2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eneee
Bence de çok şey etmeyelim.
Ben sırıtıp duruyodum sanırım ya

gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırım ogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum

sen alışkınsın ozaman canım ben hiç ayrı kalmadım ailemden üniversiteyide aynı şehirde okudum oyüzden şimdi gözüm korkuyo nasıl olcak diye
Kişiden kişiye değişir tabi ama alışırsın kafanda saçma düşünceler döndürme sadece :)
Eneee
Bence de çok şey etmeyelim.
Ben sırıtıp duruyodum sanırım ya
Saftirik ya

pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyim
1 hafta kala mı alacaksın yaniii.
Aman neyse sorun çıkmasın da. Görmüştüm gelinliğini de bi kaç değişiklik olacaktı ya sonucu emrak ettim :)

gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırım ogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum
Hahah ay zaten istemsiz ağlanır bence ya. Ablamın kınasında ve düğün sonrası çılgınlar gibi ağlamışlığım vardır
Öncesinde de aman evlense gitse şunun kağıdından kitabından kurtulsam diye bekliyodum güya
O kadar çok kağıt, kitap saçıyodu ki etrafa kendi evime kitap sokmicam dedim düşün hahah

Napim yaaa, o kadar uğraşmışım ben

1 hafta kala mı alacaksın yaniii.
Aman neyse sorun çıkmasın da. Görmüştüm gelinliğini de bi kaç değişiklik olacaktı ya sonucu emrak ettim :)
ben öyle istedim canım 1 haziranda gel dedi bayan 6 haziran olsun dedim evde saklaması ayrı bi dert bide son haftalar koşturmaca çok oluyo kilo verebilirim diye düşündüm

benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı ya

görmüştüm çok güzel :)

Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti Ay psikopat gibi oldum sanırsam
Napayım canım sıkılıyor Hee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha

Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti Ay psikopat gibi oldum sanırsam

Napayım canım sıkılıyor Hee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha
teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun inşallah :)

benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı ya
Haha ağlar ağlar çok net!
Kınada ben vazgeçtim gitmeeee diye deli gbii sarılıp ağlamıştım. Biz aynı odadaydık o evlenmeden önce. Ay o odada yatmak istemedim bi falan. Oda değiştirdim resmen.
Tamam şuan olduğum odanın manzarasında da gözüm kalmıştı biarz ama

nişanlımla konuşamadık ya bugün çok yoğun ondan yazamadım sana

Kızlar ben bu elbiseye taktım ya normal şifon elbisenin üstüne eklemeler yapılmazmı acaba ikinci fotoğrafta arkası çok basit gözüküyor bir terziye yaptırabilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…