2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda

İkisi arasından mı seçiceksin?
ilk olarak açık ve koyu yaptı sonra karar veremeyince ortasını yaptı 3 rengide yükledim albüme. zarf alıp zarfa göre çıktı almayı düşünüyorum. baskıda farklı çıkar derken açık-koyu nasıl yani. ben gösteririm bunu istiyorum yapsın aynısını banane

Bencede zarfa göre karar ver :) ikiside güzel çünkü :)

Ahaha öyle değil canım pixi'nin verdiği renk değerleri pcde farklı görünür baskıda farklı tabi ki bariz bir fark olmaz ama senin şuan bize gösterdiğin 3 renk baskıda 4 renk aman neyse karışık biraz
Açık olanı beğendim ben

Çok teşekkür ederim canım seninkini de merakla bekliyoruz bilirsin
Dikkat et kendine aman allah korusun ya kalp şakaya gelmez. Aman nazar değmesin size
Teşekkürler kuzuu :)
Anammmm ne şirin olmuş bayıldımmm :) ellerine sağlık H happy__
Tişikkürler sipermen

Ayyy daha bi güzel gözüktü böylee.
H happy__ ne ettin gız sen öyle
Ne etmişim hahah
curlygirl canım çıktıda aldığın gibi olmayacak renkler biraz daha farklı çıkar zaten baskıda
O yüzden farklı tonlarda verdim yine garanti olsun dedik Biz mesela ambalajları sipariş verdiğimizde iki ayrı firmaya veriyoruz bambaşka şeyler geliyor bazen tutturamayan oluyor
Ben de açık diyorum :) Ama @Conchiglia nın dediği gibi iki renk de dağıtılabilir aslında. Bir de kına için etiket yapılacak belki onda açık ya da koyu da yapılabilir bakalım curlygirl nasıl düşünürse :)
Ay güldüm buna valla
Merak artık alışkanlık olmuş sende , tebrikler ünvanının hakkını veriyosun
Bence de Ay hunili ifade istiyorum buraya ya

Baya destan gibi bir alıntı tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…