Lüksü seviyosun işte
ben çok beğendim canım. güle güle kullan inş. iki ayrı renk fonu nasıl yaptırcan anlat heleBu arada fonu iki renk yapıcam salondakini biraz koyu diğeri mavi tonuna daha yakın açık renk değişik duruyo tavsiye ederim ben gördüğümde çok beğendim :)
hani sözleşmenin fotosu salonun fotosu bakalım biz beğenecekmiyiz çok ayıpHeeeh sen de di mii
Amaa yazılıcam demiştim! Yazıldığım anı atlamışım ne var bunda ?
aa hangisi hemen bilgi lütfenAaaa yatak dedinn ben araştırdım karar verdim bileee
Ben hatırladımmm şimdi markafoniden aldıklarının videosunu çekcekdi hatırladınmıı ?Neyse telafi edebilirsin bence, eve gidip herşeyi döküp fotoğraf çekmekle başla. Gerisi gelir, hobi oluyo zaten
Neyin videosunu istemiştim ben onu bile unutmuşum
Hayır herkes senin gibi mi? Kıvırmak öyle kolay değil, sen çakal çıktın demek ki?
Ne videosu istemiştim ben ya onu hatırlatsana
Bu iki fonu birbirine dikiyolar koyu olan duvar tarafında açık olan daha önde duruyo :)ben çok beğendim canım. güle güle kullan inş. iki ayrı renk fonu nasıl yaptırcan anlat hele
Ay olur öyle yaŞaka gibiyiz ya hiç bakmadık oradan, ikeadan falan alırız dedik..ama galiba kelebekten bakmak daha mantıklı..dur ben bunu nişanlıya söyleyeyim , hafta sonu bakalım :)
Değil mi yaa değil mi çok haklıyımAy lüksü kim sevmezkiaslında yaptıgın mantıklı uzun vadede kullanmayı düşündüğün için elbette daha kaliteli almak istersin
Kaç saattir bu deyimi hatırlamaya çalışıyorum oh ya günah keçisi işteSonra tek günah keçisi ben oluyorum işte.
Where is the adalet?
Ohoo burda hepimiz hep bişeyler yapıcaz da yapmıyoruz o sayılmazHeeeh sen de di mii
Amaa yazılıcam demiştim! Yazıldığım anı atlamışım ne var bunda ?
Lütfen bidaha olmasınakşam çekip atabilirsin bu defalık
Tamam tamam acele etme sana iki gün mühlet
O çok kötü bişey ama ya resmen diyorum ben yanlış meslek seçmişim yok olmayacak en iyisi çıkayım ben bu işten, sonra bi yapıyorum tamam ya ben bu iş tam benlik kahretsin moduna giriyorum( Mütevazilikten ölücem galiba ) Ya aslında yaptığımın iyi olması olmaması değil de mesele içime sinen bişeyi ortaya çıkarmış olmak aslında.
İnanmıyorum suçunu itiraf ettiHadi senden cesaret alıp ben de 1 hafta önce gelen kargomun fotoğrafını çekmediğimi, hatta Mrs Pink in video isteğini unutmasından fırsat bilip onu da henüz yapmadığımı itiraf edeyim Bu da onun bişeyleri unuttuğunun kanıtı olsun unutmuyor diyorsunuz ama unutabiliyor benim gibi fırsatı kollayın kurtarın kendinizi
@Conchiglia Çok güzel perdelerin, resmen büyük bi meseleyi daha çözüme kavuşturdun tebrik ediyorum
Aaaa yatak dedinn ben araştırdım karar verdim bileee
http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/premium-yataklar/viscolex-plus-yatak bu canımhani sözleşmenin fotosu salonun fotosu bakalım biz beğenecekmiyiz çok ayıp
aa hangisi hemen bilgi lütfen
Haha sözleşmeye varana akdar istiyo bi de. Ben sizden aldıklarınızın faturasını istiyomuyum ayolhani sözleşmenin fotosu salonun fotosu bakalım biz beğenecekmiyiz çok ayıp
Almadımki baktım sadece@Conchiglia bakMrs Pink daha anlayışlı davranmış aşkolsunn
Kesinlikle yaptığın iş içine sinmeli bazen müdürler vs yüzünden beğenmediğim birşey çıkıyor ortaya o tasarım bana ait değil gibi geliyor üvey evlat muamelesi yapıyorum
Aaa bak suçlular dökülüyor yavaş yavaşşİnsanlık hali ya unutmuştur kız
Neye karar verdin canım hiç söylemiyorsun bize
