- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Teşekkür ederim :) görürüz inşallahÇok güzelleer canım hepsi hazır halinide görürüz inşallah
albüme atarım :) ikibuçuk canım
Teşekkür ederim ortak :) albümdeler :)çok merak ettim bak şimdi, hayırlı olsun ortak
HAh yine kabak benim başıma patladııı :FBirileri işi çözmüş, ama @Mrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim
Ay çok güzeller özellikle salonun tülüne ve yatak odasının fonuna bayıldım!albüme atarım :) ikibuçuk canım
düğün ne zamandı canım ?Biz martta aldık, ama ağustosta teslim edilsin istedik..şimdi de daha mı erken istesek diyorum..halı ve perde için.
İvit onları öderken bizde bayılıciiiz tebrikler en çok tutan onlardıHAh yine kabak benim başıma patladııı :F
Ay çok güzeller özellikle salonun tülüne ve yatak odasının fonuna bayıldım!
Şimdi de hazır ve takılmış halini beklicez napalım
Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümden
Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme dahaO kadar bütçe ayırma imkanım olsa gözümü kırpmadan alırım
Olur öyle şeyler stresten az kaldı kurtuluyorsun ama :)
Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndüm
Aa hadi gözün aydın o zaman :)
Birileri işi çözmüş, amaMrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim
Altın iplik galiba
Gözün aydıın fotoğraf dememe gerek yok galiba
Hahaha adam haklı
Ay 2 hafta dedin böyle bi garip geldi ya görecek miyim o günleri acaba
Sıkma canını en azından sadece berjerler sorunlu yani onlar en sonda koyulabilir öyle düşüngünaydın kızlar..
moralim bozuk yadün nişanlım koltuklarımızın yapıldığı yere gitmiş tekli koltuklarımın kol kısımları ince olmuş sinir oldum düzeltirim falan demiş adam ama gene gelme süresi uzicak galiba off ya herşeyde mutlaka bi sorun çıkıyo sizlerede tecrübe olsun mobilya eşya işini erkenden halletmeye çalışın illaki bi sorun bi eksik çıkıyo
Hadi canım hahahİvit onları öderken bizde bayılıciiiz tebrikler en çok tutan onlardı
Yekta hayırlı olsun yeni işin
Ya aslında öyle büyük bi sebebi yok. İş ile ilgili böyle bazen tıkanma dönemleri oluyor insanın, bi işi daha hallettim sayılır onun yükü kalktı üstümden
Senin mobilyaların çok güzel hiç düşünme dahaO kadar bütçe ayırma imkanım olsa gözümü kırpmadan alırım
Ya kuzu körelmiş gibi hissediyordum kendimi ben bu işten anlamıyorum diyip kaçasın geliyordu sonra bi işi daha halledince eski moduma döndüm
Birileri işi çözmüş, amaMrs Pink in bize fotoğraf atmadan salona yazılmış olduğunu unutmuş değilim
Altın iplik galiba
Hahaha adam haklı
Hayırlı olsun canım :)
Lüksü seviyosun işteHadi canım hahah
Ay Allahım nerde pahalısı orda ben.
Amaa şimdi pahalı olan şeyde ben çok gizelim diyo yaa.. Kader utansın ben ne yapayım
Altın iplik galiba
Hahaha adam haklı
Teşekkür ederim ortak :) albümdeler :)
Böyle bişeyi nasıl unutursunYa buarada ben perdeciye iki ere gitmeme rağmen resim çekmedim yahu unuttum bir dahamı gitsem acaba
Hahah nişanlıcıım haklıymış meğer.Lüksü seviyosun işte
Aha bi suçlu daha, herhalde gidiceksin. Biz görmeden diktirecek değilsin di mi?Ya buarada ben perdeciye iki ere gitmeme rağmen resim çekmedim yahu unuttum bir dahamı gitsem acaba
Teşekkür ederim canım :) olurr albümün yokmu senin hala yapmalısın hemen :)Çok beğendim ya, güzel günlerde kullan canım.. benim eşyaları da albüm yapsam sen bana yardımcı olsan
düğün ne zamandı canım ?
Hahah nişanlıcıım haklıymış meğer.
Ben düşkünü, pahalı meraklısıymışım kahretsin!
Aha bi suçlu daha, herhalde gidiceksin. Biz görmeden diktirecek değilsin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?