- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bellonadan koltuk takimi, yemek masası, bufe , bufe aynası, bide tv unitesi alicaz. Yatak odasini disardan alicaz
canım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdımGünaydın kızlarr
toz-pembe çok haklısın önceden halletmek gerekiyor. Sende sıkma canını en kötü balayındayken gelir
Benim daha 3,5-4 ay var hepsi alındı dün yatak odası teslim edilecekti edilmedi diye strese girdim bana ne oluyorsa
H happy__ maşallah maşallah nazar değmesin özel bir sebebi varmııı ?
amiin canım inşallah ya .. böyle eşyalar eve gelince insan okadar mutlu oluyo ki ayy bunlar benim mi şimdi diyosunİçime çok sindi aslında ,dediğin gibi eve gelince daha iyi olacak :) hepimiz huzurla kullanalım inşallah :)
ee foto foto :)Dün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
Dün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
Ne bileyim sanki haftaya düğünüm varcanım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdım
amiin canım inşallah ya .. böyle eşyalar eve gelince insan okadar mutlu oluyo ki ayy bunlar benim mi şimdi diyosunistediğin gibi yerleştiriyosun falan perdesiyle halısıda olunca herşey bütünlük sağlıyo çok güzel oluyo öyle mağazadaki gibi olmuyo
şehir dışından akrabalar misafirler gelicek canım yurt dışından gelenler bile var ee herkes evi görmek istiyo koltuksuz evde eve benzemiyo oyüzden yoksa sıkınrı değil tabi .. en kötü teklilerim sonra gelir artık napimbir ağustos gelini daha hoşeldin :)
merhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)
günaydın canım nerelerdesin. albüme mobilya ekledim bakarmısın senin yorumunu merak ediyorum. şuan bunalrı alıcaz gibi duruyor.
hiç kafanı takma kuzum. arkadaşımınki balayından sonra gelmişti. hiçç bişi olmuyor. kafana takıp üzüldüğüne değmez. geç olsun düzgün olsun boşver.
ee foto foto :)
albüme atarım :) ikibuçuk canımHayırlısı hadi bakalım ne kadara mal oldu canım ?
Hoşgeldiin kuzuu :)
Bomba gibi haberlerle dönmüşsün resmen :)
Hayırlı olsun çok sevindim adına :)
Dün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
Bekliyoruz canım fotoğrafları çok merak ettiim :)albüme atarım :) ikibuçuk canım
Yekta hayırlı olsun yeni işinAmiiin canım cok tesekkür ederimmm
Hayırlı olsun cnm
aynen canım. bir çözüm bulursun üzülmeşehir dışından akrabalar misafirler gelicek canım yurt dışından gelenler bile var ee herkes evi görmek istiyo koltuksuz evde eve benzemiyo oyüzden yoksa sıkınrı değil tabi .. en kötü teklilerim sonra gelir artık napim
maşallah :)albüme atarım :) ikibuçuk canım
ooo hızlı hatunlar kulübü oldu burası yaaa.Dün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
kızlar buarada mobilyacılar çarşısı var dün oraya gittim. adamlar gerçekten mobilya yapıyor yani. benim şimdiye kadar baktıklarım çakmaymış yeni anladımama fiyatlara gelelim bütün ev 25 bine çıkıyor. ama görmeniz lazım o konsollar. yatak odaları okadar devasa duruyorki bizim gibi küçüçük ev tutanlar için hiç ideal değil. nişanlımda diyor burda mobilya alıp o eve sokmamki bunları kimseyide oturtmam üstüne haha malesefki bize göre değilller.
Çok güzelleer canım hepsi hazır halinide görürüz inşallahalbüme atarım :) ikibuçuk canım
Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümdenAhh anlat da içimiz açılsın nedir sebebiii? :)
Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme dahaSıkma canını ya, çözümü varmış sonuçta..Bende çok erken aldım aslında ama aklım kaldı daha çok baksamıydım diye
Olur öyle şeyler stresten az kaldı kurtuluyorsun ama :)aynen canım eninde sonunda gelicek en kötü ihtimal teklilerim kalır onlar düzeltilince getirirler amaan napim yaa valla iyi moral verdiniz bana dünden beri nişanlımın başının etini yiyom onun ne suçu varsa sanki
Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndümGünaydın kızlarr
toz-pembe çok haklısın önceden halletmek gerekiyor. Sende sıkma canını en kötü balayındayken gelir
Benim daha 3,5-4 ay var hepsi alındı dün yatak odası teslim edilecekti edilmedi diye strese girdim bana ne oluyorsa
H happy__ maşallah maşallah nazar değmesin özel bir sebebi varmııı ?
Aa hadi gözün aydın o zaman :)Cok sukur bende iyiyim tatlım. Eski isyerimden ayrildim. Suan İstanbuldayım bugun kadıköye gecip baslama islemlerimi yaptiricam.
Birileri işi çözmüş, amamerhaba canım. daha almadık :) almadan önce buraya göstermek sormak şart biliyorsun ondan yükledim :)
Altın iplik galibayuhh neyden yapıyolarki :)
Gözün aydıın fotoğraf dememe gerek yok galibaDün akşam itibari ile perdelerimi hallettim :)
Hahaha adam haklıkızlar buarada mobilyacılar çarşısı var dün oraya gittim. adamlar gerçekten mobilya yapıyor yani. benim şimdiye kadar baktıklarım çakmaymış yeni anladımama fiyatlara gelelim bütün ev 25 bine çıkıyor. ama görmeniz lazım o konsollar. yatak odaları okadar devasa duruyorki bizim gibi küçüçük ev tutanlar için hiç ideal değil. nişanlımda diyor burda mobilya alıp o eve sokmamki bunları kimseyide oturtmam üstüne haha malesefki bize göre değilller.
Ay 2 hafta dedin böyle bi garip geldi ya görecek miyim o günleri acabacanım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdım
Hayırlı olsun canım :)Amiiin canım cok tesekkür ederimm. Bakalim bizde 2 hafta icerisinde dugun gunu alicaz 22 agustos felan dusunuyoruz.
canım çok iyi yapmışsın cidden erkenden halletmek gerek .. stres yapma kız daha zamanın varmış bak ben napim 2 haftam kaldı neye yetişcemi şaşırdım
amiin canım inşallah ya .. böyle eşyalar eve gelince insan okadar mutlu oluyo ki ayy bunlar benim mi şimdi diyosunistediğin gibi yerleştiriyosun falan perdesiyle halısıda olunca herşey bütünlük sağlıyo çok güzel oluyo öyle mağazadaki gibi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?