Aay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)
Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda
Baya halletmişssiniz cnm :) yaptır bi an önce telefonunubende iyiyim işte.hazırlıklara devam ediyorum.daha öncede söylemiştim ya telefonumda virüs var siteyi açmıyo.akşam girebiliyorum ancak o zamanda kimse olmuyo.
Aynen banada kullanış açısından zor geliyor dediğin gibi en güzel dedikodu alanıdır mutfak çok severimAay hoşgeldin kuzuuu :) Ne çok şey yapmıssın bu arada ya bravo valla :)
Hepimiz foto görmek istiyoruuuuz :)
Ya olmasa iyi olur , görüntü olarak sıkıntı yok da kullanış olarak pek sevemiyorum sanırım.
Hem mutfak en güzel dedikodu alanlarından biridir yaa, bir de rahat olmak isterim orda
Haha ay süper hepimiz aynı fikirdeymişiz buna sevindimAynen banada kullanış açısından zor geliyor dediğin gibi en güzel dedikodu alanıdır mutfak çok severim
aksilik çıkar canım bende ondan korkuyorum bakalım artıksiz baya hızlı çıktınız hemen halletmişsiniz.biz hala oyalanıp duruyoruz eve şu glecek bu gelcek diye.ama kaloriferler falanda düşendi.o yüzden böyle yavaş ilerliyo bizimki.sürekli bi aksilik çıkıyo.doğalgaz kaçağı çıkmış yapıcaz diye duvar kağını yırtmışlar.borular patlamış falan.yani 2-3 haftadır boşu boşuna oyalanıyoruz.fotoğraf atıyım sizinkilere de bakıcam çok merak ediyorum :)
keisnlikle çok kullanışsızHaha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarken
Ama şimdi hoşlaşmadığım bi durum olduğunda mutfakda hazırlık yaparken aman bu da böyle böyle demek isterim ben yanii, yoksa nasıl geçer o gün . Bir de o dağınıklık mevzuu var dediğin gibi. Her daim toplu tutmak lazım o da bence zor
Artıı hep gözler üstümdeyken hazırlık da yapamam doğru düzgün. Baya eksisi var işte bak
Ah ben çok konuşmayayım bana öylesi denk gelebilir halakeisnlikle çok kullanışsız
Hoşgeldin kuzuuu, iyiyiz sen nasılsııın :)Selam Hatunlar nasılsınız
diğer şartları uygunsa ozman kabullenilir canımAh ben çok konuşmayayım bana öylesi denk gelebilir hala
Yani evi beğenirsem tüm şartları uyarsa sırf o sebepten vazgeçmem ama olmasa + puan alır yani
Tam olarak böyle düşünüyorum iştediğer şartları uygunsa ozman kabullenilir canımama tercih edebilecekken gerek yok
Her cümlene katılıyorumHaha ah yadırganıcam diye korkmuştum yazarken
Ama şimdi hoşlaşmadığım bi durum olduğunda mutfakda hazırlık yaparken aman bu da böyle böyle demek isterim ben yanii, yoksa nasıl geçer o gün . Bir de o dağınıklık mevzuu var dediğin gibi. Her daim toplu tutmak lazım o da bence zor
Artıı hep gözler üstümdeyken hazırlık da yapamam doğru düzgün. Baya eksisi var işte bak
Haha ay biz de zormuyuz sanki ne ?Her cümlene katılıyorum
Eee nasıl istediğin gibi mi ?Haha ay biz de zormuyuz sanki ne ?
Ama hayatın gerçekleri bunlar
Yaa nişanlım bizim brualara yakın bi ev bulmuş kirası d 650 lira resmen şoktayım inanılmaz bi durum .
Yani evet konum iyi, mutfağı falan yepyeni zaten 90metrekareymiş 2. katmış. Dur foto şey edicem albüme bi arasındaEee nasıl istediğin gibi mi ?
Bulucaksınız bak hiiç strese gerek yok :)Yani evet konum iyi, mutfağı falan yepyeni zaten 90metrekareymiş 2. katmış. Dur foto şey edicem albüme bi arasında
Aaaa hadi bakalım bekliyorukYani evet konum iyi, mutfağı falan yepyeni zaten 90metrekareymiş 2. katmış. Dur foto şey edicem albüme bi arasında
Bulucaksınız bak hiiç strese gerek yok :)
nasıl sizce bi baksanızaAaaa hadi bakalım bekliyoruk
Gayet iyi yani yeni ev zaten mis gibi :)nasıl sizce bi baksanıza
Çiçek gibi ev valla :)nasıl sizce bi baksanıza
Di mii ya o fiyata ev bulmuş olmayı baya yadırgadım ama güzel de yani.Gayet iyi yani yeni ev zaten mis gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?