş :) yazmıyo bi bilgi ama
Evet ben de bulamadım. Bu fiyata kalkıp dandik malzeme de kullanmazlar herhalde diye düşünüyorum bilemedim. Servisleri de iyi mesela kuzenim aldı, kumaşında sıkıntı çıktı böyle pamuklanma gibi bişeyler yaptı gelip aldılar yenisini verdiler. Ama fiyat kabarık gibi. Ay bilemedim ya alabilir miyiz acaba böyle bişey beğendim çünkü:KK51: Vizon renk alıp teklileri sarı yapabilirim dedim. Mutfak ne de olsa öyle olmayacak :)

Evet ben de bulamadım. Bu fiyata kalkıp dandik malzeme de kullanmazlar herhalde diye düşünüyorum bilemedim. Servisleri de iyi mesela kuzenim aldı, kumaşında sıkıntı çıktı böyle pamuklanma gibi bişeyler yaptı gelip aldılar yenisini verdiler. Ama fiyat kabarık gibi. Ay bilemedim ya alabilir miyiz acaba böyle bişey beğendim çünkü:KK51: Vizon renk alıp teklileri sarı yapabilirim dedim. Mutfak ne de olsa öyle olmayacak :)
Ay çok güzel şeyler varmış burda ya bayıldımm

Back
X