- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ölçüler bellidir zaten canım mobilyanın ölçüsünü iste ona göre bak. mesela benim yatak odasına 160-200 bakmam gerekiyormuş :) dediğin gibi dün biraz bakıntım orta halliler öyle sanırım. bu iderdeki yatak çalışan kızın deidğine göre yataştaki 2500 e sattıkları özellikler var falan filan dedi. sadece onlarda yatak konusunda isim var bizim yatak sattığımız çok bilinmiyor ondan fiyat düşük falan dedi bilemedim.
belki süpriz yapar canım sıkma canını daha gün bitmedi bence aklında bişeyler vardır mutlakaKızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yokNormalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi
canım perdeleri alabilirsin eşyalar gelmeden renklerini biliyosun nasılsa ama halı ölçüsü için koltukların gelmesi lazım ona göre ne kadar boş alan kalıyo odanın neresine halı koycaksın falan bunlar önemli .. mobilyaların gelmeden beyaz eşyalarını falan getirsinler onları kurdur aradan çıksın canım
Hee şimdi dediğine göre dikkat ettim karyola ölçüsü o olabilirmi diyosun bence olmamalı ama sen sor bi yinede garantiye al o yazdıkları yatak ölçüsü olmalı :)
belki süpriz yapar canım sıkma canını daha gün bitmedi bence aklında bişeyler vardır mutlaka
Ya henüz karar veremedim ne bileyim ben yaNeye eğlendin aceba arkadaşın şaşkın ördek olmuş burdaaa
Onu da mı biz söyleyelim ya halla hallaaa
Belki sürpriz yaparr bak benim gibi utanma sonraKızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yokNormalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi
Ay daha gün yeni başladı kuzuuu vardır elbet bi planı diye düşünüyorum ben :)Kızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yokNormalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi
He sen utanmıştın yani?Belki sürpriz yaparr bak benim gibi utanma sonra
Süpriz yapar belki kuzuKızlar bugün bizim yıl dönümümüz hemde ilkkk ! ama adamda tık yokNormalde önem verir d.günü evlilik teklifi vs. olsun hepsi çok özeldi süprizliydi ama şimdi sabah odasına gittiğim halde tek kelime etmedi
Huhuuuuu çok güzeller :) salonda turkuaz mavi tonu olur yastıklarda var :)hey gençlikben azıcık albüm yaptım, diğer çeyizleri de yavaş yavaş eklicem
Heyoo sonunda katıldın kervanaaa :)hey gençlikben azıcık albüm yaptım, diğer çeyizleri de yavaş yavaş eklicem
ÇoookHe sen utanmıştın yani?
Belki orada ya da çıkışta yaparDediğim gibi plan belli zaten süpriz yapacak birşey yok ki akşam güldür güldüre gidiciiiz sadece
Sen niye çaktırmadan yatak odası takımını linkledin acaba
Huhuuuuu çok güzeller :) salonda turkuaz mavi tonu olur yastıklarda var :)
beğenmene çok sevindim :) amin canım inşallah en önemlisi huzurla oturmak :) o dediğin koltuk takımını da çok beğendim ben , ama nişanlı bunu seçti
Heyoo sonunda katıldın kervanaaa :)
Çok güzeller kuzuuu, güle güle oturuuuun :))
E sen onu göstermiştin ben de nereye tıkladığımı göstermek için onu linkleyiverdim.Sen niye çaktırmadan yatak odası takımını linkledin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?