yemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersinizEh var sen düşün artık sonumuzu yani
Acı gerçeklerle tanışmana 72 gün kalmış...
Eksik dimi seninde yok yaaaHımm aklımıza soktuğun çok iyi oldu gerçekten haha
Senin varmıtek eksiğin o olsun kuzu :)
ya yazarken zaten aklıma geldi ama ben hala çok uzun zaman varmış gibi düşünmek istiyorumki ne kadar öyle düşünmek istesemde an itibari ile 72 güncük var :)
Hahaha o da artık senden bekliyo tabiiiyemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersiniz
Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettimEksik dimi seninde yok yaaaarıyorum tarıyorum şöyle şirin bişi bulamıyorum hee
eksik çok canım ya :) halı-perde- aksesuar- pirinç falan için kavanozlar-ıvır zıvır açaçak falan şeyler varya onlar- avizeler-bulaşaık deterjanım yok bir kere en önemlisi :)Senin varmı
aynen öyle kuzu bakalım hangimiz kazanıcazHahaha o da artık senden bekliyo tabiiiKadıncağız ev işlerinden emekli olacak sanmış ama kızının planlarına bakk..
Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettim
Hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıkarıyosunuz hofff
Al işte almaz olaydım onueksik çok canım ya :) halı-perde- aksesuar- pirinç falan için kavanozlar-ıvır zıvır açaçak falan şeyler varya onlar- avizeler-bulaşaık deterjanım yok bir kere en önemlisi :)
Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşımHaha hem işe gidip hem bunları yaptığını hayal et o zaman.
Çok yakında gerçek olacak daa ..
AmanınnnBenim 71 mi o zaman
Off bunu nasıl unuttun acaba ben bile alıcam sırada o var yanieksik çok canım ya :) halı-perde- aksesuar- pirinç falan için kavanozlar-ıvır zıvır açaçak falan şeyler varya onlar- avizeler-bulaşaık deterjanım yok bir kere en önemlisi :)
Yaa biliyoruzda söylüyoruzHahaha o da artık senden bekliyo tabiiiKadıncağız ev işlerinden emekli olacak sanmış ama kızının planlarına bakk..
Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettim
Hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıkarıyosunuz hofff
İşte böyleeeee...Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım
Hahah inanılmaz haklısınYaa biliyoruzda söylüyoruz
Aaaa evet benim dimii ne zaman ki heycanlandımSen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım
AmanınnnSenin stickerlar yapılacakk. curlygirl ün davetiye bitmek üzere, ondan sonra senin stickera bakalımm :) Sonra sırada kim varsa davetiyeye devam
Off bunu nasıl unuttun acaba ben bile alıcam sırada o var yani
Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım
AmanınnnSenin stickerlar yapılacakk. curlygirl ün davetiye bitmek üzere, ondan sonra senin stickera bakalımm :) Sonra sırada kim varsa davetiyeye devam
Hihi eveeeetttt :)ay çok merak ettim davetiyeyi , paylaşacak mısınız :) Sırada @Mrs Pink ve ben varım
Evettt sayemde bi eksikten daha kurtulucaksın nerden bulucaz bunuİşte böyleeeee...
Hahah inanılmaz haklısın
İşte evlenince hem iş hemde bunlar oluyo hayatında:)onları yapmaktansa işe gelirim kız :)
Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım
kızlar davetiyem çok güzel oluyorKızlarr birinizi ben alabilirim
iyim canım bende ev iş okul kociş uğraşıyorum :) sen nasılsın?Merhaba canım :) Nasılsın , nasıl gidiyor :)
Bugün davetiye bitmiş olur :) Ptesi de ona başlarız :)Aaaa evet benim dimii ne zaman ki heycanlandım
Evet paylaşıcaz :)
Evett onu da konuşun aranızda hem daha hızlı olur :)Kızlarr birinizi ben alabilirim
Heheh bi meraklıgil olarak allahtan ki beklemiyorumkızlar davetiyem çok güzel oluyormeraklı giller az kaldı görmenize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?