2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sıkma canını ya, çözümü varmış sonuçta..Bende çok erken aldım aslında ama aklım kaldı daha çok baksamıydım diye

Ah ahh olsun kuzu ya canını sıkma. Öyle ya da böyle o eşyalar gelecek neticede:)
Boşver bi daha yaşayamayacağımız telaşlar bunlar tadını çıkar ve olumlu düşünnn :)
aynen canım eninde sonunda gelicek en kötü ihtimal teklilerim kalır onlar düzeltilince getirirler amaan napim yaa valla iyi moral verdiniz bana dünden beri nişanlımın başının etini yiyom onun ne suçu varsa sanki

Haha kabak bi şekilde onlara patlıyo tabi genelde
Aynen öyle kuzu ki o en kötü ihtimal yani. O yüzden problem yooook :)

Günaydın kızlarr
toz-pembe çok haklısın önceden halletmek gerekiyor. Sende sıkma canını en kötü balayındayken gelir
Benim daha 3,5-4 ay var hepsi alındı dün yatak odası teslim edilecekti edilmedi diye strese girdim bana ne oluyorsa

@Pixiebelle maşallah maşallah nazar değmesin özel bir sebebi varmııı ?

Hatunlar peki bellona mobilya nasıl?

merhaba arkadaşlar benimde az kaldı 22 agustos 2015 :)
bir ağustos gelini daha hoşeldin :)
meraba kızlar.yazdıklarınızı okuyamadım ama albümlere baktım.@curlygirl mobilyaların çok güzel canım.güle güle kullan :)
merhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)
Günaydın kızlar
günaydın canım nerelerdesin. albüme mobilya ekledim bakarmısın senin yorumunu merak ediyorum. şuan bunalrı alıcaz gibi duruyor.
hiç kafanı takma kuzum. arkadaşımınki balayından sonra gelmişti. hiçç bişi olmuyor. kafana takıp üzüldüğüne değmez. geç olsun düzgün olsun boşver.

Bellona ve istikbal aynı fabrika ürünü..bizim tanıdığımız orada çalışıyordu..panel mobilya pek tercih edilmiyor aslında..Ama koltuklarından çok memnun herkes.
Bellonadan koltuk takimi, yemek masası, bufe , bufe aynası, bide tv unitesi alicaz. Yatak odasini disardan alicaz

Günaydın canım, işler yoğundu biraz..hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…