Hahah sabah kalkıp telefonumda resim var mı diye bakasım bile geldi düşünayyy nasıl taktıysan kafana bende merak ettim şimdi ay açsa bari telefonunu
fiyatı ne canım. ayrıca kesinlikle 12 almalısın. 6 yetmiyorkızlar ben dün bu çatal bıçak takımını gördüm, 6 kişilik olarak alsam mı acaba ? Eki Görüntüle 1548381
Hadi yaaa, geçen ben de bakındım ama bulamadım. Nerden çıkardın bunu başımıza yaaaa
BekliyorummHahah sabah kalkıp telefonumda resim var mı diye bakasım bile geldi düşün
Şimdi bir serüvene dönüştü olay ya, takipte kalın açarsa şey etcem burdan size
Hiç bilmiyorum yaa en sonunda gidip kafelere sorucamHadi yaaa, geçen ben de bakındım ama bulamadım. Nerden çıkardın bunu başımıza yaaaa
makarna kilo yapıo yemeyinHiç bilmiyorum yaa en sonunda gidip kafelere sorucam
Haha kabul etmezlerse makarnadan sonra alıp götürüledebilir. Bizden günah gitmiş olacak neticede.Hiç bilmiyorum yaa en sonunda gidip kafelere sorucam
makarna kilo yapıo yemeyin
Amaaan olan olmuş hahahmakarna kilo yapıo yemeyin
Haha kabul etmezlerse makarnadan sonra alıp götürüledebilir. Bizden günah gitmiş olacak neticede.
Ama şık bi yerde yiyelim ki tabakda değişik değişik amblemler olmasın di mi?
Amaaan olan olmuş hahah
Bana spor hocam geçen nasıl beslendiğimi sordu ve aldığı cevaplar karşısında şoka girdi. Ne sorsa evet yiyorum dedim
Tamam afiyet olsun dedi en sonunda
İşin ilginci spor çıkışı arkadaşımla aman bu ne ya gel güzel bi yemek yiyelim diye götürdükayyyy çok iyi yaa
İşin ilginci spor çıkışı arkadaşımla aman bu ne ya gel güzel bi yemek yiyelim diye götürdük
Bi de diyorum ki "sonuçta bu yemeği hiç kalori vermeden de yemiş olabilirdim o daha kötü"
Hehe aklın yolu bir işteama dediğin gayet mantıklı böylelikle nötrledin
Neden 6 kişilik canım ?
model çok güzel ama fiyatı uygunsa 12 kişilik al bence.makineye falan atınca çok olması iyi oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?