Overlokçu dedi yaaHohoh overlokçu gibi reklam yapmasana yiaa
Pof baktığımız evlerin hepsi de tutulmuş. Evsiz barksız kaldık
Kocaman o kız öyle olur muHavanı yesinler sepet boyutu nasıl 55cm ufak geldi gözüme normali kaç ki
Haha yerin sahibi olsam bu kadar olurdumbaşarılarının devamını diliyorum kuzucum :)
onlarada yazık nasıl pazarlayacaklarını şaşırıyorlar :)
İşleri o zaten pislik yapmakistesen ihtiyacın olsa süründürürler
Evett bu hafta bitiyor ama sanırsamesse ne alırsan yarı fiyatına demiş mail atmış :)
Uu bir kaçak dahameraba kızlar :) napıyosunuz bakalım :)
esse yi anlamadım ben ya sürekli mail atıyor yarı fiyatına diyeİşleri o zaten pislik yapmak
Evett bu hafta bitiyor ama sanırsam
Aaa çek tatlı. Bundan ablamda var ya bebik için almıştık hastanede ciciler asmıştık ona. Onu kullanayım madem yihhu
Kesinlikleeistesen ihtiyacın olsa süründürürler
bulursunuz canım daha erken stres yapma
Yaa zaten erken tutmayacaktım beni beklesin birinden biri istemiştimOverlokçu dedi yaaDaha erken değil mi sen de evsiz barksız yaptı kendini hemen
nerdesin bakalım neler yaptın hızlıca anlat hele :)meraba kızlar :) napıyosunuz bakalım :)
Uu bir kaçak daha
Normalde fiyatları iki katı yazınca işte indirim yapmış gibi davranıyorlaresse yi anlamadım ben ya sürekli mail atıyor yarı fiyatına diye
Ayy evet ya bak o kalbi ben de beğendim ama hiç üzerine konuşmadık hatta kullanmak da kısmet olmadıkısa süreli bi geliş ama.bu hafta şu telefonu servise verirsem gelicem.özledim sizi(pembe kalp gelmiş ben yokken )
Hoşgeldin iyidir canım sen napıyosun asıl yoksunmeraba kızlar :) napıyosunuz bakalım :)
nerdesin bakalım neler yaptın hızlıca anlat hele :)
hihih bizde kanıp alışveriş yapıyoruz işteNormalde fiyatları iki katı yazınca işte indirim yapmış gibi davranıyorlarMadame Coco mantığı
Ayy evet ya bak o kalbi ben de beğendim ama hiç üzerine konuşmadık hatta kullanmak da kısmet olmadı
Sen bakınca ne evler çıkar :) amerikan mutfak istemiyomusun ?Aaa çek tatlı. Bundan ablamda var ya bebik için almıştık hastanede ciciler asmıştık ona. Onu kullanayım madem yihhu
KesinlikleeKısa süre sonra o duyguyu da tadıciğim bakalım napıcaklar
Yaa zaten erken tutmayacaktım beni beklesin birinden biri istemiştim
Ama olmadı, nişanlım da çok komik her sabah yeni yenii ilanlar gönderiyo. Bugün gönderdiklerini veto ettim hep
Bi tanesini beğendim o da amerikan mutfak ya.
hayırlı olsun canım. foto göndermeden olmaz ama biliyorsun :) bizde evimizi tuttutan sonra hız verdik ve mobilya ve beyaz eşyamızı aldık :) eve gelmesini bekliyoruz artık :) benim fotolar albümde. ayrıca H happy__ davetiyemi hazırladı oda albümde :) hepiciğine bakabilirsin kuzum :)ya baya bişey yaptım.evimizin tadilatı bitti.geçen gün gittim baktım beğendim.beyaz eşyaları aldık.ara için dolaplar yapılıyo.temizlemek için iki kişi gelicek ondan sonra dolaplar yerleşicek.oturma grubunu da alıcaz ama salonla yatak odasını ramazandan sonraya bırakcak gibiyiz.size göstercektim aslında ama fırsatım olmadı.çeyize de devam ediyorum.tava aldım battaniye aldım tepsi aldım.birde bu arada saçlarımı boyattım çok fena olmşlardı.diyete başladım 2 gündür dyürüyüş yapıyorum.işte böyle.siz neler yaptınız
Oo baya şeyler yapmışsın artık bi fotoğraf görmek hakkımız benceya baya bişey yaptım.evimizin tadilatı bitti.geçen gün gittim baktım beğendim.beyaz eşyaları aldık.ara için dolaplar yapılıyo.temizlemek için iki kişi gelicek ondan sonra dolaplar yerleşicek.oturma grubunu da alıcaz ama salonla yatak odasını ramazandan sonraya bırakcak gibiyiz.size göstercektim aslında ama fırsatım olmadı.çeyize de devam ediyorum.tava aldım battaniye aldım tepsi aldım.birde bu arada saçlarımı boyattım çok fena olmşlardı.diyete başladım 2 gündür dyürüyüş yapıyorum.işte böyle.siz neler yaptınız
Çılgınız çünkühihih bizde kanıp alışveriş yapıyoruz işte
Hoşgeldin iyidir canım sen napıyosun asıl yoksun
Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)ya baya bişey yaptım.evimizin tadilatı bitti.geçen gün gittim baktım beğendim.beyaz eşyaları aldık.ara için dolaplar yapılıyo.temizlemek için iki kişi gelicek ondan sonra dolaplar yerleşicek.oturma grubunu da alıcaz ama salonla yatak odasını ramazandan sonraya bırakcak gibiyiz.size göstercektim aslında ama fırsatım olmadı.çeyize de devam ediyorum.tava aldım battaniye aldım tepsi aldım.birde bu arada saçlarımı boyattım çok fena olmşlardı.diyete başladım 2 gündür dyürüyüş yapıyorum.işte böyle.siz neler yaptınız
Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.Sen bakınca ne evler çıkar :) amerikan mutfak istemiyomusun ?
Rahatsız oluyor ya. Benim eski evim öyleydi, mutfağı toparlayamadığında bütün ev dağınık görünüyor. Ayrıca dedikodu olayına katılıyorumAay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)
Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda
Haha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarkenRahatsız oluyor ya. Benim eski evim öyleydi, mutfağı toparlayamadığında bütün ev dağınık görünüyor. Ayrıca dedikodu olayına katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?