Yaa ben böyle diyince üzerime geliyordunuz ama naber. Nasıl utanılmıyormuş geç kaldı tabiiBana da kızdılar geliyor sen ona dua et onca yıl flört ve 1 yıllık evliliğe hiç çiçek almamış da
Ekran alıntısı at canım buraya onu yükleme o baskı için
Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhaldeYa evet aynı tepkileri aldım bendeÇok şükürrr maşallah diyelim
Eh hak etmişsin biraz galibaaaAhaha iş yerinde görenlere geç kaldı ama diorum kızıolar geldiğine dua et diye
bekliyoruuuuzşimdi geldi debu site kaldıraccakmı bunu yükleyebilecekmiyim bakalım
Hala bekliyoruz amaEh hak etmişsin biraz galibaaa
bekliyoruuuuz
Gün bitmeden gelir sıkıntı yokHala bekliyoruz ama
Haha ömrümüzü çürüttüler beeeHala bekliyoruz ama
Neyseki benim çıkmama daha çok var erken çıkanlar düşünsünGün bitmeden gelir sıkıntı yok
Sizin şimdi ilk yıldönümünüz he ne güzel ya :) Böyle peki ilişki uzamadan evlenmek nasıl bir şey merak ettim insan daha farklı hissediyordur herhalde
Eh hak etmişsin biraz galibaaa
bekliyoruuuuz
Aşk olsun oysaki ben sana neler yazmıştım bir kaç sayfa öncesindeHaha ömrümüzü çürüttüler beee
Bana sıra gelsin ha bugün ha yarın diyee ne eziyetler edicem herkese!
Hayır bi de o bulamayanlar sitem ettiklerinse ... Haha ne içerlemişlerdir..Tamam kabul onu bulamayanlar çok oyüzden susuyorum
Ayyy çok heycanlı dimi :) ilkler bi başka olur ya hep :)Evet canım ilk :) Bizim çok hızlı oldu yadırgayanlar vardı tabi ama ikimizde yaşımızı aldık ne istediğimizi biliyoruz. Çok şükür karşımdaki insanında doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmak istemedik
Tamam kabul onu bulamayanlar çok oyüzden susuyorum
Ahaha aynen öyle ya hepsine denk geldim şansaHayır bi de o bulamayanlar sitem ettiklerinse ... Haha ne içerlemişlerdir..
Evett çok heyecanlı ama henüz bişey anlamadım yan binamda olmasına rağmen görüşemedikAyyy çok heycanlı dimi :) ilkler bi başka olur ya hep :)
Hahah bana edemezsinHaha ömrümüzü çürüttüler beee
Bana sıra gelsin ha bugün ha yarın diyee ne eziyetler edicem herkese!
O meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakarNeyseki benim çıkmama daha çok var erken çıkanlar düşünsün
Yok canım ben o anlamda söylemedim hani yaşadığınız heyecan açısından söylüyorum böyle ilişki yeni, ve güzel bi heyecana daha girmişsiniz daha bi güzel olmuştur daha heyecanlıdır anlamında söyledim :)Evet canım ilk :) Bizim çok hızlı oldu yadırgayanlar vardı tabi ama ikimizde yaşımızı aldık ne istediğimizi biliyoruz. Çok şükür karşımdaki insanında doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmak istemedik
Sattı anında bu böyle işteAşk olsun oysaki ben sana neler yazmıştım bir kaç sayfa öncesinde
Aaa çektirenlere çektiricem.Aşk olsun oysaki ben sana neler yazmıştım bir kaç sayfa öncesinde
ama ama ben bekletmedimkiAaa çektirenlere çektiricem.
Sen o gruba dahil değilsin ..
Yani olmayacaksın inşallah!
curlygirl içimdeki canavarı uyandırdın
Canımm çok güzel olmuşş H happy__ ellerine sağlık canımmmeraklı giller albüm tamamdır bakın hele
Hahah bana edemezsin
O meraklı arkadaşın görmeden çıkacağını sanmıyorum minibüste bile bakar
Yok canım ben o anlamda söylemedim hani yaşadığınız heyecan açısından söylüyorum böyle ilişki yeni, ve güzel bi heyecana daha girmişsiniz daha bi güzel olmuştur daha heyecanlıdır anlamında söyledim :)
Sattı anında bu böyle işte
Ayyy görünce bi rahatlama geldi tamamm.ama ama ben bekletmedimkibakın yükledim hemencecik :)
alkışlar H happy__ legörünce bi rahatlama geldi tamamm.
Çok çok çok güzel olmuş diyorum. Ay güle güle kullan mı desem güle güle dağıt mı bilemedim
Ama ne yapacaksan güle güle olsun yanii
Ayrıcaaa bu işin mimarı etiketleyemesem dee pixiebelle i tebrik ediyorum. Ellerine sağlık kuzuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?