Onların var mı bilmem ama ben kabusumu anlatayım istersen?Günaydın :) kızlar erkenden gelmişsiniz anlatacaklarınız mı yoksa
hayır olsun canım :) anlat bakalımOoo çok geç kalmışım konsey toplanmııış :)
Günaydın kuzulaaar... :)
Onların var mı bilmem ama ben kabusumu anlatayım istersen?
Ay hayır olsa iyi olur yaahayır olsun canım :) anlat bakalım
teşekkür ederim canım ortası olsun 8 olsun o zamancanım benimki 9 kg yorgan programı var ama şahsen yıkamayı düşünmüyorum.makinenin ömrünü azaltır ne kadar yıkamaya uygun olsada öyle düşünüyorum.bazı makinelerde de yorgan yıkayınca kazanı düşüyomuş zaten.yani istediğin kiloda al bence yorganı falan düşünme.7-8-9 kaç istersen hangisini önerirlerse artık.
Ahhh kıyamam yaa kafanda nasıl şeyler düşündüysen artık :) nasıl yorumlarsak öyle olurmuş demekki çok güzel bi ev çıkıcak karşına :)Ay hayır olsa iyi olur yaa
Rüyamda (kabusumda desem daha doğru da... ) dün gördüğümüz eve bakmaya gitmiştik.
İçeri bi girdim zeminde değişik değişik parkemsi şeylerBölük bölük alttan çiçeklisi çıkıyo, üstünde gri kareli var başka bi tarafta krem rengi... İçeri girerken zaten böyle üst üste dizilmiş yorganlar var , eski eşya kokusu sarmış zaren heryeri falan. Banyoya giriyorum fayanslar kırık dökük , plastik terlikler. Mutfağa girdim tahta hatta sunta ama çürümüş mutfak dolapları vardı.
Sonra balkonda çıkıyoruz işte ince uzun bi balkon var. Orda da yerlere hep eski minderlerden atmışlar duvarlarda sıvalar.
Bir de evin boyası yeşildi! Ben diyorum ki hani yeni boyanmışdı böyle mi boyamışlar yani falan.
Sonra ev sahipleri geliyo yapyaşlı bi dede, bir de engelli çocuk var yanlarında da ablalar :). Çocuk bizi görünce tamam ev bunların olsun diyo. Emlakçı da çok şanslısınız o kadar kişiye gösterdik kimseyi istemedi dedi.
Neyse ben nişanlıma diyorum ki tamam kirası çok uygun da ben hiç böyle hayal etmemiştim
Asıl bomba orda zaten o da bana " aşkım ama çok rahat ederiz ya parasal anlamda bi düşün bak nolcak ki falan diyo"
Valla asık suratımla evin fotolarını çekerken uyandım. Ama inanılmaz gerçekçiydi yaaaa
Ayyy uzun oldu ama çok dertli uyandım idare edin
Ay hayır olsa iyi olur yaa
Rüyamda (kabusumda desem daha doğru da... ) dün gördüğümüz eve bakmaya gitmiştik.
İçeri bi girdim zeminde değişik değişik parkemsi şeylerBölük bölük alttan çiçeklisi çıkıyo, üstünde gri kareli var başka bi tarafta krem rengi... İçeri girerken zaten böyle üst üste dizilmiş yorganlar var , eski eşya kokusu sarmış zaren heryeri falan. Banyoya giriyorum fayanslar kırık dökük , plastik terlikler. Mutfağa girdim tahta hatta sunta ama çürümüş mutfak dolapları vardı.
Sonra balkonda çıkıyoruz işte ince uzun bi balkon var. Orda da yerlere hep eski minderlerden atmışlar duvarlarda sıvalar.
Bir de evin boyası yeşildi! Ben diyorum ki hani yeni boyanmışdı böyle mi boyamışlar yani falan.
Sonra ev sahipleri geliyo yapyaşlı bi dede, bir de engelli çocuk var yanlarında da ablalar :). Çocuk bizi görünce tamam ev bunların olsun diyo. Emlakçı da çok şanslısınız o kadar kişiye gösterdik kimseyi istemedi dedi.
Neyse ben nişanlıma diyorum ki tamam kirası çok uygun da ben hiç böyle hayal etmemiştim
Asıl bomba orda zaten o da bana " aşkım ama çok rahat ederiz ya parasal anlamda bi düşün bak nolcak ki falan diyo"
Valla asık suratımla evin fotolarını çekerken uyandım. Ama inanılmaz gerçekçiydi yaaaa
Ahhh kıyamam yaa kafanda nasıl şeyler düşündüysen artık :) nasıl yorumlarsak öyle olurmuş demekki çok güzel bi ev çıkıcak karşına :)
Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğunaay çok fenaymış.ama kendine evi dert ettin ya etkisinde kalmışsındır canım
hala telefonu açmıyomu ?Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğuna
İnşallah öyle olur @Conchiglia :)
Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğuna
Sormayın kuzular yaa çok da gerçekçiydi , uyandığımda bi süre inanamadım ama çok sevindim kabus olduğuna
Dün kapalıydı kuzu, bugün için henüz deneme yapmadık saat çok erkenhala telefonu açmıyomu ?
Öyle deme öyle deme nasıl bir gerçekçiydi görseeen...ben böyle gerçek hayatta kafama takılan şeylerle ilgili rüyaları pek önemsemem.çok alakasız bişey gördüğümde özellikle açık açık bi eşya falan gördüğümde bakarım anlamına.mesela şemsiye ağaç falan.bol bol deniz görürüm bi de balayına gitmeyi çok istediğimden heralde
Hahah bu özet kuzu bence kısa metrajlı da değil yani baya buzun metrajlıydıRüya değil ki bu, kısa metrajlı film görmüşsün senNasıl içine işlediyse ev mevzusu Hayırlara vesşke olsun canım, tam tersi olur inşallah
gerçekçi olduğu evin fotolarını çekmenden belliAy hayır olsa iyi olur yaa
Hahah ay çok güldüm bunagerçekçi olduğu evin fotolarını çekmenden bellikesin bize göstermek için çekiyordun ihihi :) çok kafana dert ettin ondan canım. rahat ollll :) hayırlısıysa olur zaten
Çok güzelmiş fiyattan haber et :)kızlar ben dün bu çatal bıçak takımını gördüm, 6 kişilik olarak alsam mı acaba ? Eki Görüntüle 1548381
Neden 6 kişilik canım ?kızlar ben dün bu çatal bıçak takımını gördüm, 6 kişilik olarak alsam mı acaba ? Eki Görüntüle 1548381
Hahah ay çok güldüm buna
Rüyamda çekiym de anneme gösteririm diyodum ama tabiii asıl sebep siz olabilirsiniz
Ya zaten aman da orayı tutalım diye değil de dün ona çok baktım diye böyle oldu, ev de korkunç olunca etkisinden kurtulamadım
kızlar ben dün bu çatal bıçak takımını gördüm, 6 kişilik olarak alsam mı acaba ? Eki Görüntüle 1548381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?