2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar buarada mobilyacılar çarşısı var dün oraya gittim. adamlar gerçekten mobilya yapıyor yani. benim şimdiye kadar baktıklarım çakmaymış yeni anladım ama fiyatlara gelelim bütün ev 25 bine çıkıyor. ama görmeniz lazım o konsollar. yatak odaları okadar devasa duruyorki bizim gibi küçüçük ev tutanlar için hiç ideal değil. nişanlımda diyor burda mobilya alıp o eve sokmamki bunları kimseyide oturtmam üstüne haha malesefki bize göre değilller.

canım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdım
İçime çok sindi aslında ,dediğin gibi eve gelince daha iyi olacak :) hepimiz huzurla kullanalım inşallah :)
amiin canım inşallah ya .. böyle eşyalar eve gelince insan okadar mutlu oluyo ki ayy bunlar benim mi şimdi diyosun istediğin gibi yerleştiriyosun falan perdesiyle halısıda olunca herşey bütünlük sağlıyo çok güzel oluyo öyle mağazadaki gibi olmuyo

Ne bileyim sanki haftaya düğünüm var
Sende artık stress yapma bir şekilde olur herşey

şehir dışından akrabalar misafirler gelicek canım yurt dışından gelenler bile var ee herkes evi görmek istiyo koltuksuz evde eve benzemiyo oyüzden yoksa sıkınrı değil tabi .. en kötü teklilerim sonra gelir artık napim

aynen canım. bir çözüm bulursun üzülme

Oraya bende baktım ya , genelde medefe oluyorlar ve gerçekten çok kaliteli..ama benim nişanlımın kardeşi modoko dan aldı mobilyaları..koltuklardan memnun kalmadı, orantısız oluyormuş.Ve nişanlın haklı bence..çünkü istanbul evleri çok küçük..Özellikle kentsel dönüşüme giren binalar..Adamlar daha fazla daire yapıcam diye, kümes gibi ev yapıyorlar..
Canım yemek odası benimkine çok benziyor, en çok onu beğendim..yatak odası da çok güzel, tek renk olsa daha iyi olmaz mı sanki? ve koltuklarda çok güzel, ama koltuk kenarları biraz geniş,ev küçük ise zorlayabilir seni ..

Ahh anlat da içimiz açılsın nedir sebebiii? :)
Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümden

Sıkma canını ya, çözümü varmış sonuçta..Bende çok erken aldım aslında ama aklım kaldı daha çok baksamıydım diye
Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme daha O kadar bütçe ayırma imkanım olsa gözümü kırpmadan alırım
Olur öyle şeyler stresten az kaldı kurtuluyorsun ama :)
Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndüm
Cok sukur bende iyiyim tatlım. Eski isyerimden ayrildim. Suan İstanbuldayım bugun kadıköye gecip baslama islemlerimi yaptiricam.
Aa hadi gözün aydın o zaman :)
merhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)
Birileri işi çözmüş, ama Mrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim
yuhh neyden yapıyolarki :)
Altın iplik galiba
Dün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
Gözün aydıın fotoğraf dememe gerek yok galiba
Hahaha adam haklı
canım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdım
Ay 2 hafta dedin böyle bi garip geldi ya görecek miyim o günleri acaba

Biz martta aldık, ama ağustosta teslim edilsin istedik..şimdi de daha mı erken istesek diyorum..halı ve perde için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…