2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eh var sen düşün artık sonumuzu yani
Acı gerçeklerle tanışmana 72 gün kalmış...
yemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersiniz

yemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersiniz
Hahaha o da artık senden bekliyo tabiii Kadıncağız ev işlerinden emekli olacak sanmış ama kızının planlarına bakk..
Eksik dimi seninde yok yaaa arıyorum tarıyorum şöyle şirin bişi bulamıyorum hee
Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettim
Hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıkarıyosunuz hofff

aynen öyle kuzu bakalım hangimiz kazanıcaz

Haha hem işe gidip hem bunları yaptığını hayal et o zaman.
Çok yakında gerçek olacak daa ..
Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım
Benim 71 mi o zaman
Amanınnn Senin stickerlar yapılacakk. curlygirl ün davetiye bitmek üzere, ondan sonra senin stickera bakalımm :) Sonra sırada kim varsa davetiyeye devam
eksik çok canım ya :) halı-perde- aksesuar- pirinç falan için kavanozlar-ıvır zıvır açaçak falan şeyler varya onlar- avizeler-bulaşaık deterjanım yok bir kere en önemlisi :)
Off bunu nasıl unuttun acaba ben bile alıcam sırada o var yani

Yaa biliyoruzda söylüyoruz

Aaaa evet benim dimii ne zaman ki heycanlandım

ay çok merak ettim davetiyeyi , paylaşacak mısınız :) Sırada Mrs Pink ve ben varım

ay çok merak ettim davetiyeyi , paylaşacak mısınız :) Sırada Mrs Pink ve ben varım

Kızlarr birinizi ben alabilirim
kızlar davetiyem çok güzel oluyor meraklı giller az kaldı görmenize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…