EneeeEvet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyorOrtamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım
gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırımEvet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyorOrtamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım
Kişiden kişiye değişir tabi ama alışırsın kafanda saçma düşünceler döndürme sadece :)sen alışkınsın ozaman canım ben hiç ayrı kalmadım ailemden üniversiteyide aynı şehirde okudum oyüzden şimdi gözüm korkuyo nasıl olcak diye
Saftirik yaEneee
Bence de çok şey etmeyelim.
Ben sırıtıp duruyodum sanırım ya
1 hafta kala mı alacaksın yaniii.pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyim
Hahah ay zaten istemsiz ağlanır bence ya. Ablamın kınasında ve düğün sonrası çılgınlar gibi ağlamışlığım vardırgıcıklık yapma sırası bugün sende sanırımogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum
Saftirik ya
Ben görmüştüm çok güzel gelinliğin canım :) , ama son halini de çook merak etmiyor değilimmm
ben öyle istedim canım 1 haziranda gel dedi bayan 6 haziran olsun dedim evde saklaması ayrı bi dert bide son haftalar koşturmaca çok oluyo kilo verebilirim diye düşündüm1 hafta kala mı alacaksın yaniii.
Aman neyse sorun çıkmasın da. Görmüştüm gelinliğini de bi kaç değişiklik olacaktı ya sonucu emrak ettim :)
benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı yaHahah ay zaten istemsiz ağlanır bence ya. Ablamın kınasında ve düğün sonrası çılgınlar gibi ağlamışlığım vardır
Öncesinde de aman evlense gitse şunun kağıdından kitabından kurtulsam diye bekliyodum güya
O kadar çok kağıt, kitap saçıyodu ki etrafa kendi evime kitap sokmicam dedim düşün hahah
Napim yaaa, o kadar uğraşmışım ben
görmüştüm çok güzel :)
Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti
Napayım canım sıkılıyorgıcıklık yapma sırası bugün sende sanırımogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum
resimlerimi göndercem sana canımBen görmüştüm çok güzel gelinliğin canım :) , ama son halini de çook merak etmiyor değilimmm
Aaa sen mi istedin . E zaten tamam demek ki sorun yok o zaman :)ben öyle istedim canım 1 haziranda gel dedi bayan 6 haziran olsun dedim evde saklaması ayrı bi dert bide son haftalar koşturmaca çok oluyo kilo verebilirim diye düşündüm
teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun inşallah :)Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gittiAy psikopat gibi oldum sanırsam
Napayım canım sıkılıyorHee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha
Haha ağlar ağlar çok net!benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı ya
Ayy yaşasınnn gel 6 Haziran gellresimlerimi göndercem sana canım
nişanlımla konuşamadık ya bugün çok yoğunBen biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gittiAy psikopat gibi oldum sanırsam
Napayım canım sıkılıyorHee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha
Ay bilemedim ki olur mu acaba. Bu yollarla birleşik ya biraz zor sanki.Kızlar ben bu elbiseye taktım ya normal şifon elbisenin üstüne eklemeler yapılmazmı acaba ikinci fotoğrafta arkası çok basit gözüküyor bir terziye yaptırabilirmiyim acaba
Eki Görüntüle 1542217 Eki Görüntüle 1542218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?