Ay teşekkür ederiz :) Beğenin içinize sinsin de vallahi ben de çok mutlu olurum :)süpersiniz kızlar ya elinize kolunuza gözünüze sağlık inş.
süpersiniz kızlar ya elinize kolunuza gözünüze sağlık inş.
Ama çaktırmıyordukVallahi hep curlygirl yüzünden bi adres vermedi yoksa paylaşıcaktık Hadi bakalım curly topu bana atana kadar yırttım
Olsun canım zaten konuşucaz bilgisayarımda program yüklü değil şu anda, onu halletmeye çalışıcam ilk. İşte mola verince bakıyorum şimdi onlara :)
Ayy nasıl sattnız birbirinizi yaaAy teşekkür ederiz :) Beğenin içinize sinsin de vallahi ben de çok mutlu olurum :)
Bugün bitceğine göre ne kadar saat sonra görüyoruzAma çaktırmıyordukVallahi hep curlygirl yüzünden bi adres vermedi yoksa paylaşıcaktık Hadi bakalım curly topu bana atana kadar yırttım
Olsun canım zaten konuşucaz bilgisayarımda program yüklü değil şu anda, onu halletmeye çalışıcam ilk. İşte mola verince bakıyorum şimdi onlara :)
Ama çaktırmıyordukVallahi hep curlygirl yüzünden bi adres vermedi yoksa paylaşıcaktık Hadi bakalım curly topu bana atana kadar yırttım
ay evet çok pis sattık birbirimiziNe demekk ne demekk siz yeter ki beğeniiin
Ayy nasıl sattnız birbirinizi yaa
canım benim adresi vermeme göre değişecek çabuk btmesi heraldeBugün bitceğine göre ne kadar saat sonra görüyoruz
Ay tamam hemen yapıyorum
Haydi cicişler haydiiiiiAy tamam hemen yapıyorum
az kaldı az :)
Al işte bir günah alan dahaaa
Yükleniyorr %87Haydi cicişler haydiiiii
Utandın mı cicim
Ahaha iş yerinde görenlere geç kaldı ama diorum kızıolar geldiğine dua et diyeAl işte bir günah alan dahaaa
Gözün aydın kuzucuum, bir sebebi varmış bak :)
Hayır bende senin gibi utanmadm geç kaldı çünküüüü
vayy ben sana demiştim canım yapar bi jest diyee
şimdi geldi de
bence siz çok acelecisinizHayır bende senin gibi utanmadm geç kaldı çünküüüü
Utan çabuk :) maşallahh daha nice güzel senelere inşallah
vayy ben sana demiştim canım yapar bi jest diyee
şimdi geldi debu site kaldıraccakmı bunu yükleyebilecekmiyim bakalım
bence siz çok acelecisinizutanmalısın
Utan çabuk :) maşallahh daha nice güzel senelere inşallah
Ahaha iş yerinde görenlere geç kaldı ama diorum kızıolar geldiğine dua et diye
Yaa ben böyle diyince üzerime geliyordunuz ama naber. Nasıl utanılmıyormuş geç kaldı tabiiHayır bende senin gibi utanmadm geç kaldı çünküüüü
Ekran alıntısı at canım buraya onu yükleme o baskı içinşimdi geldi debu site kaldıraccakmı bunu yükleyebilecekmiyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?