- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Korniş bişey değil ki yenisini takarlar mesafe varmı ? çünkü birazı duvarın üstünde kalırsa daha şık olur, bizimkinde hiç korniş yok daha uzun takcaklaray hiç görmedim öyle ama güzel durucak sanırım. benimde kornişler sadeec cam hizasında duvardan duvara değil yani. öyle olunca fon olurmu?
fiyat ne kuzu. net yasaklı bizim.tam açılmadı sayfa
Hiç duymadım onu :)viskolar vücut ağırlığına göremi alınıyorben dün biraz ufak bakındımda öyle bişiler okudum doğrumu
kartonpiyer var canım. cam hizasında yani kornişleri istesemde uzatamıyorum yanlış ifade ettim :)Korniş bişey değil ki yenisini takarlar mesafe varmı ? çünkü birazı duvarın üstünde kalırsa daha şık olur, bizimkinde hiç korniş yok daha uzun takcaklar
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gelsin eşyalarınız çünkü eşya gelince asıl işler başlıyo evin temizliği mutfak eşyalarının yıkanıp kurulanıp yerleştirilmesi sonra evdeki kıyafetlerinizi getirip yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi falan bunlarda baya zaman alıyo hem ona göre halılarını alırsın bak ben daha halımı alamadım koltuklar gelmediği için evi yerleştirdikten sonra dekorasyon için eşyalar alırsın ben aldım birsürü ama yerleşmediği için ne nerde nasıl durcak bilmiyorum kafama göre aldım geçtim
Bizim burda bi arkadaş almıştı çok memnundu banada rahat geldi ama terletme olayına bakmak lazım tabiİzmirde visco önermiyorlr ya çok terletiyor diye
HAhaah yapma be o kadar mıNeyin videosunu istemiştim ben onu bile unutmuşum
Hayır herkes senin gibi mi? Kıvırmak öyle kolay değil, sen çakal çıktın demek ki?
Ne videosu istemiştim ben ya onu hatırlatsana
Amanın yaa niye ondan yana oluyorsunnBen hatırladımmm şimdi markafoniden aldıklarının videosunu çekcekdi hatırladınmıı ?
Ben de bundan fırsat bilmiştim de bazı arkadaşlar ne olduğunu hatırlattıKesinlikle yaptığın iş içine sinmeli bazen müdürler vs yüzünden beğenmediğim birşey çıkıyor ortaya o tasarım bana ait değil gibi geliyor üvey evlat muamelesi yapıyorum
Aaa bak suçlular dökülüyor yavaş yavaşşİnsanlık hali ya unutmuştur kız
Ya ne koyucam ben onun içine ya
Hahahaha çok eğlendimBu sabah da kafamı aşure gibi yapan arkadaşlara tişikirler yanii!
Şuan adımı yaşımı falan unutmak üzereyim
Hımm anladım o zaman bakmak lazım o zaman cam boyutuna canım büyükse yine olur :)kartonpiyer var canım. cam hizasında yani kornişleri istesemde uzatamıyorum yanlış ifade ettim :)
Yaaa hatırlayınca dayanamadımHAhaah yapma be o kadar mı
Amanın yaa niye ondan yana oluyorsunn
Ben de bundan fırsat bilmiştim de bazı arkadaşlar ne olduğunu hatırlattıAzıcık eğlenicektim burada
Ya ne koyucam ben onun içine yaHiç bilmiyorum yani
Hahahaha çok eğlendimBeynin yandı dimi
Evett yemiyolar bu numaralarıEjhehe başarılı olamadım ama sanırım
Yatak ölçüleri değşiyor ya mesela ben 160x200 bakıordum ama yatağım 150x200miş
buda güzel oldu bak şimdiHaha sözleşmeye varana akdar istiyo bi de. Ben sizden aldıklarınızın faturasını istiyomuyum ayol
camlarda küçük canım :) fon alamaacağım ozman buda bir bakıma iyidir masraf azalır hahaHımm anladım o zaman bakmak lazım o zaman cam boyutuna canım büyükse yine olur :)
Neye eğlendin aceba arkadaşın şaşkın ördek olmuş burdaaaHahahaha çok eğlendimBeynin döndü dimi
Onu da mı biz söyleyelim ya halla hallaaaYa ne koyucam ben onun içine yaHiç bilmiyorum yani
İdeal olan 7cm heralde kilo fazla olursa 9cm olanlara bakmak lazımhttp://www.viskoloveshop.com/link_goster.asp?id=16
burada demiş bana en uygun yatak hangisi başlıklı yeri okusanıza bir. benim kafam karıştı
Bizim burda bi arkadaş almıştı çok memnundu banada rahat geldi ama terletme olayına bakmak lazım tabi
Yatak ölçüleri standarttır dostum sen linki at yatak odasının bakarız kaçlık alcağına biraz bodoslama daldım ama
buda güzel oldu bak şimdi
camlarda küçük canım :) fon alamaacağım ozman buda bir bakıma iyidir masraf azalır haha
canım perdeleri alabilirsin eşyalar gelmeden renklerini biliyosun nasılsa ama halı ölçüsü için koltukların gelmesi lazım ona göre ne kadar boş alan kalıyo odanın neresine halı koycaksın falan bunlar önemli .. mobilyaların gelmeden beyaz eşyalarını falan getirsinler onları kurdur aradan çıksın canımTamda dediğin tarihte geliyor aslında..1 ağustosta teslim olacak kısmetse..2 eylülde düğün tarihi..benim çeyizlerin bir kısmı oturacağım evde, diğerleri de kendi evimde..eşyalar gelmeden benim evdekileri de götürücem..en azından mutfağı yerleştirebilirim..halı da bende senin düşündüğün gibi yapayım diyorum..yerleşimden sonra , evin durumuna göre halı alırım..perdeleri de , eşyalar gelmeden yapsam olur mu acaba? en sona da dekorasyon ürünleri kalır diyorum.
aynen canım 160*200 yatak alırsın standartı bu oluyo zatencanım ya hemen atıyorum :) http://www.kelebek.com.tr/yatak-odalari/yatak-odalari/capula-yatak-odasi
160*200 yatak sanırım ama ,içine giriyor gibi durmuş ya o yüzden kafam karıştı..
Bunlarda bi tuhaf bazıları onu önerir bazıları önermez napiceez bizzBu yatak olayı kafamı çok karıştırıyor ya gittiğim yerlerde visco önermedi kimse aslında o vardı aklımda
Çift taraflı yataklar varmış aslında bir taraf visco diğeri ortopedik
Hee şimdi dediğine göre dikkat ettim karyola ölçüsü o olabilirmi diyosun bence olmamalı ama sen sor bi yinede garantiye al o yazdıkları yatak ölçüsü olmalı :)canım ya hemen atıyorum :) http://www.kelebek.com.tr/yatak-odalari/yatak-odalari/capula-yatak-odasi
160*200 yatak sanırım ama ,içine giriyor gibi durmuş ya o yüzden kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?