2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ciddimisin yaaa inanmıyoruuum
bu kalpler sana gelsin o zamann
Ay ne gördün ne gördün tam?
Yaa o sevmediğimiz semt işte Bi ilan bakmışsın ben de o evin önünden geçiyordum servisle, fotoğrafını çekiyordum etrafının falan. Ama rüyaalr tersine çıkarmış dertlenme sen

Yaa o sevmediğimiz semt işte Bi ilan bakmışsın ben de o evin önünden geçiyordum servisle, fotoğrafını çekiyordum etrafının falan. Ama rüyaalr tersine çıkarmış dertlenme sen
Hahah ayy hayır mı şer mi bilemedim. Allah hayra çıkarsın kardişşş
Muallakta kalmamız sebebiyle her an her şey olabilir. BAkarsın düzü çıkar yanii bilemedim şimdi .
Zaten neyi bildim ki. Her şey belirsiz

Neyse 4 ay sonra bugün bütün soruların yanıtlanmış, sen o duruma alışmış evine yerleşmiş olucaksın

4 ay deme ya 4 ay deme daha az var
Alışma kısmını da mı ekledin naptın . Zaten daraldım
Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya E balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada

Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya E balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada
Ay tamam tamam dediğin gibi olsun madem
Şimdiden düşünmüyor değilim o kısmı. Geceleri psikopata bağlıyorum bu sebeplerden zaten

Ay tamam tamam dediğin gibi olsun madem
Şimdiden düşünmüyor değilim o kısmı. Geceleri psikopata bağlıyorum bu sebeplerden zaten

Anne özleme mevzusuna girmeyelim yaa çıkamayız bence

Hiiiç yakıştıramadım sana
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorum
kızz öyle deme 16 günüm kaldı benimm çok zor çok alıştıramadım hala kendimi sanki gene her akşam annemin evindeki yatağımda yatıcakmışım gibi geliyo
Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zaman

Sadece şunu söyleyebilirim alışılıyor ama ara ara üzüntüsü hep vuruyor

bende bir süre ayrı yaşadım kızlar rahat olun bir şekilde alışıyorsunuz. düşünmeyin bunları daha rahat oluyor ozma m

Poff evet sen tecrübelisin di mi :)
Alışana kadar perişan olmazsak iyii

bende bir süre ayrı yaşadım kızlar rahat olun bir şekilde alışıyorsunuz. düşünmeyin bunları daha rahat oluyor ozma m
Evet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyor Ortamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım

Kuzu evet senin çook az kaldıı.
Gelinliğini aldın mıı bu arada ya?
pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyim
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorum

Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zaman

sen alışkınsın ozaman canım ben hiç ayrı kalmadım ailemden üniversiteyide aynı şehirde okudum oyüzden şimdi gözüm korkuyo nasıl olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…