2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya evet aynı tepkileri aldım bende Çok şükürrr maşallah diyelim

Ya evet aynı tepkileri aldım bende Çok şükürrr maşallah diyelim
Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhalde

Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhalde

Evet canım ilk :) Bizim çok hızlı oldu yadırgayanlar vardı tabi ama ikimizde yaşımızı aldık ne istediğimizi biliyoruz. Çok şükür karşımdaki insanında doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmak istemedik
Eh hak etmişsin biraz galibaaa

bekliyoruuuuz

Tamam kabul onu bulamayanlar çok oyüzden susuyorum

Ayyy çok heycanlı dimi :) ilkler bi başka olur ya hep :)

Haha ömrümüzü çürüttüler beee
Bana sıra gelsin ha bugün ha yarın diyee ne eziyetler edicem herkese!
Hahah bana edemezsin
Neyseki benim çıkmama daha çok var erken çıkanlar düşünsün
O meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar
Yok canım ben o anlamda söylemedim hani yaşadığınız heyecan açısından söylüyorum böyle ilişki yeni, ve güzel bi heyecana daha girmişsiniz daha bi güzel olmuştur daha heyecanlıdır anlamında söyledim :)
Aşk olsun oysaki ben sana neler yazmıştım bir kaç sayfa öncesinde
Sattı anında bu böyle işte

meraklı giller albüm tamamdır bakın hele
Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımm

Biliyorum o anlamda söylemedğini canım ben zaten başkaları için dedim onu bu tepkiyi verenlerde oldu diye.
Senin için düşünmedim öyle birşey
Çok heyecanl oluyor sakıncalı işte kalp var bende ahahh

ama ama ben bekletmedimki bakın yükledim hemencecik :)
Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)

alkışlar H happy__ le 3 tane yükledim çünkü alt zeminin koyuluğuna karar veremedik bir tanede çıktı aldığımızı ekleyeyim görün nasıl duruyror :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…