aynen canım sıkıştırcaz artık ... işte size benim anlattıklarım hep tecrübe olsun canım erken halledin mobilya eşya işini kafanız rahat olsun son haftalarda böyle benim gibi eşya derdiyle uğraşacağınıza düğünle ilgili desaylarla uğraşırsınız
Günaydın güzeller ben geldim nasılsınız :)
aynen canım eninde sonunda gelicek en kötü ihtimal teklilerim kalır onlar düzeltilince getirirler amaan napim yaa valla iyi moral verdiniz bana dünden beri nişanlımın başının etini yiyom onun ne suçu varsa sankiAh ahh olsun kuzu ya canını sıkma. Öyle ya da böyle o eşyalar gelecek neticede:)
Boşver bi daha yaşayamayacağımız telaşlar bunlar tadını çıkar ve olumlu düşünnn :)
Kizlaar beni tekrar araniza alin
içine sindiyse aldığın eşyalar hiç öyle düşünme canım bide eve girince çok daha güzel oluyo allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)Sıkma canını ya, çözümü varmış sonuçta..Bende çok erken aldım aslında ama aklım kaldı daha çok baksamıydım diye
Haha kabak bi şekilde onlara patlıyo tabi geneldeaynen canım eninde sonunda gelicek en kötü ihtimal teklilerim kalır onlar düzeltilince getirirler amaan napim yaa valla iyi moral verdiniz bana dünden beri nişanlımın başının etini yiyom onun ne suçu varsa sanki
içine sindiyse aldığın eşyalar hiç öyle düşünme canım bide eve girince çok daha güzel oluyo allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)
Cok sukur bende iyiyim tatlım. Eski isyerimden ayrildim. Suan İstanbuldayım bugun kadıköye gecip baslama islemlerimi yaptiricam.Merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın, hallettin mi tayin işlerini?
Cok sukur bende iyiyim tatlım. Eski isyerimden ayrildim. Suan İstanbuldayım bugun kadıköye gecip baslama islemlerimi yaptiricam.
Hatunlar peki bellona mobilya nasıl?
Amiiin canım cok tesekkür ederimm. Bakalim bizde 2 hafta icerisinde dugun gunu alicaz 22 agustos felan dusunuyoruz.Süper ya çok sevindim senin adına, yeni iş, yeni şehir güzellikler getirsin sana canımTekrar hayırlı olsuun
bir ağustos gelini daha hoşeldin :)merhaba arkadaşlar benimde az kaldı 22 agustos 2015 :)
merhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)meraba kızlar.yazdıklarınızı okuyamadım ama albümlere baktım.@curlygirl mobilyaların çok güzel canım.güle güle kullan :)
günaydın canım nerelerdesin. albüme mobilya ekledim bakarmısın senin yorumunu merak ediyorum. şuan bunalrı alıcaz gibi duruyor.Günaydın kızlar
hiç kafanı takma kuzum. arkadaşımınki balayından sonra gelmişti. hiçç bişi olmuyor. kafana takıp üzüldüğüne değmez. geç olsun düzgün olsun boşver.günaydın kızlar..
moralim bozuk yadün nişanlım koltuklarımızın yapıldığı yere gitmiş tekli koltuklarımın kol kısımları ince olmuş sinir oldum düzeltirim falan demiş adam ama gene gelme süresi uzicak galiba off ya herşeyde mutlaka bi sorun çıkıyo sizlerede tecrübe olsun mobilya eşya işini erkenden halletmeye çalışın illaki bi sorun bi eksik çıkıyo
Amiiin canım cok tesekkür ederimm. Bakalim bizde 2 hafta icerisinde dugun gunu alicaz 22 agustos felan dusunuyoruz.
80e var 60a varVerilmeyecek paralar yani
Bellonadan koltuk takimi, yemek masası, bufe , bufe aynası, bide tv unitesi alicaz. Yatak odasini disardan alicazBellona ve istikbal aynı fabrika ürünü..bizim tanıdığımız orada çalışıyordu..panel mobilya pek tercih edilmiyor aslında..Ama koltuklarından çok memnun herkes.
Hoşgeldiin kuzuu :)Amiiin canım cok tesekkür ederimm. Bakalim bizde 2 hafta icerisinde dugun gunu alicaz 22 agustos felan dusunuyoruz.
bir ağustos gelini daha hoşeldin :)
merhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)
günaydın canım nerelerdesin. albüme mobilya ekledim bakarmısın senin yorumunu merak ediyorum. şuan bunalrı alıcaz gibi duruyor.
hiç kafanı takma kuzum. arkadaşımınki balayından sonra gelmişti. hiçç bişi olmuyor. kafana takıp üzüldüğüne değmez. geç olsun düzgün olsun boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?