Burdan görükmüyo ama cınıııımmKaç saattir bu deyimi hatırlamaya çalışıyorum oh ya günah keçisi iştekafamda bişey çeçisi gibi dönüp duruyor neydi o diyorum Sabah sabah hale bak adalet was here
koltuk takımına bende düşünmeye başladım. ölçülerine dikkat ettim sığıyor gibi ama bilemedim. berjeri zaten değiştirip başka almayı düşünüyorum. daha küçük birşey. bunları alırsam resimlerdeki mutfak masasını hediye veriyorlar canım. birde yatak konusunda ne yaptın. piyasa nedir özellikler ne? bunlar yatağı 1000tl ye veriyorlar. yatak konusunu senle detaylı konuşmamız lazım :)
ay o spora yazılma olayını okudum ben çok ayıp bak haklısın
ay hiç görmedim öyle ama güzel durucak sanırım. benimde kornişler sadeec cam hizasında duvardan duvara değil yani. öyle olunca fon olurmu?Bu iki fonu birbirine dikiyolar koyu olan duvar tarafında açık olan daha önde duruyo :)
fiyat ne kuzu. net yasaklı bizim.tam açılmadı sayfa
Yatak ölçüleri standarttır dostum sen linki at yatak odasının bakarız kaçlık alcağına biraz bodoslama daldım amaBerjeri küçük olursa daha iyi olur o zaman.. Bence al canım ya, hem yemek masası da aradan çıkmış olacak..yatak konusu çok ucu açık..acayip kafam karıştı benim..Naso üretimi tempur/yatsan marka var adamlar utanmaz paralar istiyorlar..ortalama birşey alayım diyorsan eğeri 900 ve üstü olarak değişiyor..benim aklıma yatan bellonadan bakmak..birde yatak odası geldikten sonra mı alsam , ölçü falan sıkıntı olur sanki
1280 liraay hiç görmedim öyle ama güzel durucak sanırım. benimde kornişler sadeec cam hizasında duvardan duvara değil yani. öyle olunca fon olurmu?
fiyat ne kuzu. net yasaklı bizim.tam açılmadı sayfa
ölçüler bellidir zaten canım mobilyanın ölçüsünü iste ona göre bak. mesela benim yatak odasına 160-200 bakmam gerekiyormuş :) dediğin gibi dün biraz bakıntım orta halliler öyle sanırım. bu iderdeki yatak çalışan kızın deidğine göre yataştaki 2500 e sattıkları özellikler var falan filan dedi. sadece onlarda yatak konusunda isim var bizim yatak sattığımız çok bilinmiyor ondan fiyat düşük falan dedi bilemedim.Berjeri küçük olursa daha iyi olur o zaman.. Bence al canım ya, hem yemek masası da aradan çıkmış olacak..yatak konusu çok ucu açık..acayip kafam karıştı benim..Naso üretimi tempur/yatsan marka var adamlar utanmaz paralar istiyorlar..ortalama birşey alayım diyorsan eğeri 900 ve üstü olarak değişiyor..benim aklıma yatan bellonadan bakmak..birde yatak odası geldikten sonra mı alsam , ölçü falan sıkıntı olur sanki
Ejhehe başarılı olamadım ama sanırımAlmadımki baktım sadeceayrıca gösterdim sizede yaaa suçunu bastırıcaksın unutturucaksın dimii
Berjeri küçük olursa daha iyi olur o zaman.. Bence al canım ya, hem yemek masası da aradan çıkmış olacak..yatak konusu çok ucu açık..acayip kafam karıştı benim..Naso üretimi tempur/yatsan marka var adamlar utanmaz paralar istiyorlar..ortalama birşey alayım diyorsan eğeri 900 ve üstü olarak değişiyor..benim aklıma yatan bellonadan bakmak..birde yatak odası geldikten sonra mı alsam , ölçü falan sıkıntı olur sanki
viskolar vücut ağırlığına göremi alınıyor1280 liraama hakediyo yaa visco yataklardan inanılmaz rahatlar ay ben özellikle son bir kaç aydır yatagımdan memnun değilim ondan böyle güzel olsun diye bakıyorum yayları batıyo artık benimkinin
İzmirde visco önermiyorlr ya çok terletiyor diye1280 liraama hakediyo yaa visco yataklardan inanılmaz rahatlar ay ben özellikle son bir kaç aydır yatagımdan memnun değilim ondan böyle güzel olsun diye bakıyorum yayları batıyo artık benimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?