ya doğtaş a bayılıyorum ama oda çok tuzluÇok iyi bi marka canım ama azıcık tuzlu gibi bilemedim ben de. Servisi falan da iyiydi kuzenim koltuğun kumaşında sorun yaşamıştı servis geldi aldı değiştirdiler mesela.
Vallahi çok merak ederiz bol fotoğraflı hazırlıklar olsun lütfenSizin düğün ne zaman ne aşamadasınız
Evet ya ben kelebekte de çok güzel modeller gördüm ama o da çok tuzluyduya doğtaş a bayılıyorum ama oda çok tuzlusaloniyi ben araştırayım.
iim canım sen nasılsın?
Çok iyi bi marka canım ama azıcık tuzlu gibi bilemedim ben de. Servisi falan da iyiydi kuzenim koltuğun kumaşında sorun yaşamıştı servis geldi aldı değiştirdiler mesela.
Vallahi çok merak ederiz bol fotoğraflı hazırlıklar olsun lütfenSizin düğün ne zaman ne aşamadasınız
İnegölse iyidir canım:)Evet ya ben kelebekte de çok güzel modeller gördüm ama o da çok tuzluydusaloni inegöl mobilyasıdır zaten
Neyin çok güzeli kuzu ??Git şu spora
Hahah pvc var pvc var ama sen deOlabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm
Paspas diyorduk ya hani en sonNeyin çok güzeli kuzu ??
İşte paspas mı suplamı anlayamadım dünPaspas diyorduk ya hani en son
80e var 60a varİşte paspas mı suplamı anlayamadım dünne kadarmış
Olsun ama çok büyük bi kriz değilmiş hiç takma sen kafana hallolur. En kötü balayındayken getirmiş olurlar ne olacak ki takılma hiç :) Stresten sanırım her şey üst üste gelir insana.günaydın kızlar..
moralim bozuk yadün nişanlım koltuklarımızın yapıldığı yere gitmiş tekli koltuklarımın kol kısımları ince olmuş sinir oldum düzeltirim falan demiş adam ama gene gelme süresi uzicak galiba off ya herşeyde mutlaka bi sorun çıkıyo sizlerede tecrübe olsun mobilya eşya işini erkenden halletmeye çalışın illaki bi sorun bi eksik çıkıyo
Ahh anlat da içimiz açılsın nedir sebebiii? :)Günaydın kızlaar bugün mutluyum huzurluyum :)
Of işte bunlardan çok korkuyırum ya. Hallolacak illa ki kuzu canını sıkma. Şimdi çok streslisin diye sana daha büyük görünecek bunlar ama dert etme hepsi hallolur. Ne kadar uzayabilir ki bu sebepten yani.günaydın kızlar..
moralim bozuk yadün nişanlım koltuklarımızın yapıldığı yere gitmiş tekli koltuklarımın kol kısımları ince olmuş sinir oldum düzeltirim falan demiş adam ama gene gelme süresi uzicak galiba off ya herşeyde mutlaka bi sorun çıkıyo sizlerede tecrübe olsun mobilya eşya işini erkenden halletmeye çalışın illaki bi sorun bi eksik çıkıyo
ay sorma canım sakındığın göze çöp batar hesabı herşeyde bi aksilik çıkıyo mutlaka. çok gıcık bi durumOlsun ama çok büyük bi kriz değilmiş hiç takma sen kafana hallolur. En kötü balayındayken getirmiş olurlar ne olacak ki takılma hiç :) Stresten sanırım her şey üst üste gelir insana.
aynen canım sıkıştırcaz artık ... işte size benim anlattıklarım hep tecrübe olsun canım erken halledin mobilya eşya işini kafanız rahat olsun son haftalarda böyle benim gibi eşya derdiyle uğraşacağınıza düğünle ilgili desaylarla uğraşırsınızOf işte bunlardan çok korkuyırum ya. Hallolacak illa ki kuzu canını sıkma. Şimdi çok streslisin diye sana daha büyük görünecek bunlar ama dert etme hepsi hallolur. Ne kadar uzayabilir ki bu sebepten yani.
Sıkıştırın biraz bi yandan
Ah ahh olsun kuzu ya canını sıkma. Öyle ya da böyle o eşyalar gelecek neticede:)aynen canım sıkıştırcaz artık ... işte size benim anlattıklarım hep tecrübe olsun canım erken halledin mobilya eşya işini kafanız rahat olsun son haftalarda böyle benim gibi eşya derdiyle uğraşacağınıza düğünle ilgili desaylarla uğraşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?