2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben hatırladımmm şimdi markafoniden aldıklarının videosunu çekcekdi hatırladınmıı ?

Şaka gibiyiz ya hiç bakmadık oradan, ikeadan falan alırız dedik..ama galiba kelebekten bakmak daha mantıklı..dur ben bunu nişanlıya söyleyeyim , hafta sonu bakalım :)
Ay olur öyle ya Üşengeçlik hep bunlar bence
Ay lüksü kim sevmezki aslında yaptıgın mantıklı uzun vadede kullanmayı düşündüğün için elbette daha kaliteli almak istersin
Değil mi yaa değil mi çok haklıyım
Sonra tek günah keçisi ben oluyorum işte.
Where is the adalet?
Kaç saattir bu deyimi hatırlamaya çalışıyorum oh ya günah keçisi işte kafamda bişey çeçisi gibi dönüp duruyor neydi o diyorum Sabah sabah hale bak adalet was here
Heeeh sen de di mii
Amaa yazılıcam demiştim! Yazıldığım anı atlamışım ne var bunda ?
Ohoo burda hepimiz hep bişeyler yapıcaz da yapmıyoruz o sayılmaz

Lütfen bidaha olmasın akşam çekip atabilirsin bu defalık

Tamam tamam acele etme sana iki gün mühlet

@Conchiglia bak Mrs Pink daha anlayışlı davranmış aşkolsunn

Kesinlikle yaptığın iş içine sinmeli bazen müdürler vs yüzünden beğenmediğim birşey çıkıyor ortaya o tasarım bana ait değil gibi geliyor üvey evlat muamelesi yapıyorum

Aaa bak suçlular dökülüyor yavaş yavaşş İnsanlık hali ya unutmuştur kız

Aaaa yatak dedinn ben araştırdım karar verdim bileee

Neye karar verdin canım hiç söylemiyorsun bize

Almadımki baktım sadece ayrıca gösterdim sizede yaaa suçunu bastırıcaksın unutturucaksın dimii

Berjeri küçük olursa daha iyi olur o zaman.. Bence al canım ya, hem yemek masası da aradan çıkmış olacak..yatak konusu çok ucu açık..acayip kafam karıştı benim..Naso üretimi tempur/yatsan marka var adamlar utanmaz paralar istiyorlar..ortalama birşey alayım diyorsan eğeri 900 ve üstü olarak değişiyor..benim aklıma yatan bellonadan bakmak..birde yatak odası geldikten sonra mı alsam , ölçü falan sıkıntı olur sanki

Bu sabah da kafamı aşure gibi yapan arkadaşlara tişikirler yanii!
Şuan adımı yaşımı falan unutmak üzereyim

Yatak ölçüleri standarttır dostum sen linki at yatak odasının bakarız kaçlık alcağına biraz bodoslama daldım ama

ay hiç görmedim öyle ama güzel durucak sanırım. benimde kornişler sadeec cam hizasında duvardan duvara değil yani. öyle olunca fon olurmu?

fiyat ne kuzu. net yasaklı bizim.tam açılmadı sayfa
1280 lira ama hakediyo yaa visco yataklardan inanılmaz rahatlar ay ben özellikle son bir kaç aydır yatagımdan memnun değilim ondan böyle güzel olsun diye bakıyorum yayları batıyo artık benimkinin

ölçüler bellidir zaten canım mobilyanın ölçüsünü iste ona göre bak. mesela benim yatak odasına 160-200 bakmam gerekiyormuş :) dediğin gibi dün biraz bakıntım orta halliler öyle sanırım. bu iderdeki yatak çalışan kızın deidğine göre yataştaki 2500 e sattıkları özellikler var falan filan dedi. sadece onlarda yatak konusunda isim var bizim yatak sattığımız çok bilinmiyor ondan fiyat düşük falan dedi bilemedim.

Almadımki baktım sadece ayrıca gösterdim sizede yaaa suçunu bastırıcaksın unutturucaksın dimii
Ejhehe başarılı olamadım ama sanırım

Yatak ölçüleri değşiyor ya mesela ben 160x200 bakıordum ama yatağım 150x200miş

1280 lira ama hakediyo yaa visco yataklardan inanılmaz rahatlar ay ben özellikle son bir kaç aydır yatagımdan memnun değilim ondan böyle güzel olsun diye bakıyorum yayları batıyo artık benimkinin
viskolar vücut ağırlığına göremi alınıyor ben dün biraz ufak bakındımda öyle bişiler okudum doğrumu

İzmirde visco önermiyorlr ya çok terletiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…